Horoscop 28 martie: Gemenii descoperă că au ținut un șarpe la piept


Fecioară


Vei fi extrem de supărat/ă astăzi, la auzul unei vești legate de o problemă de sănătate. Poate că nu e vorba de tine direct, dar atunci când afli că cineva drag s-a îmbolnăvit, ești la fel de afectat/ă!

Balanță


Ziua aceasta va fi excelentă pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar. Oricât de mult ți-ai dori să se bucure de acest aspect și partenerul tău, se pare că nu o face din principii sau din orgoliu. Totuși, nu trebuie să pui la suflet acest comportament și să transformi în tristețe un veritabil motiv de bucurie!

Scorpion


De dimineață, vei începe lucrul la un proiect nou în care crezi foarte mult.
Din fericire pentru tine, te vei bucura de asistență și sprijin din partea colegilor, astfel că drumul va fi mult mai ușor de parcurs! Continuă să lucrezi cu aceeași determinare!


Săgetător


Se pare că ești pregătit/ă să treci în următoarea etapă a relației tale de iubire. Poate că a sosit vremea să vă mutați împreună sau de ce nu, să va căsătoriți. În tot cazul, trebuie să faceți acest pas cu încredere fiindcă formați un cuplu chiar unit, care va rămâne împreună.

Capricorn


Dacă simți o oarecare presiune la locul de muncă, trebuie să vezi dacă nu cumva ai făcut tu ceva greșit.
Poate că ai avut o remarcă nepotrivită sau nu te-ai implicat la fel de mult în rezolvarea sarcinilor de serviciu... Înainte de a arată cu degetul spre ceilalți e întotdeauna mai bine să îți verifici propriul comportament!


Vărsător


Vei simți din plin astăzi efectele unui greșeli pe care ai făcut-o în trecut. Cel mai probabil, îți va afecta economiile și din această cauză vor apărea discuții și în cuplu. Totuși, nu te grăbi să acționezi și să adopți o soluție temporară! E nevoie de mai multă răbdare!

Pești


O interacțiune pe care o vei avea astăzi cu un reprezentant al statului te va lăsa mut/ă de uimire.
Practic, o să constați că respectiva persoană emană profesionalism prin toți porii iar lucrul acesta te va determina și pe tine să îi calci pe urme. Fii receptiv/ă
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod