Totul despre fotografia de nunta

Cine a organizat o nunta sau pregateste realizarea uneia stie ca sunt o multime de aspecte de care trebuie sa se tina cont. Foarte multe dintre ele au legatura cu imaginea, aranjamente florale, machiajul miresei sau fotografiile care devin marturie a evenimentului care a trecut. Se spune ca ramai cu pozele, lucru foarte adevarat. In urma unor pregatiri indelungate de luni de zile, ceea ce ramane concret din frumoasa nunta sunt pozele. Probabil ai auzit mirese care sa spuna ca a trecut totul foarte repede si ca multe lucruri nu si le mai amintesc. Poza surprinde momentul si il imortalizeaza pentru totdeauna. Cum reuseste fotocartea cu poze de la nunta sa fie un real ajutor atat pentru profesionistul fotograf, cat si pentru clientul final, tinerii casatoriti? Afla mai jos.

Alegerea fotografului

Dupa ce s-a inchiriat restaurantul, imediat ulterior mirii au grija sa isi aleaga fotograful si muzica, asadar doua aspecte importante.

Daca esti de cealalta parte a baricadei, asadar esti chiar tu fotograful, cu siguranta stii ca in aceasta industrie concurenta este una acerba. Clientul doreste sa te cunoasca, este important sa se creeze o relatie calda intre voi, pana la urma mirii trebuie sa se simta confortabil in a-ti poza. Ca sa convingi clientul sa te aleaga pe tine, desigur este necesar sa ii arati ce fotografii ai mai facut. Il vei trimite pe pagina ta de facebook sa iti dea like si sa te urmareasca acolo? O fotocarte deschisa pe loc in fata clientului va fi graitoare, impresionanta, ii va arata clientului munca ta cu mult mai multe emotii implicate. Alege asadar sa iti creezi un portofoliu cu cele mai bune poze ale tale de nunta pe care sa le aduni intr-o fotocarte, practic o carte de vizita cu adevarat potrivita tie.

Centralizarea pozelor

In urma evenimentului mirii vor primi o sumedenie de fotografii, atat de multe incat in prima faza le va fi greu si sa le vada pe toate.

Dupa ce sunt descarcate in calculator, probabil se va incerca o grupare pe foldere. In acest timp parintii sunt nerabdatori sa le vada si ei, insa fiind atat de multe ar trebui sa le duci hard diskul. Pe langa ei, alte persoane au fost implicate in sedintele foto, cum ar fi nasii sau domnisoarele de onoare. Nu este deloc placut ca ei sa nu primeasca pozele. Intr-adevar, au fost postate cateva pe Facebook, dar nu sunt cele de la sedinta foto profesionista in care domnisoarele de onoare s-au aliniat, au sarit, au facut in asa fel in cat pozele sa fie cat mai originale cu putinta. Fotocartea cu pozele cele mai importante de la nunta te va salva cand va veni vorba sa le arati fotografii si rudelor, prietenilor.
Cand te vei intalni cu ei si le vei multumi pentru prezenta, vei putea sa le arati si fotocartea.
Mai mult, iti poti surprinde nasii cu un cadou original, o fotocarte dedicata lor, cu cat mai multe fotografii in care apar ei. La fel si pe parinti, probabil stii ca le place mult mai mult fotografia tiparita si ca le va fi drag sa impartaseasca aceste amintiri intr-un mod facil, cu ajutorul fotocartii.

Cu ce ramai?

Ramai cu pozele. Iti va fi drag sa pastrezi in casa una, doua fotocarti cu pozele de la nunta, respectiv din luna de miere. Le vei arata imediat prietenilor. In plus, vor fi cele mai frumoase amintiri ale voastre imortalizate intr-o carte, toate la un loc, mereu la indemana, fara sa trebuiasca sa rasfoiesti prin foldere, prin arhiva de DVD-uri, prin postarile de pe Facebook, usor de revazut, usor de impartasit cu altii.

Evenimentele se duc, amintirile raman, ai grija sa le pastrezi pentru totdeauna.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod