Horoscop 2015. Cum stai cu banii anul viitor, în funcţie de zodia ta

Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în anul care urmează. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult!

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Dacă reuşeşti să fii mai calculată, anul acesta îţi poate promite multe.

Dacă ai o afacere, aceasta se poate dezvolta, iar dacă eşti un simplu angajat, ideile tale vor fi luate în seamă şi te vor face remarcată. Şi cu banii o vei duce bine, însă atunci când îi câştigi, ai face bine să îi pui deoparte pentru vremuri mai puţin bune. Nu vei fi ferită de ele!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Dacă decizi să îţi pui ideile în practică, anul acesta va veni cu multe surprize plăcute pentru tine.

Este foarte important să analizezi bine cu cine faci afaceri şi când trebuie să accepţi unele oferte. Banii vor apărea numaidecât dacă asculţi de sfatul celor cu mai multă experienţă din jurul tău.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Datorită energiei şi motivaţiei cu care începi anul, situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor în această perioadă.

Nu pierde ocaziile pe care ţi le oferă viaţa, aşadar trebuie să fii cu ochii în patru. Şi munca în echipă se va dovedi că este mai avantajoasă decât să munceşti de una singură!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă anul 2014 a avut multe lipsuri pe plan financiar, anul care urmează vine cu o îmbunătăţire a traiului tău.

Chiar şi munca se va mai relaxa puţin, şi dacă vei face lucrurile cu mai multă plăcere, atunci cu siguranţă se va vedea şi vei fi răsplătită pe măsură. Primeşti sprijin din partea celor dragi, fără să ai nevoie sau fără să îl ceri.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Din fericire pentru tine, anul 2015 te va proteja de pierderi financiare.

Vei lua decizii corecte cu privire la afacerile în care eşti implicată şi poţi obţine mai mulţi bani decât ţi-ai imaginat. Totuşi, se recomandă prudenţă, iar sfatul este să pui bani deoparte pentru zile mai puţin bune.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Vei reuşi anul care vine să îţi pui câţiva bani deoparte, însă trebuie să ştii când să pulsezi, şi când să te linişteşti.

Vei trece prin perioade bune şi perioade mai puţin bune, de aceea o rezervă nu va strica niciodată. Încearcă să fii mai calculată ca până acum!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca anul care vine să îţi aducă mai mult noroc pe plan financiar, însă totul depinde doar de tine.

Va fi un an activ în care ai şansa de a prinde oportunităţi grozave care să îţi îmbunătăţească situaţia materială. Este important să nu pierzi ocaziile care ţi se dau!

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă vrei să câştigi mai mulţi bani, anul acesta trebuie să fii mai îndrăzneaţă.

Doar dacă rişti vei avea ocazia să obţii lucruri la care altfel nici nu ai spera. Şansele sunt numărate, aşa că trebuie să fii vigilentă şi să nu pierzi ocaziile care îţi ies în cale.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Anul 2015 va veni cu multe surprize pentru tine.

Din fericire, vei avea alături de tine oameni cu o situaţie materială foarte bună care te vor răsfăţa aşa cum ştiu ei mai bine. Chiar dacă salariul nu ţi se măreşte, veniturile vor creşte din alte surse.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Situaţia ta financiară se va îmbunătăţi simţitor în anul care vine, şi brusc vei descoperi că îţi permiţi lucruri la care nici nu ai fi sperat.

Important este să nu permiţi să fii luată de val şi să nu arunci cu banii pe obiecte inutile, nu se ştie niciodată când ai nevoie de o rezervă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Vei începe noul an în forţă şi eşti pusă pe fapte mari doar pentru a-ţi asigura ţie şi familiei tale o situaţie financiară decentă.

Vor fi câteva luni grele, dar apoi te vei putea relaxa şi bucura de banii pe care i-ai câştigat prin muncă cinstită.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

În anul care vine ai toate şansele că recuperezi o sumă de bani la care nici nu mai sperai, şi nu va fi deloc una nesimnificativă.

Dacă ai un proiect în curs, anul acesta se va finaliza şi va fi un real succes din punct de vedere financiar. Eşti urmărită de noroc şi nu vei fi nevoită să faci eforturi mari pentru a avea bani.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bogdan pe 24 Dec 2014, 10:21
    porcarie

    nu ieste adevarat

    4
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod