Horoscop 19 februarie: Ziua cu dificultăți pentru Capricorni


Fecioară


Situația ta financiară nu este deloc roz și, dacă nu vei lua atitudine, cât de curând vei ajunge la sapă de lemn! Stopează cheltuielile inutile și, dacă nu e suficientă această măsură, îți poți cauta un job mai bine plătit!

Balanță


Trebuie să ai mai multă grijă de organismul tău, mai ales în privința alimentației! Evită excesele alimentare și încearcă să faci zilnic măcar 30 de minute de sport! Atfel, te vei îngrășa și mai mult, iar asta va duce după sine complicații medicale și blocaje la nivel mental!

Scorpion


E posibil ca astăzi să primești un telefon important de la unul din părinții tăi! Dacă are nevoie de tine, trebuie să lași deoparte totul și să îi sari în ajutor! Nu te gândi că îi trebuie neapărat bani, cel mai mult are nevoie de sfaturi și de afecțiune!

Săgetător


Unul dintre colegii tăi dorește să îți ia locul la serviciu și, din această cauză, ai parte de tot mai multe blocaje și bețe în roate.
Rămâi concentrat/ă pe ceea ce faci și nu permite nimănui să profite de bunătatea ta!


Capricorn


Ziua aceasta va începe cu dificultate pentru tine, mai ales dacă ai de susținut un examen ori un interviu. Emoțiile te vor năpădi și vei resimți o doză de presiune. Din fericire, reușești să te aduni în timp util și să faci din nou o figură frumoasă!

Vărsător


Simți că partenerul tău nu mai este la fel de deschis față de tine? E clar că are o problemă care îl macină, așa că tu trebuie să discuți deschis și să cauți rapid o soluție! Altfel, odată cu trecerea timpului, situația se va agrava și îți va fi tot mai greu!

Pești


Te confrunți cu o serioasă problemă medicală astăzi și, cel mai probabil, vei cere o zi liberă! Decât să faci act de prezență la job fără să produci nimic util pentru companie, mai bine stai acasă și încerci să te refaci! Fii fără grijă, mâine îți vei reveni la capacitate maximă!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod