Horoscopul săptămânii 16-22 martie. Află ce spun astrele!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă nu eşti angajată într-o relaţie, săptămâna aceasta vei face mare vâlvă printre bărbaţii din jurul tău. Şarmul tău nu poate trece neobservat şi poţi cuceri aproape pe oricine dacă îţi propui acest lucru!

Ai toate şansele ca în această perioadă să evoluezi în carieră, şi implicit banii să fie puţin mai mulţi. Tot ce trebuie să faci este să ai mai mult curaj şi să îţi expui ideile, dar la fel de bine şi pretenţiile.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă cu siguranţă nu stai prea bine la capitolul încredere în sine. Încearcă să schimbi ceva la tine, fie la aspectul fizic, fie la atitudine!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Chiar dacă vei vrea să pari dură în faţa partenerului de viaţă, va fi imposibil să îţi ascunzi sentimentele în această săptămână. În adâncul sufletului tău suferi mai mult decât arăţi să se vadă, iar acest lucru trebuie să îl afle şi el!

Vei avea multe idei bune în această perioadă, şi ar trebui mai mult valorificate. Ai toate şansele să fii remarcată exact de cine trebuie, iar de la acest lucru până la a câştiga mai mulţi bani nu mai este decât un pas.

Este foarte important ca în această săptămână să te odihneşti şi să încerci să îţi recapeţi energia pe care o aveai cândva. Adoptă un stil de viaţă mai sănătos şi fă mai mult sport, te ajută atât la exterior, cât şi la interior.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te vei simţi agasată de admiratorii tăi în această perioadă, fie că ai o relaţie, fie că eşti singură. Încearcă să nu dai nimănui speranţe şi să îţi calculezi mai bine mutările, chiar dacă asta presupune să ai un stres în plus.

Este o perioadă bună pentru investiţii calculate, aşa că acţionează cu mai mult curaj. Tot ce trebuie să faci înainte este să te informezi bine şi să afli pe care dintre colegii de birou te poţi baza în situaţii mai dificile!

Vei fi destul de agitată în această săptămână, de aceea ar fi indicat să te controlezi şi să trăieşti în echilibru. Dacă te precipiţi nu vei rezolva mai multe lucruri, ci din contră mai rău vei înrăutăţi situaţia. Nu ignora micile dureri de cap, pot anunşa ceva!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Eşti pusă pe distracţie săptămâna aceasta, indiferent dacă ai un iubit sau nu. Dacă eşti angajată într-o relaţie care nu te mai satisface, e posibil să descoperi că poţi trăi mult mai frumos dacă ai ieşi din ea. Eşti tentată să iei decizii majore!

Ai toate şansele ca în această săptămână să avansezi în carieră, chiar dacă pentru moment doar la nivel verbal. Nu fi nerăbdătoare şi aşteaptă cuminte să ţi se mărească salariul, dacă insişti e posibil să pierzi tot.

Ai grijă cu sileuta în această perioadă, altfel rişti să acumulezi kilograme nedorite în plus. Nu ar strica o dietă strictă, iar sportul nu ar trebui să lipsească odată cu venirea primăverii.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relaţia ta amoroasă va fi pe primul plan în această perioadă şi te preocupă mai mult să o menţii vie. Nu va fi deloc greu, mai ales că cei din jurul tău au fost mereu un ajutor pentru tine în astfel de situaţii. Nu lăsa plictiseala să vă acapareze!

Nu eşti deloc mulţumită de salariul pe care îl ai, însă în această săptămână decizi să iei atitudine şi să schimbi ceva. Poţi să îţi cauţi un alt job, însă nu îţi da demisia până nu ai ceva asigurat!

Dacă tratezi lucrurile cu mai multă indiferenţă vei fi ferită de eventualele probleme de sănătate. Eşti prea sensibilă şi faptul că pui totul la suflet sau că te stresezi din nimicuri te va slăbi fizic, dar şi psihic.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă să vorbeşti mai mult cu iubitul tău despre lucrurile care te preocupă, astfel se va simţi mult mai prezent în viaţa ta. Amândoi aveţi nevoie de afecţiune şi acum este momentul perfect să încercaţi să vă apropiaţi mai mult!

Situaţia ta financiară este una destul de bună, aşa că ajută-i şi pe cei din jurul tău dacă consideri că merită. Asigură-te că îţi vei recupera sumele de bani împrumutate şi colaborează doar cu acele persoane în care ai încredere.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă nu îţi produce tu singură unele! Ai grijă de tine ca şi până acum şi nu face excese, este important să nu cedezi în faţa tentaţiilor.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Indiferent de problemele pe ca le-ai avut cu actualul partener sau cu fostul iubit, acum este momentul perfect să uiţi tot şi să o iei de la capăt. Nu îţi poţi plânge de milă toată viaţa fără să încerci să faci nimic pentru a îmbunăţi situaţia!

Situaţia ta financiară va rămâne aceeaşi pentru moment, însă îţi poţi face planuri de viitor. Schimbă-ţi tehnica de lucru şi încearcă să fii mai neconformită, ideile tale vor fi luate în seama cât de curând.

Trebuie să fii mai atentă la aspectul tău fizic în această perioadă, primăvara a venit şi trebuie să arăţi impecabil în hainele noi. Nu vei întâmpina probleme de sănătate, însă ai face bine să faci mai mult sport!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Există riscul ca această săptămână să nu fie una deloc plăcută din punct de vedere sentimental, iar certurile cu partenerul să fie inevitabile. Trebuie să vă temperaţi amândoi sau unul pe celălalt, altfel conflictul va degenera.

Încearcă să renunţi la egoism şi să le dai si celor din jurul tău ce ai, fie că este vorba de informaţii ori de bani. Munca în echipă te poate duce mai rapid către succes, pe când invidia îţi poate creea probleme pe plan profesional.

Aglomeraţia în care trăieşti în ultima perioadă te va face să ai un program haotic, de aceea rişti să ai unele probleme de sănătate. Încearcă să ţii cont de un program strict de mese, dar şi de odihnă pe măsură.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă în această săptămână să le arăţi mai mult celor dragi că îi iubeşti. Este foarte important să menţii relaţiile pe care le ai şi să nu le tratezi superficial. Nimic nu supravieţuieşte fără să depui un minim efort.

Ca să ai succes trebuie să îţi faci treaba cu plăcere, asta este regula de bază a acestei perioade. Încearcă să dai tot ce ai mai bun şi să transformi proiecte banale în unele cu adevărat importante, astfel banii vor veni negreşit.

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă nici nu vei fi ferită de unele banale. Ia în seamă orice mică durere şi trateaz-o, o vizită la medic te poate scăpa de neplăceri!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Încearcă să accepţi ce ţi se oferă în această săptămână, şi mai ales opreşte-te din a-ţi transforma iubitul într-o altă persoană. Nu ai vrea să ajungi în punctul în care chiar să îl calci pe coadă, altfel conflictul este inevitabil.

Este o perioadă bună pentru investiţii, mai ales dacă îţi plănuieşti acest lucru deja de ceva vreme. Nu îţi fie teamă să faci un pas important, ai banii necesari şi ai cercetat suficient terenul până acum.

E posibil să întâmpini unele probleme digestive în această perioadă, însă totul depinde doar de tine. Toată lumea ştie că eşti pofticioasă, aşa că de ce nu le-ai demonstra tuturor că voinţa poate învinge această slăbiciune?

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Nu va fi o perioadă prea liniştită din punct de vedere sentimental, însă există soluţii pentru orice. Trebuie să eviţi să aduci în discuţiile cu partenerul subiectele sensibile, de la care ştii că ar porni din nou o ceartă.

E posibil ca în această săptămână să câştigi o sumă importantă de bani, una la care chiar nu te aşteptai. Vei face o ultimă mutare într-un proiect vechi, iar aceasta va fi suprinzător de productivă.

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă această perioadă va fi una în care poţi cădea mai uşor în depresie. Lucrează la încrederea în tine şi nu-ţi lăsa slăbiciunile să pună stăpânire pe acţiunile tale!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ai timp să te gândeşti la probleme în această săptămână, vei fi mai ocupată decât crezi. Chiar dacă ai avea multe de pus la punct în viaţa ta sentimentală, ai face bine să nu te aglomerezi şi să mai amâni din planuri.

Situaţia ta financiară se îmbunătăţeşte pe zi ce trece, de aceea îţi poţi permite să îi ajuţi pe cei care au nevoie de tine. Ai grijă însă să nu le faci mai mult rău decât bine şi stabileşte de la început că este doar un împrumut, şi nu un act de caritate.

Sănătatea ta este una de fier, aşa că nu trebuie să te preocupe acest sector pentru moment. Foloseşte-ţi toată energia şi resursele în plan profesional sau personal, doar acolo ai nevoie!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod