Horoscop 5 februarie: Taurul trebuie să evite greșelile care îl vor costa enorm pe viitor


Fecioară


Trebuie să fii mai relaxat/ă mai ales atunci când vine vorba de partenerul tău! Acesta ți-a dovedit maximă fidelitate și dacă și-ar fi dorit să îți facă vreun rău, o făcea până acum, mai ales că nu a dus lipsă de ocazii!

Balanță


Un coleg care îți este și foarte bun prieten te va ajuta astăzi într-o problemă mai delicată. De aceea, nu ezita să apelezi la serviciile sale! Împreună faceți o echipă imbatabilă și reușiți să faceți față cu brio tuturor provocărilor, atât la job cât și în afara lui!

Citește și: Horoscop 6 februarie: Multe tensiuni pe toate planurile.
Care sunt zodiile care vor ceda

Scorpion


Trebuie să elimini cumva energia negativă și furia pe care le-ai acumulat! Pe cât posibil, fă-o fără a răni pe cineva! Dacă vrei puțin dinamism și o ieșire din tipare, caută pe undeva, dacă există prin zona ta, o "anger room"!

Săgetător


Vei porni astăzi un nou drum care se anunță a fi lung și anevoios. Cu toate acestea, ești plin/ă de optimism și speranță, astfel că ai toate șansele să reușești un lucru măreț. Ține-o tot așa și nu permite nimănui să te transforme!

Capricorn


Trebuie să îți urmezi hobby-urile și pasiunile! Chiar dacă acest lucru presupune o cheltuială suplimentară din partea ta, meriți acest minim răsfăț! Altfel, viața ta va deveni mai anostă și treptat vei fi acaparat/ă de rutină!

Vărsător


Chiar dacă vei începe ziua cu dreptul, treptat o să îți pierzi din energie, iar seara te va găsi epuizat/ă.
De aceea, rezolvă lucrurile mai importante până în prânz!


Pești


O întrevedere cu o persoană specială te va ține ocupat/ă astăzi. De aceea, o să existe câteva nemulțumiri, mai ales din rândul familiei tale. Fă tot ce poți ca să le readuci zâmbetul pe buze!

Vezi și: Horoscop 6 februarie: Multe tensiuni pe toate planurile. Care sunt zodiile care vor ceda

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod