Horoscop 18 martie: Vărsătorul trebuie să ia o decizie radicală pe plan sentimental


Fecioară


Muncești foare mult în ultima perioadă în speranța că îi vei impresiona pe șefii tăi. Totuși, nu trebuie să devii obsedat/ă de acest aspect, mai ales că și rudele tale au nevoie să le acorzi atenție și de ce nu, să le sprijini. Trebuie să găsești un echilibru din acest punct de vedere!

Balanță


Vei descoperi astăzi că efortul pe care l-ai depus în trecut nu a fost în van. Din contra, acum se obțin rezultate notabile și poți chiar să primești un bonus financiar ori un alt gen de recompense.
Poți să împărtășești bucuria alături de cei dragi, invitându-i în oraș!


Scorpion


Dacă un coleg te vorbește pe la spate, cel mai rău lucru pe care îl poți face este să intri în această mocirlă și să reacționezi similar! Păstrează-ți verticalitatea și integritatea, e mai bine să fii exclus/ă decât să te împrietenești cu astfel de personaje!

Săgetător


Ziua va începe destul de greu pentru tine, dar din fericire lucrurile se vor remedia după masa de prânz. De aceea, nu ar trebui să te lași cuprins/ă de panică, ci - din contra - să îți păstrezi optimismul! Nu te lăsa influențat/ă!

Capricorn


Astăzi vei asista la multiple certuri și discuții contradictorii iscate la locul de muncă.
Nu interveni decât dacă ocupi o funcție de conducere! Altfel, ambele părți implicate își vor îndrepta atenția către tine și vor cauta să își verse năduful!


Vărsător


Nu crezi că ai pierdut suficient timp alături de partenerul tău de relație? Dacă își dorea ceva serios alături de tine, ar fi făcut câțiva pași în această direcție. Se pare că a rămas imatur și nu privește deloc în perspectivă. Încă nu e târziu ca să spui stop-joc!

Pești


Astăzi o să faci multe deplasări în afară orașului în încercarea de a obține cele mai avantajoase oferte.
Sigur, drumul va fi obositor dar la finalul zilei tot efortul depus va merita! O să te simți împlinit/ă că ai acționat așa cum trebuie și că ai luat deciziile cele mai bune!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod