Ce a adus Saturn în Balanţă - nuntă sau despărţire?

Tranzitul lui Saturn prin Balanţă, care s-a încheiat la începutul acestei luni, a răscolit multe relaţii, le-a zdruncinat serios şi a scos la iveală multe probleme, suferinţe şi

Tranzitul lui Saturn prin Balanţă, care s-a încheiat la începutul acestei luni, a răscolit multe relaţii, le-a zdruncinat serios şi a scos la iveală multe probleme, suferinţe şi neîmpliniri. Încheierea acestei etape şi intrarea planetei Saturn în Scorpion nu face decât să scoată la lumină concluziile şi lecţiile învăţate.

Relaţiile cu probleme pot fi rezolvate prin două modalităţi: împăcare sau despărţire. Pentru că Saturn nu cunoaşte nuanţe, tot acest tranzit de trei ani prin Balanţă ne-a lăsat să ne hotărâm şi să decidem care este calea de urmat, înainte de a intra în zodia Scorpionului, în care frustrările nerezolvate aduc şi mai multă suferinţă.

Dacă nu ţi-ai făcut temele până acum, vei suporta consecinţele.

Nu este de mirare avalanşa de divorţuri sau căsătorii din lumea celebrităţilor. Iată câteva exemple:

Elena Băsescu şi iubitul său, Bogdan Ionescu, poreclit Syda, s-au hotărât, după numeroase certuri şi despărţiri, să-şi unească destinele. Relaţia lor a avut un final fericit. Nu acelaşi lucru se poate spune despre Silviu Prigoană şi Adriana Bahmuţeanu, care par să-şi fi încheiat definitiv socotelile, printr-un divorţ.

Alte exemple sunt Teo Trandafir, care s-a căsătorit chiar de ziua ei, pe 2 iunie, Delia Matache care s-a căsătorit cu omul de afaceri Răzvan Munteanu şi lista poate continua.

Prin urmare, perioada de trecere a lui Saturn din Balanţă în Scorpion ar trebui să clarifice problemele din viaţa de cuplu. Este o etapă foarte importantă în care decizi dacă mergi mai departe alături de partener şi faci pasul cel mare sau dacă pui capăt relaţiei şi îţi cauţi norocul în altă parte.
Cea mai proastă abordare este să te minţi că totul este bine, când simţi că nu este deloc aşa. Vei suferi şi mai mult.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod