Horoscop 8 martie: Mare provocare pentru Gemeni


Fecioară


Ești o persoană calmă de obicei, dar astăzi te vei pierde complet cu firea atunci când vei asista la o nedreptate evidentă. Cu riscul de a pierde enorm, tot vei spune ceea ce gândești și vei acționa în conformitate cu principiile și resorturile tale interioare!

Balanță


Dacă ești nemulțumit/ă de greutatea pe care ai atins-o, trebuie să faci ceva în această privință! Fă o activitate fizică măcar 30 de minute în fiecare zi și încearcă să renunți la zahăr, pâine și băuturi acidulate!

Scorpion


Ești destul de apreciat/ă la locul de muncă, dar tu îți dorești să primești mai multă recunoștință din partea șefilor și a colegilor.
Când ai devenit atât de egocentrist/ă? Nu crezi că e cazul să dai dovadă de mai multă modestie și să renunți la aerele de superioritate?


Săgetător


Concentrează-te doar pe ce ai de făcut și nu te mai implică în proiecte extrem de complicate! E ideal să poți gestiona toate sarcinile așa cum ți-ai propus, dar de multe ori acest lucru este imposibil și trebuie să dai dovadă de adaptabilitate.

Capricorn


Vei primi astăzi un bonus sau un stimulent financiar neașteptat. Chiar dacă nu va fi vorba de o sumă mare, o să te simți mai apreciat/ă la job, iar asta te va determina să muncești cu aceeași implicare în continuare.
Poți celebra această reușită pe seară, alături de câțiva prieteni buni!


Vărsător


Astăzi o să porți un dialog foarte constructiv cu un superior, iar la finalul acestuia atât tu cât și respectiva persoană vă veți alege cu informații noi, extrem de utile. Continuă această practică și vei avea doar de câștigat!

Pești


O persoană dragă traversează o perioadă mai dificilă și are nevoie de puțin ajutor din partea ta. Din fericire, poți să o sprijini extrem de rapid, mai ales dacă e vorba de acordarea unui împrumut.
Dă dovadă de amiciție și fii îngăduitor atunci când vine de restituirea acestuia!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod