Horoscop 19 ianuarie: Peștii trebuie să renunțe la egoism. Taurului îi vin bani de unde nici nu se așteaptă


Fecioară


O rudă apropiată îți va da o veste mai puțin bună astăzi. Poate fi vorba de risipirea unei sume de bani, sau de agravarea unei boli. Indiferent despre ce e vorba, trebuie să fii ferm/ă pe poziții și să găsești rapid cele mai bune soluții!

Balanță


În ultima perioadă, ți-ai neglijat propriile interese în favoarea companiei ori a familiei. În ciuda acestui lucru, pare că nimeni nu îți recunoaște meritele, ba mai mult, își exprimă nemulțumirea! Cea mai bună reacție pe care o poți avea este să îți schimbi complet comportamentul!

Scorpion


Dacă ai suficienți bani, poți să îți îndrepți atenția de acum și spre un domeniu mai puțin cunoscut.
Chiar dacă nu vei obține un câștig imediat, merită să faci această investiție ca să îți extinzi orizontul cunoașterii!


Săgetător


Ascultă de sfaturile primite de la superiori și nu te complica inutil! Dă dovadă de mai multă modestie la locul de muncă și nu te lăsa dus/ă de nas! Există tentații la tot pasul așa că e esențial să rămâi integru/integră și concentrat/ă doar pe rezolvarea sarcinilor de serviciu!

Capricorn


În ultima perioadă, pare că te-ai închis într-o bulă și că ai blocat orice formă de comunicare cu cei dragi.
Dacă te-ai simțit lezat/ă la un moment dat, cel mai bine e să comunici deschis acest aspect pentru a găsi o rezolvare rapidă!


Vărsător


Chiar dacă a trecut recent Crăciunul, tu tot mai găsești bucurie în a oferi cadouri! Astfel, nu-i de mirare că ești una dintre cele mai populare persoane de la locul de muncă. Ține-o tot așa!

Pești


Învață să acorzi o mai mare atenție partenerului tău de viață! Îl cunoști prea bine ca să nu îți dai seama când acesta este supărat! Iar dacă îți e la îndemână să îi oferi o mică bucurie, fă-o fără să stai pe gânduri!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod