Horoscop. Top 6 cei mai violenţi bărbaţi ai zodiacului. Află pe cine să eviţi!

Nativul din Săgetător este mai mult agresiv verbal, însă nu va avea remuşcări nici dacă are altfel de porniri.
1. Berbec

Nativul din această zodie ocupă primul loc în acest top pe drept merit. Este cel mai agresiv reprezentant al zodiacului, şi culmea, se mai şi mândreşte cu asta! Consideră că bătaia este ruptă din rai şi mai adaugă şi jigniri la adresa ta. Reacţionează impulsiv, însă regretele nu mai au nicio valoare.

2. Taur

Nativul din această zodie cedează rar, dar când o face devine destul de violent. Se crede foarte important în excesele lui de furie şi vrea să bage spaimă în tine, însă nu te va face decât să îl priveşti ca pe un nebun.
Comportamentul lui nu trebuie tolerat nicio clipă!

3. Săgetător

Acest nativ este mai mult violent verbal, însă nu va da înapoi nici dacă are altfel de porniri. Se întâmplă doar când se adună prea multe, pentru că acest bărbat nu comunică deschis şi acumulează frustrări. Deşi este doar vina lui, poate fi agresiv fizic din cauză că se simte prost şi slab în faţa ta!

4. Fecioară

Acest nativ este foarte violent verbal, şi foarte rar există câte un reprezentant care este agresiv şi fizic.
Este destul de impulsiv, cedează uşor şi vrea să scape de tot răul pe care l-a acumulat în el, însă nu se gândeşte şi la cei din jur. Bătaia poate începe de la o simplă joacă, dacă îl calci pe coadă şi nu ştii când să te opreşti.

5. Leu

Nativul din zodia Leului este agresiv din cauza unei educaţii proaste, altfel acesta te poate lucra psihic la un nivel mult mai înalt. În ambele situaţii, relaţia dintre voi nu are cum să nu se degradeze şi ai face bine să fugi de el dacă face pe durul mai ales atunci când aveţi companie.
Pentru el imaginea contează mai mult decât persoanele care îl iubesc!

6. Vărsător

Indiferent de motive, nu accepta un comportament violent din partea nimănui, însă mai ales fii atentă cu Vărsătorul care are deja unele porniri de acest gen. Dacă ceva nu iese cum vrea el, există riscul să nu conteze că dă cu pumnul atât timp când ajunge unde şi-a dorit. Pune-l la punct de cum vezi că se îndreaptă într-acolo!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • apoa pe 27 Ian 2016, 19:50
    hor

    ...animale salbatice sau doar animale... taur leu capricorn berbec scorpion rac ce poti s-astepti de la astea dar de la pesti (pirania ex.) sagetator poate e vanator (: ...

    0
    1

  • adriana pe 27 Ian 2016, 15:58
    nu jenant...de toata JENA!!!

    draga doamna , traiesc in aceiasi casa de 20 de ani , cu un taur....nu ar omora nici macar o musca....cumnatul meu easte berbec...n-am vazut om mai familist , mai tandru cu sotia lui.....si as putea continua.....dar ma abtin.....sa nu cumva , la urmatoarea citire sa ma trezesc si eu printre zodiile cu nabadai ! :-))

    4
    1

  • Corneliu pe 27 Ian 2016, 15:50
    EDITORI, SUPERFICIALI, SPALATI PE CREIERE

    Astrologia, nu e pentru profani, VORBIREA NU E PENTRU NEVERTEBRATE, sau fiinte ce au aparut in perioada telefoanelor android, cu sete de a posta, orice mizerie, fiinta gen, editorul acestui articol, femela..........nemultumita Taurii, sunt semne de pamant, deci oameni simpli, muncitori, poate prea obsedati de siguranta, insa ca orice mascul, masculul taur iubeste, sinceritatea, in detrimentul minciunii. Orice fiinta,cu suflet, cauta sa nu fie mintita, orice fiinta ce iubeste nu doreste suferinta altuia. Imaturitatea, sufleteasca de care dau, de o vreme incoace mare parte din CREATURILE, ce au aparut pe acest taram romanesc, entitati ce habar nu au ce inseamna A STI, A FACE, SAU A MUNCI, creaturi ce nu i-si asuma nici o responsabilitate in relatii, sau in orice fac pe acest pamant (in afara de umbra.... la lumina zilei), ma fac sa cred ca s-a dezlantuit IADUL. Taurii sunt violenti........, orice fiinta devine, furioasa, cand este provocata mereu, jignita mereu, cand este bataia de joc a unei alte CREATURI, imature mental, fara de suflet, fara de constiinta. Creaturi, superficiale in orice fac, insa motivate pe deplin....atunci cand fac rau...........gen, editorul acestui articol. entitate subculta

    4
    0

  • hahaha pe 27 Ian 2016, 15:00
    deci

    ati renuntat la jumatate din barbatii potentiali parteneri... tot asa si ramineti doar voi, intre voi, fetelor... Dar fete violente unde se gasesc? Sau mincinoase, adultere, cu mamita, hoate? A..., am uitat, e tot vina barbatilor ca ajung asa!

    5
    2

  • Mada pe 27 Ian 2016, 14:22
    Prostii inventate

    Aberatii de 2 bani, autor cu valoare zero. Regret ca am consumat curentul electric, chinuindu-mi monitorul pentru a citi aceasta balarie.

    8
    0

  • Andreea pe 27 Ian 2016, 14:10
    Aberatii si nimic mai mult

    De obicei prostii se semneaza cu nume de titlu la articole de doi bani. Cata naivitate din partea mea sa imi pierd timpul citind imbecilitatile unor prapaditi auto-intitulati "redactori". Sunteti absolut penibili. Am barbat BERBEC si este cel mai tandru, calm si protectiv om, nu mi-l pot inchipui agresiv vreodata. Autoarea sau autorul acestui text sunt resturi toxice ai masmediei. Prostii cu condei au capatat acum dreptul sa abereze prin articole online. Vai de mama voastra.

    6
    0

  • spasici claudiu pe 27 Ian 2016, 14:05
    critica

    mi se pare cel mai stupid zodiac de pana acum. pare scris de adolescent resentimentar cu grave probleme de comunicare. Rusine!!!

    8
    0

  • Bezna pe 27 Ian 2016, 14:05
    Inteligent

    Astept cu interes top 12 cu acelasi titlu. Jumatate din zodii = (aproximativ) jumatate din baieti. Concluzie? Suntem preponderent niste animali :)))

    6
    0

  • Mihai pe 27 Ian 2016, 12:11
    Jenant

    Ma "minunez" de cata inteligenta trebuie sa dispui stimata doamna redactor Stamate - nu citesc de obicei chestii de genul asta, dar nu pot sa ma abtin cand vad cu cata superficialitate si prostie poti sa faci asemenea afirmatii cretine. Nu cred ca e corect ca experientele personale sa le faci publice si sa acuzi toti barbatii de frustrarile tale (sau probabil nu stii ce inseamna un barbat, si din lipsa de experienta de viata, inventezi). Oricum ar fi - ma ingrijoreaza doar perceptia eronata pe care ar putea sa si-o faca anumite cititoare asupra realitatii cand citesc asemenea aberatii. Recomandarea mea sincera: consulta un psihiatru. P.S. Inteleg ca trebuie sa umpleti niste pagini goale cu ceva, dar macar nu insultati inteligenta cititorilor cu asemenea imbecilitati !!!......si cand te gandesti ca nici macar nu fac parte din zodiile "studiate" in articol.....

    10
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod