Horoscop 2 mai: Confuzie pe plan sentimental pentru Gemeni


Fecioară

Din punct de vedere sentimental, e loc de mai bine. Totuși, nu ești preocupat/ă de acest aspect al vieții tale ci mai degrabă te concentrezi pe carieră! Ai grijă să nu ratezi câteva oportunități unice!

Balanță

De dimineață o să participi la un conflict între două persoane dragi, și chiar dacă nu vrei să faci asta, o să fii nevoit/ă să ții partea cuiva. Judecă cu maxim de obiectivitate, și ignoră relațiile de prietenie existente!

Scorpion

Te simți destul de slăbit/ă în ultima perioadă și dacă nu vei merge la un medic specialist, starea ta se va înrăutăți și mai mult.
Chiar nu e cazul să ignori semnalele, pentru că îți complici singur/ă existența! Ascultă de sfaturile celor care au mai multă experiență decât tine!

Săgetător

Atmosfera de la locul de muncă devine tot mai apăsătoare? E clar că ai nevoie de o ieșire, măcar de câteva zile! Trebuie să lași deoparte stresul și să te bucuri de frumusețile României sau ale altor țări! Cu siguranță că familia va fi încântată de acest nou road-trip!

Capricorn

Această zi va trece destul de greu, mai ales dacă ieri ai petrecut din greu.
E posibil să te resimți după excesul alimentar! Propune-ți ca de acum înainte, să mergi pe jos măcar 30 de minute pe zi!

Vărsător

Unul dintre cunoscuții tăi îți va oferi o invitație la un eveniment monden. Chiar dacă la început îl vei privi cu reticență, vei constata că este mânat de intenții bune. Ascultă-ți instinctul și nu mai pune atâtea întrebări!

Pești

Vei primi astăzi o sarcină diferită la locul de muncă și pentru a obține rezultate maxime, trebuie să te implici 100%.
Din fericire, ai foarte multe calități și ce e cu adevărat important, știi când și cum să le folosești. Te așteaptă o perioadă bună din toate punctele de vedere!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod