Horoscop 18 aprilie: Balanța va cunoaște provocarea răbdării


Fecioară

Vei descoperi astăzi că ai fost sabotat/ă de o parte din colegi și că din cauza lor, șeful și-a schimbat atitudinea față de tine. Sigur, vei dori să te răzbuni și să oferi un răspuns pe măsură dar cel mai bine este să te abții!

Balanță


Încearcă să fii mai răbdător/răbdătoare, mai ales atunci când vine vorba de primirea unor răspunsuri oficiale de la autorități ale statului. În general, lucrurile se mișcă puțin mai greu atunci când vine vorba de funcționari publici dar și înscrisurile emânate de la aceștia au o putere mai mare.

Scorpion


O să primești în jurul prânzului o invitație foarte interesantă de petrecere a timpului liber.
Sigur, asta va presupune o cheltuială din partea ta dar nu ar trebui să îți faci griji suplimentare, o duci destul de bine din acest punct de vedere!

Săgetător


Dacă te-ai săturat să primești reproșuri nefondate de la diverse persoane, trebuie să fii mai ferm/ă și să arăți că nu te temi să îți asumi anumite consecințe. Altfel, cei din jurul tău îți vor sesiza slăbiciunile și vor dori să profite de pe urma lor!

Capricorn


Te vei certa astăzi cu un coleg de la locul de muncă iar la finalul conflictului, tu vei ieși mai șifonat/ă.
Pe viitor, încearcă să te abții de la remarci nepotrivite și să nu arăți cu degetul spre ceilalți! Chiar dacă știi adevărul, uneori e mai bine să îl păstrezi doar pentru tine!

Vărsător


O să te confrunți astăzi cu o durere de cap sau de stomac, apărută ca din senin. Din fericire, medicul tău de familie îți cunoaște foarte bine istoricul și îți va recomanda un tratament particular. Urmează-i sfaturile!

Pești


În prima parte a acestei zile o să te ocupi exclusiv de problemele urgente de la locul de muncă dar după aceea, îți poți îndrepta atenția și spre cei dragi.
Încearcă să intri mai mult în viața și în lumea lor, pentru că altfel, relațiile se vor răci!

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
17 Aprilie 2024
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod