Horoscop 27 martie: Supărare mare pentru Capricorni


Fecioară


E posibil să câștigi astăzi o competiție sportivă. Dacă într-adevăr așa vor sta lucrurile, trebuie să imortalizezi cumva acest moment fiindcă nu se întâmplă foarte des! Totuși, una este să imortalizezi și alta este să te lauzi la toți prietenii!

Balanță


Trebuie să înveți să oferi mai mult dacă vrei să primești! Acest lucru este valabil în toate relațiile, inclusiv în cea de iubire! Altfel, dacă rămâi încăpățânat/ă, s-ar putea ca nimeni altcineva să nu te mai bage în seamă!

Scorpion


O persoană din afara familiei va încerca să pună presiune pe tine să faci un anumit lucru.
Chiar dacă ești rușinos/rușinoasă de fel și îți e greu să refuzi, acum chiar trebuie să faci asta! Arată-i cât poți fi de incisiv/ă!


Săgetător


Te vei confrunta astăzi cu o durere serioasă de spate. Dacă nu ai cărat ceva voluminos, înseamnă că e de vină statul nemișcat la birou. Încearcă să îți schimbi acest obicei și, pe cât posibil, să renunți la mașină!

Capricorn


Vei fi extrem de supărat/ă astăzi fiindcă jumătatea ta pare că nu te înțelege. Oricât de greu vă este în aceste momente, trebuie să nu renunțați la dialog! Iar dacă nu ați făcut deja asta, căutați ajutor la un specialist!

Vărsător


Ai început să cheltuiești în neștire, fără să te mai gândești la bani.
Din păcate, acest comportament nu are cum să meargă la infinit! Dacă nu vei face o schimbare, cu siguranță o să apelezi la credite bancare, iar dobânda practicată nu este deloc mică!


Pești


Ascultă-ți instinctul, mai ales atunci când vine vorba de viața ta profesională! Având în vedere că ai acumulat deja o doză de experiență, poți să sari câteva etape fără ca rezultatul final să fie afectat! Iar timpul pe care îl câștigi îl poți folosi în avantajul tău!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod