Horoscop 25 martie: Balanța traversează o periodă dificilă pe plan sentimental


Fecioară


Dacă dispui de suficient timp liber și îți dorești să încerci ceva nou, ai putea să îți petreci câteva ore bune în bucătărie! Implică-ți și rudele în această activitate și atmosfera va fi mult mai degajată!

Balanță


Traversezi o perioadă mai dificilă din punct de vedere emoțional. Cu toate acestea, nu trebuie să te îngrijorezi! O să ai timp să te preocupi și de viața profesională, după ce reușești să îți pui lucrurile în ordine în cea privată!

Scorpion


Unul dintre prietenii tăi vechi își dorește să petreacă mai mult timp alături de tine.
În mod evident, te simți puțin flatat/ă, dar nu trebuie să faci compromisuri majore pentru a face altora pe plac, ori să acționezi de rușine! Dacă, de exemplu, ești proaspăt părinte, e firesc ca toată atenția ta să fie îndreptată către noul membru al familiei!


Săgetător


Chiar dacă vei considera ofensatoare o remarcă primită în prima parte a zilei, nu o să semnalezi în mod explicit acest lucru. Preferi să păstrezi tăcerea și să îngropi cumva securea războiului. Totuși, pentru ca astfel de comportamente să nu se prelungească, nu poți ignora complet subiectul!

Capricorn


Trebuie să ai mai multă grijă de tine și să faci exerciții fizice cât de des poți! Nu te înconjura de persoane care te pot demotiva! Caută-i pe cei mai buni din fiecare domeniu și, pe cât posibil, încearcă să le calci pe urme!

Vărsător


Dacă nu ți-ai planificat încă zilele de concediu, acum e momentul ideal să o faci! Atât tu, cât și partenerul, aveți timp suficient ca să studiați cele mai bune oferte și să alegeți în cunoștință de cauză! Nu te gândi doar la bani, confortul este cel puțin la fel de important!

Pești


O să primești de dimineață un telefon din partea unei rude îndepărtate.
Din fericire, nu va fi vorba de vreo problemă, ci din contra, s-ar putea chiar să îți crească bugetul! Pe cât posibil, încearcă să dai dovadă de politețe dar nu exagera cu asta ca să nu te considere materialist/ă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod