Horoscopul de weekend: Vărsătorul trebuie să se protejeze de suferință

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


În ceea ce privește dragostea, dacă ești pregătit/ă să faci o relație să funcționeze, atunci ar putea fi începutul a ceva frumos. Dar dacă o lași să-ți scape, ai putea pierde pe acel cineva special din viața ta.

Taur


Weekendul acesta este perfect pentru a te distra cu prietenii. Uneori, acest lucru este tot ceea ce avem nevoie. În ceea ce privește banii, nu te teme de ceea ce nu s-a întâmplat încă.

Gemeni


Somnul este cel mai important lucru pentru corpul nostru. Dacă simți că nu dormi suficient, încearcă să îți planifici o rutină înainte de culcare.
Weekendul acesta este perfect pentru a avea mai multă grijă de tine.


Rac


Un weekend calm te va ajuta să îți înțelegi mult mai bine propriile sentimente. Este foarte posibil ca fostul sau fosta să reapară în viața ta. Asigură-te că nu întrece limita!

Leu


Începe-ți weekendul făcând ceva sănătos. De exemplu, bea niște suc proaspăt stors sau apucă-te de gătit. În ceea ce privește dragostea, totul va fi bine, deoarece vei lua parte la activități care te vor apropia de persoana iubită.

Fecioară


Astrele îți vor trimite multă energie pozitivă în acest weekend.
Dacă ești implicat/ă într-o relație, dragostea va pluti în aer. Dacă ești singur/ă, vei fi suficient de încrezător/oare pentru a flirta cu persoana pe care o placi.


Balanță


Din punct de vedere financiar, probabil că te descurci mai bine decât înainte. Ar fi bine pentru tine să reduci aportul de zahăr și sare. De asemenea, încearcă să fii cât mai activ/ă fizic în acest weekend.

Scorpion


În acest weekend, nu neglija oamenii pe care îi iubești. Petrece ceva timp cu cineva pe care nu l-ai mai văzut demult. De exemplu, poți suna un membru al familiei care locuiește departe de tine.

Săgetător


Dacă ai o relație de mult timp, weekend acesta vei simți nevoia să faci ceva romantic.
Dacă ești singur/ă, vei avea parte de distracție. Duminică, cineva va avea nevoie de ajutorul tău.


Capricorn


Weekendul acesta, sună un membru în vârstă din familia ta. Îți va face bine atât ție, cât și lui să petreceți ceva timp vorbind la telefon. Situația ta financiară este din ce în ce mai bună.

Vărsător


Weekendul acesta vei da dovadă de multă compasiune. Ești un partener minunat, așa că nu accepta nimic mai puțin decât meriți. Ai grijă de tine și protejează-te de suferință în ceea ce privește dragostea și relațiile.

Pești


Weekendul acesta vei primi niște bani la care nu te așteptai și vor fi bineveniți.
Un coleg de muncă s-ar putea să te contacteze și să flirteze cu tine. Luni când vă veți revedea, situația va fi puțin stânjenitoare.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod