Horoscop 22 martie: Unii nativi ar trebui să fie atenți la vorbele pe care le rostesc


Fecioară


Astăzi vei fi pus/ă în fața unei situații deloc de invidiat. O terță persoană îți va cere să intervii și să îți manifești afecțiunea față de o persoană sau apartenența la o anumită grupare. Cum astfel de sentimente sunt legate de starea interioară a fiecăruia, o să îți fie greu să faci acest lucru!

Balanță


E posibil să primești astăzi o propunere extrem de avantajoasă, cel puțin la prima vedere. Totuși, cum nimic nu este pe gratis, respectiva persoană așteaptă ceva la schimb din partea ta.
Trebuie să judeci la rece și să vezi dacă întră-adevăr ai de câștigat de pe urma acestei afeceri. Dacă răspunsul este negativ, nu ai de ce să stai pe gânduri!


Scorpion


Dacă deții un animal de companie, ziua această va fi despre el. Încearcă să alegi cei mai buni specialiști și să nu te uiți la bani! Confortul micuțului tău înseamnă și mai puține bătăi de cap pentru tine, nu uita asta!

Săgetător


După câteva zile mai dificile la locul de muncă, poți în sfârșit să îți tragi sufletul.
Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să renunți la vigilență și să fii cu capul în nori! Poți să faci mari erori din pricina lipsei de atenție, iar mai târziu te vei chinui tot tu să diminuezi efectele!


Capricorn


Dacă trebuie să participi la un eveniment monden, asigură-te că faci o figură cât mai frumoasă! Altfel spus, preocupă-te să arăți cât mai bine și de ce nu, pregătește și un mic discurs! Cine știe, s-ar putea să fii nevoit/ă să adresezi câteva cuvinte publicului participant!

Vărsător


Ești extrem de impulsiv/ă și poți face mari greșeli tocmai din această cauză.
Din fericire, ai alături câteva persoane care te cunosc foarte bine și care te pot tempera. Nu te izola crezând că le știi pe toate!


Pești


Astăzi o să descoperi dacă într-adevăr ești o persoană pricepută la locul de muncă sau dacă din contra, ar trebui să te reorientezi! Dacă simți că e cazul să faci o schimbare, nu te teme să îți cauți altceva! Te adaptezi foarte ușor așa că nu vor fi probleme din acest punct de vedere!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod