Le Chateau - Castelul din Inima Orasului

Castelul din Inima Orasului este o locatie spectaculoasa si polivalenta dedicata celebrarii fastuoase a acelor mai importante evenimente ale oaspetilor nostri, indiferent ca acestea sunt de natura privata sau corporate. Esenta Le Chateau este un amestec omogen intre daruirea echipei de profesionisti, tehnologia performanta care ofera spectacolul inedit de lumini si sunete, precum si eleganta desavarsita a Castelului. Tocmai de aceea, Le Chateau este solutia ideala pentru evenimentul perfect, indiferent de natura acestuia. Pozitionarea in topul preferintelor urbane in materie la scurta vreme dupa inaugurarea Castelului confirma calitatea serviciilor puse la dispozitie in Le Chateau.
Prin urmare, iata doar cateva dintre numeroasele tipuri de evenimente care pot fi organizate aici.

Nunta la Castelul din Inima Orasului - Printre evenimentele preferate ale echipei Le Chateau se numara nuntile pentru ca fiecare astfel de eveniment in parte reprezinta o provocare unica. Nunta este un eveniment profund personal si, prin urmare, in organizarea acesteia se pune mult suflet, atat din partea mirilor si a familiilor cat si din partea personalului Le Chateau. Cuplurile care aleg sa isi celebreze aici povestea de dragoste vor avea parte de un decor regal, desprins din basmele cu printese, servicii si produse premium, precum si toata priceperea ehipei Le Chateau care insumeaza multi ani de experienta in domeniu.
Mai mult de atat, fiecare nunta in parte poate fi personalizata de la meniu pana la decoruri, oferind astfel o experienta unica fiecarui cupul in parte.

Botez la Castelul din Inima Orasului - Toti parintii isi trateaza copiii nou nascuti ca pe cele mai pretioase comori si isi doresc doar ce este mai bun pentru micutul print sau mica printesa care le insenineaza zilele. Tocmai de aceea, Castelul din Inima Orasului a conceput o oferta dedicata exclusiv acestor tipuri de evenimente, menite sa includa atat preferintele adultilor, cat si nevoile specifice ale celor mici.


Ceremonii de gala, aniversari, reuniuni - Astfel de evenimente private speciale trebuie sa ramana in amintirea tuturor celor care iau parte la ele iar una dintre specialitatile echipei Le Chateau este sa ofere amintiri de neuitat oaspetilor care trec pragul Castelului. Simturile vor fi alintate de meniurile exclusiviste, obtinute intotdeauna din produse proaspete, precum si de sonorizarea imecabila si jocurile de lumini care vor transpune invitatii intr-o poveste de neuitat.

Evenimente sociale - Una dintre dotarile inedite in peisajul bucurestean este scena generoasa amplasata in Le Chateau, demna de un teatru national. Datorita acesteia, in Castel poate fi organizata o serie ampla de evenimente, de la concerte live pana la baluri, prezentari de moda sau spectacole de teatru.


Evenimente corporate - Echipa Le Chateau este definita de profesionalism si experienta, motiv pentru care exceleaza in  organizarea impecabila a evenimentelor corporate care pot deveni cartea de vizita a oricarei companii. Indiferent de natura acestora, respectiv fie ca sunt gandite doar pentru angajati sau colaboratori si parteneri, evenimentele corporate desfasurate la Castel poarta amprenta maturitatii si a experientei in domeniu, precum si a intelegerii profunde a dinamismului din mediul de afaceri romanesc.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod