Horoscopul săptămânii viitoare. Află ce-ţi rezervă astrele în perioada 19 - 25 decembrie

Suntem în săptămâna dinaintea Crăciunului, mai avem multe de făcut, multe de plănuit, ne vedem cu multe persoane. Tocmai din acest punct de vedere nu ar fi greşit să ne întoarcem privirea către astre şi să descifrăm mesajele pe care ni le trimit.
1 din 13

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu este momentul potrivit să-ţi asumi riscuri romantice şi financiare. Mulţumeşte-te cu ce ai sau vei pierde mult mai mult decât ai anticipat. Dacă ţi se va oferi un nou salariu, suma va fi mult mai mică decât te-ai gândit. Nu vei putea să faci mare lucru pentru a creşte această sumă. Din fericire, munca ta îţi va oferi numeroase satisfacţii. Va trebui să hotărăşti ce este mai important pentru tine, fie să fii fericită, fie să ai un confort financiar.

MAI MULT DESPRE: Craciun, horoscop, zodii, astre, previziuni
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Spence' pe 21 Dec 2011, 20:39
    Cred ca renunt

    Sunt un fan al dumneavoastra demult.Va am la FAVORITES.Dar iti vine din prima sa inchizi pagina in momentul in care la fiecare semn zodiacal sunt intrebat ce vor barbatii de sarbatori:)) Cred ca ma las...Mai scoateti din reclamele astea...sau cel putin mai rariti-le!!!

    0
    0

  • Andreee pe 18 Dec 2011, 12:48
    Naspa

    Desi va citesc de ani de zile cred ca o sa renunt din cauza reclamelor, inteleg nevoia de a te sustine financiar din publicitate, dar sunt prea multe si prea insistente.

    11
    0

  • Adriana pe 18 Dec 2011, 01:13
    ?

    Zodiacul capricornului si al varsatorului contine acelasi continut...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod