Horoscopul ultimei săptămâni din an: Care sunt cele zodiile care vor avea cel mai bun moment din 2022

 
 
Rac
 
 
Ai noroc la bani în această săptămână și nu la venituri suplimentare, ci la recuperarea unor bani care ți se cuveneau demult. Deși Mercur e retrograd și vine cu întârzieri, pe tine te va ocoli în acest an.
 
Pe plan sentimental, posesivitatea pe care o manifești fară de partener/parteneră vă va face probleme în această săptămână. Nesiguranța cu care te confrunți s-ar putea să-ți strice relația sau, cel putin, să o tulbure o perioadă.
 
Racii singuri cunosc foarte multe persoane noi în această săptămână și își încearcă norocul cu fiecare în parte.
În final, vei realiza că, de fapt, nu ești cu adevărat atrasă de nici una dintre acestea.
 
 

Leu

 
 
Îți vor fi depășite așteptările pe plan financiar. Fie primești un bonus la care nu te așteptai, fie primești vreo moștenire, cert e că banii îți vor intra în cont într-o sumă mai mare decât ai fi sperat. Totuși, trebuie să fii cumpătat/ă și să nu iei decizii greșite în ceea ce privește cheltuirea lor.
 
Mândria care te caracterizează te poate face, câteodată, să iei decizii drastice, adesea pline de cruzime, în aspectele care te deranjează.
O astfel de decizie ești pe cale să iei în ceea ce privește relația de cuplu. Mercur retrograd poate accentua această tendință și s-ar putea ca decizia ta să conducă spre o încheiere.
 
Leii singuri sunt asaltați de oferte și invitații, dar egoismul îi face să prefere, totuși, propria lor companie și să nu dorească să investească timp în altceva.
 
 

Fecioară

 
 
Mercur retrograd îți va face ceva probleme pe acest sfârșit de an. Vei încasa sume frumușele la începutul acestei săptămâni, dar Anul Nou te va găsi cu buzunarele mai goale pentru că va fi nevoie fie să returnezi niște bani , fie să achiți o amendă. 
 
Mercur retrograd are un impact accentuat asupra ta.
Din păcate, în cuplu ai ceva discuții care escaladează și ajungeți să vă spuneți lucruri pe care nu le mai puteți retrage. Este posibil ca cei aflați într-o relație să fie martorii neputincioși ai încheierii ei.
 
Fecioarele singure cunosc o persoană nouă, sunt cucerite pe loc, dar aceasta va fi cea mai grea lecție a acestui an. Dezamăgirea nu va întârzia să apară, iar ultima săptămâna a acestui an te găsește singur/ă și trist/ă. (Articolul continuă pe pagina următoare...)
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod