Horoscopul lunii martie. Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta

Nativa din Leu traversează o perioadă foarte bună, relaţia ei amoroasă evoluează frumos, iar banii se înmulţesc aşa cum spera.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta vine numai cu veşti bune pentru tine pe plan sentimental, aşa că nu ai motive să te plângi. Te poţi declara fericită fără să mişti un deget pentru asta, norocul este de partea ta şi va fi pentru o lungă perioadă de timp. Fie că eşti singură sau ai un partener de viaţă, surprizele plăcute vor fi la ordinea zilei şi ar trebuie să profiţi de asta!

Nu te poţi plânge din cauza banilor, însă nici nu se poate spune că o duci excepţional. Cu toate acestea, şansele de a-ţi mări veniturile sunt foarte mari spre finalul lunii, însă trebuie să fii foarte atentă la ofertele care ţi se fac. Este o perioadă bună pentru afaceri şi investiţii.

Stresul la care eşti supusă te determină să iei unele decizii deloc mature şi există riscul să ai probleme de sănătate. Încearcă să nu mănânci mai mult decât de obicei pe fond nervos şi să mai faci şi sport din când în când. Vremea ţine cu tine şi nu ai scuză să nu o faci!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

O problemă serioasă de cuplu nu va întârzia să apară luna aceasta şi cel mai probabil este vorba de sinceritate. Dacă simţi că este ceva în neregulă cu iubitul tău, poartă o discuţie serioasă sau chiar investighează-l. Când totul se va lămuri veţi râde de situaţie, însă nu sta în tensiune fără rost!

Ai planuri mari pentru această lună, însă nu este recomandat să faci investiţii. Nicio promisune nu îţi garantează nimic, iar acum nu este momentul să faci risipă. Încearcă pe cât posibil să nu acţionezi impulsiv şi nu te lăsa dusă de val!

Te concentrezi foarte mult pe muncă şi uiţi să te odihneşti sau să te hrăneşti cum trebuie. Din această cauză poţi întâmpina probleme cu stomacul sau cu sedentarismul. Dacă suferi deja de aceste afecţiuni, atunci grija ar trebui să fie sporită.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna martie nu va fi una fericită pentru tine, dar nu trebuie să îţi pierzi speranţa. Chiar dacă între tine şi iubitul tău lucrurile nu mai stau deloc cum ar trebui, totuşi există o şansă de a salva relaţia. Cu cât depuneţi amândoi mai mult efort în acest sens, cu atât veţi reuşi mai repede. Sărbătorile acestei luni ar trebui să vă ajute!

Evită să semnezi orice document important în această perioadă şi nu te lăsa păcălită de ofertele care ţi se fac. Prudenţa ar trebui să fie cuvântul cheie în această lună, iar cheltuielile cu mult reduse. Dacă vei reuşi să pui ceva bani deoparte acum, cu siguranţă viitorul tău apropiat va fi unul extrem de liniştit.

Vei fi plină de energie în această lună şi nu vei întâmpina niciun fel de probleme de sănătate. Atunci când simţi că stresul pune stăpânire pe tine, încearcă să te relaxezi şi să te gândeşti doar la lucruri pozitive. Optimismul te va ajuta să treci peste orice!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu vei reuşi nici luna aceasta să îţi găseşti alesul inimii în cazul în care eşti singură, dar nu trebuie să te dai bătută. Dacă eşti angajată într-o relaţie, această perioadă îţi poate aduce confirmarea că partenerul tău ştie să îţi fie alături atât la bine, dar mai ales la greu!

Este o perioadă bună pentru a încerca să îţi dezvolţi o afacere sau de a te perfecţiona în domeniul în care activezi. Nu îţi irosi timpul făcând economii la sânge, cât ai potenţial pentru a face bani mai mulţi. Încearcă să socializezi mai mult şi să lucrezi în echipă!

Nu vei întâmpina probleme serioase de sănătate, însă o răceală de sezon îţi poate da târcoale. Încearcă să fii mult mai atentă la igienă şi să nu ignori nici cel mai mic simptom dacă vrei să o stopezi la timp! Există risc de accidentări din cauza neatenţiei!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu ai motive să te plângi de viaţa ta amoroasă, însă nici nu te poţi lăuda cu ea. Trebuie să ai răbdare, căci spre sfârşitul lunii lucrurile vor fi mult mai liniştite, iar atmosfera din familie mult mai caldă. Dacă ai copii, încearcă să te concentrezi mai mult pe educaţia lor şi mai puţin pe nevoile partenerului!

Situaţia ta financiară nu este una tocmai bună, de aceea şi stresul şi grijile vor fi mai mari în această perioadă. Vei avea mai multe cheltuieli decât în lunile precedente, ceea ce îţi va produce o gaură serioasă în buget. Spre finalul lunii apele se vor linişti!

Trebuie să ai mai multă grijă de organismul tău în această perioadă şi să previi mereu când ai simptome de boală. Chiar dacă nimănui nu îi place să meargă la medic, e bine ca unele probleme să fie ţinute din scurt pentru a avea o viaţă lungă şi sănătoasă!

Leu(22 iulie - 22 august)

Atmosfera din această lună va fi foarte animată pe plan sentimental. Dacă nu există secrete între tine şi iubitul tău, atunci puteţi muta munţii din loc împreună. Nimic nu vă stă în cale să duceţi relaţia la un alt nivel, asta în cazul în care nu există deocamdată angajamente. Dacă eşti singură, ai grijă la intenţiile pretendenţilor!

Vrei să câştigi tot mai mulţi bani şi faci tot posibilul ca acest lucru să se întâmple în această lună. Chiar dacă vei munci pe brânci, rezultatele nu te vor dezamăgi! Se recomandă atenţie chiar dacă eşti foarte bine documentată.

Eşti foarte optimistă în această lună în ciuda faptului că întâmpini probleme serioase de sănătate. Neatenţia te poate împinge către accidentare, de aceea trebuie să deschizi bine ochii şi să te uiţi de două ori pe unde păşeşti. Riscul creşte şi mai mult dacă şofezi!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Te caracterizează sentimentele profunde şi trăitul intens al tuturor momentelor din viaţa ta, însă luna aceasta te întreci pe tine. Eşti mult mai romantică şi mai sensibilă decât de obicei, iar partenerului tău s-ar putea să nu îi placă. Încearcă să îţi ţii sub control reacţiile şi grija exagerată pentru el!

Te vei descurca foarte bine cu banii în această perioadă, chiar şi tu o să fii surprinsă de asta. Eşti pusă pe fapte mari şi vrei să îţi dezvolţi afacerile sau să investeşti în bunurile pe care le deţii. Nu strică să asculţi de sfaturile celor cu mai multă experienţă!

Nativa din Fecioară nu ştie unde trebuie să se oprească şi exagerează atât cu mâncarea, cât şi cu stresul inutil. Îţi place să planifici totul şi să fii foarte organizată, aşa că nu ar trebui să îţi fie deloc greu să faci acest lucru şi pe acest plan!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Dacă pe iubire te-ai axat până acum, luna aceasta începi să acorzi mai multă atenţie erotismului. E posibil să vrei să încerci lucruri noi în dormitor, indiferent dacă eşti singură sau ai un partener stabil. Dacă eşti onestă şi nu trădezi pe nimeni, lasă-ţi imaginaţia să zburde şi pune-ţi fanteziile în practică!

Planurile tale nu vor ajunge la îndeplinire în această lună, de aceea golurile financiare vor fi mai mari decât de obicei. Chiar dacă vei fi destul de dezamăgită de rezultate, este foarte important să nu dai înapoi şi să fii cât poţi de perseverentă!

Te confrunţi cu probleme de sănătate deja de ceva vreme şi nici luna aceasta nu pare că vei scăpa de ele. Ocupă-te mai mult de situaţia ta medicală şi fă-ţi un control amănunţit pentru a găsi leacul. Dacă eşti mai preocupată, cu siguranţă apaele se vor linişti curând.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Luna aceasta vei fi mult mai sensibilă şi mult mai atentă la nevoile partenerului tău de viaţă. Nu este deloc un lucru rău să încerci să reaprinzi din când în când flacăra iubirii, iar luna martie este perfectă pentru a fi mai bună. Dacă ai un iubit stabil sau un soţ, încearcă să nu dai curs nici măcar unor flirturi nevinovate.

Luna aceasta va fi foarte bună pentru tine din punct de vedere financiar. Chiar dacă nu ţi se vor umple cardurile, multele cadouri pe care le vei primi vor fi destul de importante şi consistente. Bucură-te de tot ce ţi se întâmplă în această perioadă, pentru că nu prea curând se va mai repeta!

Luna aceasta vei avea stări şi stări, nici tu nu vei ştii ce se întâmplă cu tine. Dispoziţia şi energia vor fi atât de schimbătoarte încât te vei decide să mergi la un medic. E posibil să te îngrijorezi total inutil!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna aceasta uiţi să iubeşti şi te axezi doar pe planuri şi lucruri practice. Nu îţi poţi calcula viaţa în amănunt, ci ar trebui să te bucuri mai mult de prezent şi să trăieşti clipa. Dacă iubitul sau admiratorul tău te vede atât de stresată, va fi tentat să fugă din calea ta pentru totdeauna!

Nu trebuie să fii impulsivă luna aceasta şi nici să arunci cu banii pe tot ce îţi face cu ochiul. Chiar dacă e tentant şi ţi-ai dori să ai şi tu ca alţii, e important să îţi vezi nivelul şi să faci ce e mai bine pentru tine. Discută cu partenerul despre cheltuielile voastre!

Vei foarte energică în această lună şi nimic nu îţi poate strica buna dispoziţie. Profită de această perioadă pentru a face tot mai multe activităţi intense, dar şi de a-ţi rezolva unele probleme în viaţa de familie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna aceasta eşti mai carismatică decât oricând şi emani o senzualitate cu care poţi cuceri pe oricine. Se vede că ai încredere în tine, iar această calitatea poate fi foarte apreciată în rândul bărbaţilor. Cine nu îşi doreşte lângă el o femeie puternică? Profită de această schimbare excepţională a ta pentru a-ţi găsi fericirea!

Nu vor fi schimbări mari ale situaţiei tale financiare în această lună, de aceea trebuie să continui în acelaşi ritm ca şi până acum. Ocupă-te mai mult de dezvoltarea ta, însă prinde oferte şi nu investi prea mult în cursuri sau programe de perfecţionare.

Vei da dovadă de mai multă sensibilitate luna aceasta, de aceea trebuie să fii prudentă. Virozele de sezon, accidentările sau unele boli mai vechi îţi pot strica planurile şi liniştea. Încearcă să te protejezi cât mai mult!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te bucuri de iubirea partenerului de viaţă, ai parte de popularitate, eşti dorită şi admirată de toţi bărbaţii din jurul tău, ce îţi poţi dori mai mult? Este nevoie doar să îţi propui să ai pe cineva şi cu siguranţă îl vei avea. Nu-ţi considera iubitul un trofeu, ci oferă-i întreaga ta dragoste şi vei primi la fel!

Luna martie vine cu câştiguri considerabile pentru tine şi nu vei ştii cum să reacţionezi în prima fază. Vei fi tentată să iroseşti banii pe micile plăceri pe care nu ţi le-ai putut permite, însă din fericire îţi vei da seama la timp!

Te fortezi prea mult în această lună, iar organsimul tău nu poate rezista la tot ce îl supui. Stresul cotidian şi problemele cu care te confrunţi te vor da peste cap şi e  posibil ca unele boli mai vechi să revină. Acordă atenţie chiar şi celor mai banale simpotome!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod