Horoscop. Află ce pasăre te reprezintă, în funcţie de data naşterii

Spre deosebire de oricare alt zodiac, acesta este reprezentat de 13 semne, fiecare având rolul de a spune mai multe despre personalitatea ta.
28 octombrie - 24 noiembrie - Vânturelul

Eşti o persoană cu o minte foarte ascuţită şi foarte spontană. Memoria ta te ajută să reţii imagini sau informaţii care te pot duce foarte sus atât în carieră, cât şi în dragoste. Nu iei niciodată decizii impulsive şi mereu găseşti cea mai bună cale de ieşire din situaţii mai puţin plăcute. Ai încredere în tine mai mult decât alte semne din acest zodiac şi nu te dai niciodată bătută.

25 noiembrie - 23 decembrie - Corbul

Eşti o persoană foarte directă şi alegi să spui adevărul în faţă chiar dacă ştii că ai putea să răneşti.
Inteligenţa ta este ieşită din comun şi cu siguranţă ai numai de câştigat datorită acestui lucru. Eşti un prieten de nădejde care oferă mereu cele mai bune sfaturi, fiind mult mai raţional ca alte semne. Ieşi în evidenţă fără să faci nimic în acest sens şi cucereşti pe oricine îţi apare în cale.

24 decembrie - 20 ianuarie - Bâtlanul

Eşti o persoană care nu se lasă deloc manipulată şi care crede în propriile valori mai mult decât oricine. De multe ori pari dură şi uşor insensibilă, însă mizezi pe faptul că doar aşa poţi trece mai uşor peste greutăţile vieţii.
Eşti un bun coordonator pentru că nu legi prietenii cu subalternii şi ştii să îi ţii în frâu. Nu menajezi pe nimeni atât timp cât ştii că este ceva putred la mijloc.

21 ianuarie – 17 februarie - Prigoria

Eşti o persoană foarte statornică şi te lupţi cu oricine vrea să îţi strice liniştea din cămin. În relaţiile cu cei din jur arăţi foarte multă tărie de caracter şi renunţi la ideile tale nici în ruptul capului. Îţi place să te contrazici chiar dacă uneori ştii că nu ai dreptate!

18 februarie - 17 martie - Sticletele

Eşti foarte strictă atunci când vine vorba de persoanele care te înconjoară şi mereu alegi oameni puţini, dar de calitate.
Nu poţi trăi fără afecţiune şi păstrezi legătura chiar şi cu rudele tale foarte îndepărtate. Discuţi deschis despre orice şi cu oricine, însă te aprinzi foarte repede atunci când ceva nu îţi convine.

18 martie - 14 aprilie - Șoimul

Te afli mereu în centrul atenţiei şi îţi place acest lucru. Dai dovadă de multă încredere în tine, şi nu doar aparent. Eşti foarte elegantă şi nu jigneşti niciodată pe nimeni, chiar dacă mesajul pe care vrei să îl transmiţi este unul destul de dur.
Te faci bine înţeleasă în orice situaţie şi nu îţi place să munceşti doar de dragul de a munci.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod