Horoscopul de weekend: Norocul va da peste mai multe zodii în aceste zile

Citește horoscopul pentru acest weekend și află ce te așteaptă!

Berbec


Dacă ești implicat/ă într-o relație, weekendul acesta poți avea unele sentimente ciudate. S-ar putea să începi să realizezi că partenerul/a de viață poate să nu fie cea mai bună alegere pentru tine.

Taur


Fă-ți întotdeauna o geantă pentru situații de urgență. Nu știi niciodată ce se poate întâmpla cu bagajul tău dacă pleci într-o călătorie. E mai bine să fii în siguranță decât să-ți pară rău.

Gemeni


Vei avea mult noroc la bani weekendul acesta. Astrele îți trimit energie bună și ar trebui să profiți la maximum de ea.
O persoană pe care nu o placi va încerca în aceste zile să îți între pe sub piele.


Rac


Vei primi o sumă de bani la care nu te așteptai deloc, dar weekendul acesta te va ajuta foarte mult. Simți că te afli într-un loc mult mai bun decât înainte, iar acest lucru este ceva de care ar trebui să fii foarte mândru/ă.

Leu


Ai muncit foarte mult și acea muncă grea a dat cu siguranță roade. De aceea, încearcă să nu-ți cheltuiești banii nechibzuit, deoarece știi cum i-ai obținut. Duminică vei avea unele dureri de cap pe parcursul zilei dacă nu te hidratezi corespunzător.

Fecioară


Weekendul acesta ar trebui să-ți lucrezi abilitățile de comunicare.
Acest lucru îți va îmbunătăți relația actuală sau viitoare. În ceea ce privește călătoriile, în loc să planifici totul meticulos, încearcă să trăiești clipa!


Balanță


Ești obsedat/ă de control și acest lucru îți afectează relațiile, în special pe cele de prietenie. Învață să lași de la tine, în special în acest weekend când ai planificat ceva împreună cu cei dragi.

Scorpion


Poți fi destul de solicitat/ă din punct de vedere emoțional în acest weekend, deoarece persoana iubită are tot felul de cereri pentru tine. Ți se va părea puțin prea mult, deoarece ești deja destul de obosit/ă.

Săgetător


O călătorie poate fi benefică în acest weekend în ceea ce privește banii, deoarece negocierile sunt favorizate în acest moment.
Norocul va fi de partea ta, în special în dezbateri și bătălii verbale.


Capricorn


Din punct de vedere emoțional, trebuie să îți păstrezi calmul sub presiune și să te abții fără a reacționa. Este important să nu îți consumi energia pe lucruri pe care le vei considera neimportante mai târziu.

Vărsător


Dacă ești singur/ă, weekendul acesta vei întâlni pe cineva interesant la un eveniment sau prin intermediul prietenilor. Dacă ești implicat/ă într-o relație, ar trebui să găsești un alt cuplu cu care să ieșiți.

Pești


Vizitează un loc în care nu ai fost niciodată în acest weekend.
Ai timp, ai bani și ai dispoziția necesară pentru a explora teritorii noi. Tot ce îți mai trebuie este compania, așa că sună-ți prietenii de îndată!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod