horoscop 2020 scorpion

Horoscop 2020. Scorpion: Un an în care sinceritatea joacă un rol decisiv în viața de cuplu!

Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru 2020 în ceea ce priveşte dragostea, banii sau sănătatea şi vezi ce poţi să faci pentru a atrage norocul de partea ta!

 

Horoscop 2020: Dragoste

Dacă prima parte a anului va fi liniștită pentru tine pe plan sentimental, nu același lucru se poate spune despre ultimele luni din 2020. Începând de la finalul lui august, relația dintre tine și partener intră în zona neîncrederii. Lipsa de comunicare vă poate afecta, chiar dacă nu există motive reale pentru care să fii sceptică cu privire la fidelitatea partenerului. De asemenea, nativele singure au toate șansele să se implice într-o nouă relație. Și în acest caz, sinceritatea joacă un rol foarte important. Aproape la granița dintre 2020 și 2021, apele se liniștesc și, împreună cu partenerul de viață, găsești calea corectă spre o relație sănătoasă.

Ca sfat general, astrele îți recomandă să nu te lași influențată de cei din jurul tău și să nu le permiți acestora, chiar dacă îți sunt apropiați, să se implice în viața ta intimă!

Horoscop 2020: Bani

Acest sector al vieții tale intră într-un con de umbră în 2020. Datorită rezultatelor și câștigurilor pe care le-ai înregistrat anul trecut, acum poți sta în sfârșit liniștită. Aveai nevoie de stabilitate financiară pentru a putea explora zone necunoscute și pentru a te desfășura așa cum îți dictează inima. Anul acesta ai posibilitatea de a acorda mai multă atenție pasiunilor tale, precum și de a face unele investiții pe care le aveai în plan de mult timp.

Chiar dacă vei da și rateuri în numeroasele tale încercări de a te afirma, important este să îți gestionezi bugetul astfel încât să nu te pui niciodată într-o poziție riscantă.

 

 

Horoscop 2020: Carieră

Anul acesta vei avea multe ocazii de a te face remarcată în mediul profesional. Stai foarte bine la capitolul comunicare și toată lumea o să constate acest lucru. Începând din luna iulie vor fi favorizate negocierile și afacerile în asociere cu alte persoane. Cu toate acestea, vor exista și perioade scurte în care vei întâmpina dificultăți, blocaje sau ți se vor pune piedici.

Fii atentă la cei din jurul tău, pentru că nu toți sunt la fel de corecți ca tine. Mai mult decât atât, unii ar putea încerca să te manipuleze și să se folosească de abilitățile tale în scopuri personale, după care să se întoarcă împotriva ta ca și când le-ai fi dușman. Ferește-te de oamenii care sunt exagerat de amabili cu tine, în special dacă nu îi cunoști de multă vreme. La fel de important este să nu te implici în prea multe proiecte deodată, pentru că riști să nu îți iasă nimic bine.  

Horoscop 2020: Sănătate

Începi anul cu dreptul atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Înfrunți cu optimism toate încercările la care te supune viața, indiferent de gravitatea lor.

Din fericire, vei fi ocolită de probleme grave, însă acest lucru se întâmplă si datorită atitudinii tale pozitive. Atragi ceea ce gândești! Și ești ceea ce mânânci! Legat de cea din urmă zicală, astrele te sfătuiesc să renunți la prostul obicei de a mânca la fast-food și, de asemenea, de a consuma băuturi acidulate. Chiar dacă nu o faci foarte des, ai câteva zile pe lună în care faci excese. Acum nu simți că îți fac rău, dar repercusiunile se vor vedea în timp.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod