Horoscop. Cum vei evolua în carieră în luna august, în funcţie de zodia ta

Nativa din Vărsător va fi mult mai productivă decât până acum, şi cel mai probabil energia pe care o are se datorează concediului .

Leu(22 iulie - 22 august)

Astrele vor fi de partea ta în această perioadă şi te vor ajută să atingi succesul pe plan profesional.
 
Cu toate că vei fi luată prin surprindere de ascensiunea de care ai parte, va trebui să rămâi cu picioarele pe pământ! Vei trece prin mai multe etape, unele mai bune, altele mai proaste!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Va fi o lună perfectă pentru tine din punct de vedere profesional, ai şansa de a evolua atunci când te aştepţi mai puţin.
 
Poţi avansa ierarhic sau ţi se poate mări salariul şi nu eşti dispusă să te opreşti aici. Este o perioadă bună pentru studii, examene sau cursuri de perfecţionare, asimilezi foarte repede informaţiile şi devii din ce în ce mai bună în domeniul în care activezi.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

E posibil ca luna aceasta să întâmpini unele obsacole la locul de muncă, însă nu neapărat acestea te vor împiedica să avansezi.
 
Nu este un moment prielnic pentru a-ţi expune ideile cu tărie, şefii tăi nu vor să fie contrazişi cu siguranţă. Fă-ţi un plan de bătaie şi pune-te bine la punct, în viitorul apropiat ar trebui să treci la acţiune.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este o perioadă bună pentru afaceri şi colaborări de tot felul, în schipă rezultatele se pot vedea mult mai rapid.
 
Chiar dacă beneficiile se vor împărţi la mai mulţi, ai şansa de a evolua mai repede, nu de a pierde timpul. Te bucuri de o imagine bună şi eşti respectată de colegi şi şefi!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Eşti pusă pe fapte mari în această lună şi nimic nu trebuie să te întoarcă din drum.
 
Ambiţiile tale sunt mai mari decât până acum şi ţinteşti poate mai sus decât poţi. În cazul în care lucrurile nu ies aşa cum ţi-ai dori, nu trebuie să fii dezamăgită, ci din contră să fii mândră de tine!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Afacerile tale prind contur în această perioadă şi cât mai curând vei vedea primele rezultate ale muncii tale.
 
Se anunţă veţti bune pentru tine pe plan profesional, dar nu trebuie să fii delăsătoare şi să te opreşti aici. Profită de oportunităţile care ţi se oferă pentru a-ţi îmbogăţi cunoştinţele şi pentru a te perfecţiona!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Luna aceasta vei fi mult mai productivă decât până acum, şi cel mai probabil energia pe care o ai se datorează concediului de care te-ai bucurat.
 
Te întorci cu forţe proaspete şi nimeni nu îţi poate sta în calea. E posibil să începi o nouă etapă în viaţa ta din punct de vedere profesional.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna aceasta ai şansa de a finaliza unele proiecte pe care le-ai început cu mult timp în urmă, aşa că ai numai motive de bucurie.
 
În primul rând vei scăpa de un real stres, iar în al doilea vei putea obţine bani şi faimă. Vei traversa o perioadă mai activă, însă nu te plângi pentru că ai ce face.

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Îţi faci bine treaba la locul de muncă în această lună, deşi gândul îţi zboară doar la vacanţă.
 
În caz de ţi-ai planificat concediul pentru această perioadă, cu siguranţă te vei detaşa total şi îţi vei reîncărca bateriile. Apar oportunităţi pe care nu ai cum să le ratezi, iar circumstanţele sunt benefice carierei tale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Luna aceasta va fi una în care vei încerca să pui cap la cap tot ce ai făcut până acum pe plan profesional şi vei trage unele concluzii.
 
În funcţie de rezultatele obţinute te vei decide ce măsuri să iei pe viitor. Ai planuri mari pentru tine din acest punct de vedere şi nu vrei să rămâi în acelaşi stadiu prea mult timp!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Te poţi lupta cu oricine în această perioadă pentru a obţine ceea ce îţi doreşti, energia ta te ajută în acest sens.
 
Vei avea parte de urcuşuri şi coborâşuri, însă nu te vei da bătută. Dacă nu ştii ce vrei şi nu cunoşti exact paşii pe care trebuie să îi faci, cu siguranţă vei avea parte de pierderi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna aceasta nu vei depunde niciun efort în plus la serviciu fără să ştii sigur că vei fi răsplătită.

Nu eşti de acord cu munca voluntară şi cu siguranţă vei critica pretenţiile exagerate ale şefilor. Cu toate că ai dreptate, nu îţi pune poziţia în pericol şi încearcă să le comunici calm opinia ta.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod