Horoscopul de weekend: Leul n-ar trebui să plece urechea la alții


Fecioară


O rudă îți va face o propunere foarte avantajoasă de petrecere a timpului liber. Chiar dacă implică o cheltuială din partea ta, vei avea parte cu siguranță de clipe memorabile și de o distracție pe cinste! Urmează-i sfaturile și sugestiile!

Balanță


O boală sâcâitoare nu îți va da pace nici măcar în aceste două zile. Deși aveai multe planuri, vei fi nevoit/ă să le amâni din nou și să petreci tot timpul în interiorul locuinței, sorbind băuturi calde. Din fericire, situația nu e deloc tragică dacă îți găsești câteva filme bune de vizionat!

Scorpion


Înarmează-te cu multă răbdare fiindcă urmează o perioadă foarte agitată pentru tine! Chiar dacă ai impresia că ai lăsat totul în ordine la serviciu, de fapt lucrurile nu stau chiar așa! Trebuie să te pregătești să faci față unor reproșuri și neplăceri cauzate în principal de pasivitatea și indolența ta!

Săgetător


Timpul nu va lucra deloc în favoarea ta în acest sfârșit de săptămână.
Te-ai implicat în foarte multe proiecte și acum nu mai știi care este cel mai important dintre ele! Să nu fii surprins/ă când rudele ori prietenii tăi cei mai buni te vor certa! Chiar o meriți!


Capricorn


După săptămână dificilă care tocmai a trecut, ai parte de două zile cu adevărat speciale! Partenerul tău este complet îndrăgostit de tine, banii nu îți lipsesc iar organismul îți funcționează la capacitate maximă! Ține-o tot așa și încearcă să profiți de această perioadă!

Vărsător


Chiar dacă este weekend, se pare că șefii nu țin cont de acest aspect și te deranjează din timpul tău liber.
Dacă e vorba de o chestiune urgentă trebuie să fii mai împăciuitor, dar dacă nu e nimic care să ardă cu adevărat, ai putea să fii mai răspicat/ă: timpul liber trebuie să fie respectat! Altfel, vor stabili un mod de lucru greșit!


Pești


Ascultă de cei care au mai multă experiență decât tine și nu te grăbi să acționezi! Uneori, situațiile se mai pot schimba și tu trebuie să te adaptezi! De exemplu, dacă ai făcut mai mult de trei modificări la programul din acest weekend, e clar că știi despre ce e vorba și că viața ta este într-o continuă dinamică!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod