Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna martie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna martie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Martie nu vine cu veşti bune pentru tine pe plan amoros, indiferent dacă eşti implicată într-o relaţie sau eşti singură.

Orice dorinţă ai avea se va doveni a fi doar o iluzie. Cu toate acestea, nu trebuie să îţi pierzi speranţa, căci aceasta e doar o perioadă de stagnare care va trece în câteva săptămâni. Vei constata că situaţia se îmbunătăţeşte atunci când vei da dovadă de mai mult curaj ăn ceea ce priveşte interacţiunile cu sexul opus.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Cu toate că ţi-ai dori ca totul să fie perfect pe plan amoros măcar în această perioadă, nu e cazul să îţi faci speranţe deşarte.

Nu sunt excluse certurile cu partenerul de viaţă exact atunci când te aştepţi mai puţin, şi, de asemenea, sunt mari şansele ca unele planuri ale voastre să se ducă pe apa sâmbetei. Încearcă să îţi păstrezi calmul indiferent de situaţie!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Astrele îţi recomandă în această lună să fii mai prudentă şi să te implici mai mult în relaţia amoroasă.

Nu ar strica să mai condimentezi puţin situaţia în dormitor, pentru că e posibil ca partenerul tău să fie plictisit deja de atâtea încercări eşuate. Dacă reuşeşti să aduci echilibrul în viaţa ta, lucrurile vor sta nespus de bine pe plan amoros.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Luna martie va veni şi cu bune şi cu rele pe plan sentimental.

Cu toate acestea, orice eveniment sau situaţie prin care treceţi tu şi partenerul de viaţă, vă vor uni şi mai mult. Este o perioadă bună pentru consolidarea relaţiei voastre, cu toate că uneori te vei simţi extrem de dezamăgită şi slăbită psihic. Dacă eşti singură, cel mai probabil te vei concentra pe distracţie şi flirt, iar motivul este să uiţi de problemele reale cu care te confrunţi.

Leu(22 iulie - 22 august)

Luna martie e una favorabilă în ceea ce priveşte viaţa ta sexuală.

Se anunţă evenimente care te scot din rutină şi care îţi aduc şi mai multă încredere în tine decât ai deja. Dacă eşti tupeistă pe acest plan aşa cum acţionezi în mod normal şi în alte sectoare ale vieţii tale, cel mai probabil vei avea numai de câştigat. Indiferent dacă eşti singură sau eşti implicată într-o relaţie, cert e că vei avea parte de acţiune.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

În această lună nu te vei bucura aşa cum sperai de fiorii dragostei.

E posibil să îţi faci speranţe prea mari în ceea ce priveşte planurile cu partenerul tău de viaţă şi să ai aşteptări nerealiste de la acesta. Dacă continui tot aşa şi cauţi perfecţiune peste tot, nu vei reuşi decât să fii dezamăgită. Comunică deschis şi calm, în loc să te superi atât de des din nimicuri!

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Eşti tot mai nemulţumită de viaţa ta sentimentală, iar luna martie îţi deschide ochii cu privire la partenerul tău de viaţă.

E necesar să nu iei nicio decizie impulsivă, mai ales dacă eşti implicată în această relaţie de multă vreme. Comunică mai mult cu perechea ta, spune-i ce nemulţumiri ai şi vezi ce se poate rezolva. Nu e cazul să faci lucruri pe care ai putea să le regreţi ulterior!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Martie îţi aduce exact ceea ce voiai pe plan sentimental.

Dacă eşti implicată într-o relaţie, partenerul tău de viaţă va fi foarte atent cu tine şi nu va uita de evenimentele importante ale acestei luni. Şi chiar dacă eşti singură, gesturile mai multor bărbaţi din jurul tău te vor face să te simţi atât de bine şi de apreciată, încât nu vei mai tânji după altceva sau după cineva anume.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Suferinţa ta va lua sfârşit în această lună, pentru că eşti pregătită să laşi în urmă o relaţie din care ai ieşit recent.

Fie că ai fost părăsită sau ai renunţat tu, cert este că acum eşti gata să o iei de la capăt. Ai mulţi admiratori care fac coadă la uşa ta, ţine doar de tien ca de această să faci alegerea corectă.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Luna martie e o perioadă favorabilă pentru nativele singure.

Se anunţă multe evenimente sociale care îţi pot scoate în cale alesul inimii. E important doar să fii mai atentă decât de obicei la ce se întâmplă în jur şi la semnalele care ţi se transmit. Dacă eşti implicată într-o relaţie serioasă, nu e exclus să primeşti o cerere în căsătorie sau să decizi împreună cu partenerul de viaţă că e momentul să vă măriţi echipa!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Punctele comune pe care le ai cu partenerul de viaţă face ca viaţa ta sentimentală să fie una împlinită.

E foarte important ca între voi doi să nu intervină monotonia, dar, din fericire, nu este cazul. Indiferent dacă sunteţi de mult timp împreună sau abia v-aţi cuplat, cert e că trebuie să găsiţi mereu ceva nou în care să vă implicaţi, dar care să vă şi placă amândurora.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Luna martie vine cu veşti bune pentru tine pe plan amoros.

Nici tu nu te aşteptai să îţi fie atât de bine în această perioadă. Aveai nevoie de linişte şi o vei primi, pentru că partenerul tău de viaţă te apreciază şi ştie când trebuie să facă unele comporomisuri. Multă lume ar spune că eşti o norocoasă, mai trebuie doar tu să vezi acest lucru!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod