Horoscopul lunii noiembrie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Descoperă previziunile astrale pentru zodia ta şi află cum vei sta cu dragostea, sănătatea, banii sau cariera în luna noiembrie!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dacă eşti singură, însă vrei să îţi găseşti un iubit, luna aceasta trebuie să fii foarte atentă ca tu şi potenţialul iubit să aveţi puncte comune. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, cel mai probabil monotonia a pus stăpânire pe relaţia voastră şi trebuie să faceţi ceva în acest sens. O seară romantică sau chiar o escapadă într-un alt oraş e tot ce vă trebuie!

Eşti în toane bune în luna noiembrie, ceea ce înseamnă că poţi obţine aproape tot ce îţi propui. Dacă la mijloc e vorba de afaceri, cu siguranţă vei încheia cele mai de succes parteneriate. Situaţia ta financiară este una bună şi lupţi să câştigi şi mai mult, iar şansele sunt promiţătoare.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu traversezi cea mai bună perioadă a ta în ceea ce priveşte dragostea. Eşti destul de critică şi mofturoasă cu partenerul tău de viaţă şi nu vei mai fi deloc apreciată de el din această cauză. Pentru nativii care nu au un iubit, a doua jumătate a lunii poate fi benefică în găsirea acelei persoane care să îţi ofere ce îţi doreşti.

Nu eşti foarte mulţumită de situaţia ta financiară, însă cu greu te vei urni să faci ceva în acest sens. Abia la finalul lunii vei conştientiza că nu e de joacă şi vei depune eforturi pentru a-ţi îmbunătăţi situaţia financiară. Nu vor fi schimbări nici în rău, dar nici în bine pe acest plan, însă trebuie să te responsabilizezi.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ai parte de dragoste pătimaşă în această lună, însă trebuie să ai grijă cu reacţiile deplasare care ar putea provoca certuri serioase între tine şi iubit. Dacă astăzi sunteţi cei mai fericiţi, mâine e posibil să simţi numai ură. Dacă renunţi la reproşuri, vei avea parte de zile liniştite. Pentru nativii singuri, noiembrie vine cu ocazii mari!

Nu vor exista schimbări ale situaţiei tale financiare în această lună, însă nu ai motive să te plângi. Se anunţă vremuri bune pentru tine în acest sector, dar tot meritul e al tău! Răbdarea este cuvântul cheie, dar şi ambiţia care te face să nu îţi abandonezi planurile dacă acestea nu au rezultate imediate.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Traversezi o perioadă frumoasă şi liniştită pe plan sentimental luna aceasta. Spre finalul lunii e posibil ca atmosfera dintre tine şi partener să devină încordată şi să te simţi rănită în câteva situaţii. Eşti o fire puternică şi nu te laşi doborâtă de nimicuri inventate. Dacă nu ai un iubit, faptul că eşti sociabilă te va ajuta să îţi schimbi statutul cât de curând.

Nu ai probleme cu banii şi nici nu vei întâmpina unele în viitorul apropiat. Luna noiembrie va fi una de răsfăţ, însă ai face bine să economiseşti cât poţi pentru Sărbătorile care se apropie cu paşi repezi. Oricum, nu stai cu mâinile în sân în timp ce banii se duc, ci găseşti noi metode de investiţie.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu îţi doreşti altceva pe plan personal în această lună, eşti fericită cu ceea ce ai chiar dacă uneori nu e deloc uşor. Dacă relaţia în care eşti angajată este una complicată, noiembrie vine cu rezolvări cu privire la încredere şi siguranţă. Dacă nu ai încă un iubit, mintea îţi va sta doar la carieră şi la bani!

Nu excelezi la acest capitol, însă te descurci cu banii şi luna aceasta. Din fericire pentru tine, suportul celor din jur îţi va fi de mare ajutor pentru reglarea unor conturi privitoare la finanţe. Dacă ai datorii mai vechi sau ai de făcut unele cumpărături care te depăşesc, cere bani cu împrumut părinţilor ori rudelor apropiate!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Noiembrie este o lună extrem de bună pe plan sentimental pentru nativii singuri. Aceştia au şansa de a întâlni un bărbat mai bun decât ar fi sperat. Uneori vor privi cu scepticism norocul care s-a abătut asupra lor, dar asta nu înseamnă că nu se pot bucura la maximum de afecţiune, cadouri şi momente romantice! Pentru Berbecii angajaţi în relaţii stabile nu vor exista schimbări majore.

Ai mari şanse de a te îmbogăţi peste noapte în această lună. Cel mai probabil va apărea o oportunitate pe care nu ai cum să o refuzi, un nou loc de muncă mai bine plătit sau o funcţie mai bună pe domeniul în care activezi. Vei fi luată prin surprindere de norocul care s-a năpustit asupra ta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta vei acorda mai multă atenţie vieţii tale sentimentale, în special iubitului sau soţului tău. Cu o astfel de atitudine pacifistă, relaţia ta are mari şanse să treaca la nivelul următor cât mai repede posibil. Dacă eşti singură, pretenţiile pe care le ai de la potenţialii tăi parteneri îi vor pune pe fugă!

Nu excelezi pe plan financiar, de aceea toate deciziile tale privitoare la bani trebuie să fie foarte atent gândite. Încearcă să eviţi investiţiile majore în luna noiembrie şi de asemenea nu crede în promisiunile celor care vor să îţi propună anumite afaceri. De una singură ai şanse mult mai mari de câştig.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Dacă până acum au existat tensiuni în viaţa de familie, luna noiembrie te scapă de ele definitiv. Chiar dacă nu va fi complet linişte, se va simţi o îmbunătăţire a relaţiei dintre tine şi partener. Ce nu se va rupe în această perioadă, va rezista pe vecie, de asta să fii sigură! Acelaşi lucru se poate spune şi pentru nativele care îşi caută iubit, odată ce l-au găsit, al lor va fi!

Indiferent cât de mult ţi-ai dori, luna aceasta nu poţi face nimic să câştigi mai mulţi bani, dar nici să împiedici unele cheltuieli. Te descurci modest şi din fericire, banii pe care îi ai te vor ajuta să îţi achiţi toate facturile şi obligaţiile. Ai răbdare şi nu te lăsa afectată prea tare, pentru că e doar o etapă de stagnare care va trece curând.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Se arată o rază de speranţă pentru tine pe plan sentimental luna aceasta. Dacă până acum toate încercările tale de a-ţi face un iubit au eşuat, de aici înainte încep să se strângă tot mai mulţi admiratori. Ai acumulat destule frustrări şi ţi-ai pierdut încrederea în tine, de aceea vei privi cu scepticism pe oricine se apropie de tine. Dacă ai un iubit sau un soţ, atracţia sexuală este la cote maxime.

Îţi poţi rotunji veniturile luna aceasta doar dacă munceşti suplimentar sau te oferi să ajuţi persoane cu o funcţie mai bună ca a ta. Poţi câştiga sume de bani neaşteptat de mari, chiar dacă sunt momente în care simţi că faci eforturi imense pentru a-ţi realiza visurile. Dacă vrei cu ardoare să îţi achiziţionezi un obiect scump, nu păcăli pe nimeni pentru a ajunge să îl ai!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru Leii care sunt angajaţi într-o relaţie serioasă, noiembrie vine cu un exces de gelozie faţă de partenerii lor. Cel mai probabil nu există motive pentru a-ţi justifica posesivitatea, dar într-un final vei reuşi să îţi revii. Dacă eşti singură, o persoană la care nu te-ai fi gândit niciodată va încerca să te cucerească.

E posibil ca luna aceasta să fii tentată să iei unele decizii care ar putea să îţi afecteze situaţia financiară. Chiar dacă ai strâns ceva bani în ultima perioadă, asta nu înseamnă că poţi risca acum să îi pierzi pe toţi. Investiţiile sau achiziţiile pe care le faci trebuie să fie atent analizate înainte. Sfatul cuiva din familie îţi va fi de ajutor!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Nu mai pui preţ pe iubire în ultima perioadă, probabil unele evenimente te-au marcat şi te-au schimbat. Te concentrezi mai mult pe ce are partenerul tău de oferit şi nu mai eşti dispusă să primeşti jumătăţi de măsură. Dacă eşti singură, vei căuta să cunoşti doar bărbaţi potenţi financiar, pentru că mizezi pe această stabilitate mai mult decât pe cea emoţională.

Banii sunt cei mai importanţi pentru tine în acest moment, însă asta nu înseamnă că vei fi complet satisfăcută dacă îi obţii. Ai toate şansele să îţi rotunjeşti veniturile, mai ales că munceşti enorm chiar şi în defavoarea altor planuri ale vieţii tale. La un moment dat vei realiza că nu doar asta e important, să sperăm că nu vei regreta!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu vei avea parte de o lună ca cele de până acum pe plan sentimental. Dacă eşti singură, pui preţ pe distracţie şi nu pe găsirea unui partener stabil. Nu spui nu unor aventuri amoroase interzise, cu condiţia de a nu zăbovi prea mult în ele. Dacă ai un iubit sau un soţ, atunci viaţa voastră sexuală ar putea fi animată datorită dorinţelor tale de nestăpânit!

Ai o părere foarte bună despre tine, iar încrederea pe care o emani te ajută să fii extrem de convingătoare. E rost de afaceri, pentru că ştii pe sub pielea cui să te bagi şi poţi câştiga bani frumoşi. Luna noiembrie va fi una de succes pentru tine şi cu siguranţă o vei ţine minte multă vremea de acum înainte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod