Horoscop 4 aprilie: Capricornul ar putea face lucruri pe care să le regrete


Fecioară


Astăzi o să primești o invitație de petrecere a timpului liber pe care nu o poți refuza! Chiar dacă proiectele tale profesionale vor avea de suferit pentru o scurtă perioadă, nu e nicio problemă! Din când în când, trebuie să te deconectezi complet și să te relaxezi!

Balanță


Vei acuza astăzi mici dureri cauzate de efortul susținut la care ți-ai supus organismul. Adoptă tehnicile de recuperare recomandate de specialiști și înarmează-te cu răbdare! Realist vorbind, doar nu te aștepți să te refaci complet de pe o zi pe altă!

Scorpion


Din punct de vedere material și amoros, lucrurile nu merg prea bine pentru tine.
Așadar, trebuie să găsești o variantă prin care să readuci pacea în familie, dar și să îți crești veniturile! Sigur, șefii îți spun că trebuie să muncești mai mult, dar nu cumva există și o altă varianta? Caută-ți un alt job și când ai o confirmare certă, renunță la actualul!


Săgetător


O să primești astăzi câteva sarcini noi la locul de muncă și, deși nu e nimeni care să îți explice cum trebuie să acționezi, șefii au așteptări de la tine. Din fericire, ai o intuiție excelentă și reușești eviți eventualele dificultăți! Dacă nu ești deja lider de echipă, cât de curând vei ocupa această poziție!

Capricorn


O să asiști astăzi la o discuție în contradictoriu între două persoane care îți sunt la fel de dragi.
Încearcă să nu ții partea nimănui pentru că, dacă o vei face, mai târziu vei regreta! În plus, încearcă să te abții de la orice fel de comentariu pentru că poate fi folosit împotriva ta!


Vărsător


O rudă apropiată traversează o situație mai dificilă din punct de vedere al sănătății. Chiar dacă nu îți cere ajutorul în mod direct, știi foarte bine că are așteptări de la tine. Așa că lasă deoparte lucrurile neimportante și, măcar pentru câteva ore, concentrează-te pe rezolvarea respectivei probleme!

Pești


Astăzi vei începe să culegi roadele muncii tale din trecut.
Dacă ai o fire de artist, s-ar putea ca acum să fie vândute anumite opere de-ale tale. Sărbătorește reușita alături de cei dragi!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod