Horoscop 18 ianuarie: Multe zodii întâmpină probleme pe plan emotional. Racul are nervii întinși


Fecioară


Din punct de vedere emoțional, se poate spune că traversezi o perioadă excelentă. Totuși, nu te poți bucura la maximum pentru că tu sau cineva drag se confruntă cu o problemă de sănătate. Fă tot ce poți ca să îi găsești leacul! Cu puțină implicare vei reuși să depășești și această neplăcere temporară!

Balanță


O întâlnire pe care o vei avea astăzi cu un prieten din copilărie îți va trezi multe amintiri frumoase și cu siguranță îți vei dori să împărtășești emoția cu partenerul sau cu un alt prieten (dacă nu ești într-o relație)! Fă-o cu curaj, pentru că totul e mult mai intens în doi!

Scorpion


Nu experimenta lucruri noi astăzi, mai ales dacă e vorba de preparate culinare! Pentru a nu avea probleme suplimentare, trebuie să mergi pe drumul bătătorit cel puțin pentru o perioadă!

Săgetător


Te vei trezi astăzi implicat/ă fără voia ta, într-un conflict destul de serios.
Respectă-ți blazonul și nu recurge la atacuri suburbane! Cine știe, s-ar putea să spui ceva ori să faci un gest nedemn, care să îți cauzeze neplăceri mai târziu!


Capricorn


Dacă te simți mai obosit/ă decât de obicei, cel mai probabil că acest lucru se datorează efortului pe care l-ai depus la locul de muncă. Acordă-ți un moment de respiro și nu te suprasolicita! Nu uită, trebuie să îi permiți organismului tău să se refacă!

Vărsător


Ziua aceasta va începe cu dificultate pentru tine, mai ales dacă nu te-ai odihnit corespunzător peste noapte.
Cu toate acestea, lucrurile se vor îndrepta pentru tine, mai ales după prânz. Pe seară, sunt mari șanse să ajungi în centrul unui grup numeros, pus pe distracție!


Pești


E cazul să îți apleci urechea și la sfaturile primite de la colegi! Chiar nu le știi pe toate și întotdeauna munca este mai ușoară în echipă! Dacă te vei încăpățâna să te izolezi, în viitorul apropiat nu vei mai avea cu cine să discuți la job!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod