Horoscopul banilor în săptămâna 30 aprilie-6 mai

Descoperă ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan financiar şi vezi ce poţi face ca să ai mai mulţi bani!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Se anunță o săptămână plină pentru tine din punct de vedere financiar. Ai șanse să câștigi mai mulți bani sau să primești fix când te așteptai mai puțin. Dar aceleași aspecte astrale sunt responsabile și pentru apariția unor cheltuieli neașteptate. Este important să eviți cheltuielile nejustificate și să păstrezi banii pentru ceea ce este cu adevărat necesar. 

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Situația nu este prea roz pentru tine din punct de vedere financiar în această săptămână. Apar tot felul de probleme care pornesc în special de la relația cu colegii, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Unele situații trebuie rezolvate o dată pentru totdeauna. Chiar dacă te costă pentru moment, cu timpul vei avea de câștigat.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunță o săptămână tensionată pentru tine la locul de muncă. Apar conflicte cu colegii și riști să faci greșeli grave dacă nu reușești să-ți ții emoțiile în frâu. Ai grijă ce spui atunci când ești nervos, ca nu cumva să regreți mult timp după. De asemenea, nu îți pune toată încrederea în nicio persoană zilele acestea. Nici cu banii nu stai prea bine, mai ales dacă ai cheltuit deja și banii pe care încă nu i-ai primit.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Este momentul să te gândești mai mult la viitor și să dai startul unor acțiuni menite să-ți aducă venituri mai mari. Chiar dacă asta înseamnă să faci unele sacrificii în prezent sau să muncești mai mult acum, pentru a culege roadele mai târziu. Cu toate acestea, este important să nu exagerezi cu grija pentru viitor, astfel încât să uiți să trăiești cu adevărat în prezent.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dai dovadă în această săptămână de o competitivitate ieșită din comun, chiar și pentru tine. Ceea ce faci zilele acestea ar putea să te ajute pe termen lung, cu condiția să rămâi o persoană corectă și sinceră. Dorința de a câștiga mai mult și de urca pe scara ierarhică este foarte mare, dar ar fi bine să nu recugi la gesturi pe care apoi le vei regreta. 

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Se anunță o săptămână cu schimbări importante în plan profesional. Dacă vrei să-ți schimbi locul de muncă, atunci zilele acestea îți vor aduce câteva oportunități serioase. De asemenea, dacă vrei o mărire de sălariu, acum este perioada excelentă pentru a demara negocieri. Astrele sunt de partea ta și ai șansa de a obține suma pe care o meriți. Trebuie doar să-ți faci curaj!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu stai prea bine cu banii și ești conștient de acest lucru. Tocmai faptul că nu reușești să obții stabilitatea financiară la care visezi te enervează foarte mult. Dar aceste zile îți oferă posibilitatea să câștigi mai mult, mai ales dacă îți dorești asta. Ai șansa de a-ți îmbunătăți starea financiară prin forțele proprii, ceea ce îți va aduce un plus de mulțumire și satisfacție.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ești nevoită să duci muncă de lămurire cu clienții, asociații sau colaboratorii în această săptămâna. Acțiunile lor au un efect direct asupra situației tale financiare, astfel că este o miză serioasă la mijloc. Chiar dacă este dificil, găsești energia de a insista și de a duce planurile la bun sfârșit, așa cum faci de fiecare dată. 

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Vei avea parte de o săptămână încărcată la locul de muncă. Ești dispusă să muncești mai mult ca de obicei, mai ales dacă știi că vei fi răsplătită pentru efortul de pus. Ai multă energie și vei reuși să duci la bun sfârșit planurile pe care ți le-ai stabilit. Este important să nu te epuizezi, totuși. Evită discuțiile în contradictoriu cu colegii și colaboratorii.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Dacă ai început unele proiecte în viața profesională în urmă cu ceva timp, acum ai șansa de a culege roadele. Vei primi sume importante de bani, rezultat al muncii depuse. Tocmai de aceea, această săptămână va fi una excelentă pentru tine din punct de vedere financiar. Astrele te răsplătesc pentru efortul depus și pentru spiritul tău responsabil.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei confrunta cu o situație dificilă la locul de muncă. Se anunță schimbari care nu sunt deloc pe placul tău, dar pe care ești nevoită să le accepți. Situația ta financiară depinde de modul în care reușești să gestionezi această perioadă încărcată. Nu lua decizii pripite și, mai ales, nu reacționa cu impulsivitate în clipele de nervozitate. Ai putea regreta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Ai parte de o săptămână în care te poți perfecționa și în care poți investi în viitorul tău. Dacă ți se oferă oportunitatea de a învăța lucruri noi, care te vor ajuta să câștigi mai mulți bani în viitor, profită de ocazie. Este o șansă care nu apare prea des, deci nu este indicat să o ratezi. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod