Horoscop. Cum să alungi ghinionul din viaţa ta, în funcţie de zodie

Fiecare dintre noi ne legăm de superstiţii atunci când căutăm o explicaţie şi nu o găsim, aşa că află cum să te foloseşti de ele pentru a spulbera răul din jur.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Vrei să pari sigură pe tine şi sigură că nu există superstiţii, ci că totul este o pură întâmplare.

Cu toate acestea, îţi scuipi în sân pentru a ţi se îndeplini dorinţele şi crezi că vei scăpa de ghinion dacă eşti nu te întprci din drum. Dacă asta te face să te simţi bine şi să fii pozitivă, cu siguranţă este bine să o faci!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu te poţi despărţi de pixul cu care ai scris la bacalaureat şi crezi şi acum că ţi-a purtat noroc?

Atunci cu siguranţă te gândeşti că doar tu poţi ţine ghinionul la distanţă. Sigur ai fel şi fel de obiecte care simţi că te-au ajutat şi te vei lega de ele pentru a fi mult mai optimistă şi mai încrezătoare în viitor.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Poţi spulbera ghinionul dacă îţi pui o potcoavă sub grindă şi cu siguranţă ai un obiect de la o persoană dragă care simţi că te ajută atunci când ţi-e greu.

Nu este nimic greşit în a-ţi găsi puterea în tot felul de obiecte banale, mai ales dacă acestea te fac să fii mai optimistă şi vezi tot mai des partea plină a paharului.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Cauţi flori de liliac cu patru petale? Atunci cu siguranţă te legi de lucruri care sparg ghinionul şi crezi că atrag norocul în viaţa ta.

Încearcă să vezi mereu partea bună a întâmplărilor de care ai parte şi uneori caută binele chiar dacă este bine ascuns undeva. Şi nu îţi schimba planurile pe ultima sută de metri, altfel vei avea regrete!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Evită să faci lucruri importante în ziua de 13, dar şi în zilele care te-au marcat într-un mod tragic.

Încearcă să scapi de energiile negative prin planuri de la care să nu te abaţi şi prin evitarea locurilor care îţi trezesc amintiri neplăcute. Renunţă chiar şi la unele obiecte pe care le-ai purtat atunci când te-ai simţit ghinionistă.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Crezi în superstiţii, sau mai degrabă în rutina poporului în care te-ai născut.

Nu vrei să sari etape importante, pentru că altfel crezi că îţi vor aduce ghinion. Căsătoreşte-te aşa cum spune tradiţia, botează-ţi copilul cum s-a obişnuit până acum şi ţine cont de regulile din bătrâni, însă cu măsură!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Crezi în superstiţia că îţi va merge rău dacă te întorci din drum, dar şi dacă îţi taie calea o pisică neagră, aşa că trebuie să lucrezi mai mult la autosugestie.

Ca să crezi că ai scăpat de ghinion, trebuie neapărat să faci un ritual aparent banal. Fă trei paşi înapoi şi continuă-ţi drumul ca şi când ai reseta totul! Şi ca să vorbim de lucruri serioase, ar trebui să nu mai fii atât de grăbită, acesta este defectul care îţi aduce eşecul.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Pentru a nu trăi cu impresia că eşti urmărită de ghinion, trebuie neapărat să te legi de întâmplări banale pe care să le consideri semne bune.

Nu degeaba mai găseşti din când în când obiecte pe jos sau un curcubeu apare pe cer când nu eşti tocmai fericită. Şi chiar dacă nu vrei să recunoşti, cu cât aşteptările tale sunt mai mari, cu atât ai parte de mai multe ghinioane.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Trăieşti cu impresia că roata se întoarce, aşa că orice lucru rău pe care îl faci atrage după el un ghinion pentru tine.

Această frică te face însă să fii mult mai responsabilă şi mult mai bună ca om în raport cu alţi oameni. Gândeşte-te de două ori înainte de a spune sau de a acţiona, şi cu siguranţă viaţa ta va fi ferită de rele.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Crezi în influenţele negative din jurul tăi, în astre, dar şi în spirite, aşa că ai face orice să te protejezi pe tine şi pe cei dragi ţie.

Talismanele îţi vor proteja casa şi corpul, aşa că vei avea întotdeuna la tine măcar o brăţară cu astfel de puteri miraculoase.

Leu(22 iulie - 22 august)

Crezi în semnele divine, şi atunci când e ceva de rău, trebuie să iei imediat măsuri pentru a preveni ghinionul.

Ia-ţi întotdeauna măsuri de precauţie atunci când simţi că ceva rău se va întâmpla, mai ales dacă este vorba de ceva important pentru tine. Nu te întoarce din drum şi poartă una dintre pietrele norocoase zodiei tale, cum ar fi topazul.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Firea ta perfecţionistă te face să fii uşor paranoică uneori, de aceea crezi în semnele care ţi se trimit şi eviţi pe cât posibil să te pui în situaţii care îţi trezesc amintiri neplăcute de frica repetării istoriei.

Dacă ai trecut printr-o nenorocire, alungă ghinionul evitând orice îţi va aduce aminte de acea situaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod