Horoscop 26 februarie: Gemenii vor ieși cam șifonați dintr-un schimb de replici. Conflicte și pentru Raci


Fecioară


Ai impresia că poți să revoluționezi sarcinile de la locul de muncă, simplificându-le considerabil. De fapt, tot ce poți face este să aduci o mică îmbunătățire și nimic altceva! Nu te umfla în pene inutil!

Balanță


Vei primi astăzi o sarcină mai dificilă, dar o să te descurci excelent. Rămâi la fel de concentrat/ă pe ce ai de făcut și, pe cât posibil, nu îți consuma inutil energia!

Scorpion


Încearcă să îi acorzi o mai mare atenție partenerului tău, mai ales dacă știi că acesta suferă din acest punct de vedere! Trebuie să înveți să îl asculți și, pe cât posibil, să îi satisfaci dorințele! Doar împreună veți reuși să obțineți lucruri cu adevărat frumoase!

Săgetător


Nu ai deloc timp pentru tine, iar faptul că nu te ingrjiesti așa cum obișnuiai să o faci, începe să te afecteze la nivel mental și să îți creeze frustrări.
Trebuie să remediezi rapid situația pentru că nu o să poți funcționa normal, cu un nivel scăzut al încrederii în propria persoană!


Capricorn


Lipsa banilor începe să te macine din ce în ce mai mult și să îți creeze dificultăți majore. Trebuie să abordezi problema în mod direct și să adopți o atitudine mai strictă în privința consumului! Invită-ți și partenerul să îți urmeze exemplul, altfel vor apărea discuții aprinse între voi!

Vărsător


Învață să te gândești mai mult la propria persoană și să îți urmărești interesul! Toată lumea face acest lucru, nu observi că ai rămas singura persoană care se preocupă mai întâi de ceilalți? Fii fără grijă, asta nu înseamnă că te transformi într-un individ rău, ci din contra, că te-ai maturizat și că știi cum să faci alegeri mai înțelepte!

Pești


Starea ta de sănătate lasă mult de dorit și, dacă nu te vei trata corespunzător, în curând o să faci cu dificultate chiar și cele mai banale lucruri.
Lasă deoparte sfaturile primite de la bunicuțe sau de la mătuși care au trecut printr-o situație identică, singurul de care trebuie să asculți este medicul!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod