Horoscop 15 martie: Vărsătorul va înțelege că timpul îi este cel mai mare dușman


Fecioară


Trebuie să porți o discuție sinceră și foarte serioasă cu un membru al familiei tale. Pentru a te asigura că te ia în serios, trebuie să renunți la zâmbete și să adopți un ton mai grav. Altfel, va crede că este un joc pe care l-ai pus la cale.

Balanță


Ai putea să fii mai indulgent/ă cu propria persoană, dar și cu cei din jurul tău! Încearcă să renunți la pretențiile absurde dar și la felul tău de a fi! Sigur e în regulă să cauți perfecțiunea, dar nu în orice aspect al vieții tale!

Scorpion


Dacă te-ai săturat să faci aceleași lucruri mereu, de ce nu cauți să aduci mici schimbări și îmbunătățiri? Poți să alegi alt traseu de deplasare către job sau de ce nu, să ieși la alergat pe seară!

Săgetător


Toate vor merge ca pe roate astăzi! Rezultatele pe care le vei obține te vor face extrem de mândru/mândră și, din această cauză, vei continua în aceeași direcție.
În plus, chiar și partenerul tău pare că te înțelege cu adevărat și că au dispărut ca prin minune certurile! Ține-o tot așa!


Capricorn


Nu trebuie să faci lucruri extrem de importante ca să te simți fericit/ă! E esențial să înveți cum să te bucuri de micile lucruri și să apreciezi ceea ce ai! Din fericire, o persoană apropiată este dispusă să te învețe acest aspect!

Vărsător


Pare că timpul curge în defavoarea ta. Iar dacă nu vei reuși să duci la bun sfârșit anumite proiecte importante, vina îți aparține în exclusivitate.
Nu poți să cauți alți responsabili la infinit, trebuie să fii puțin mai asumat/ă!


Pești


În prima jumătate a zilei, o să primești un apel foarte important de la o rudă cu care nu discuți foarte des. S-ar putea ca la finalul acestuia să obții o sumă de bani sau, de ce nu, o invitație pentru concediu. În tot cazul, seara te va găsi făcându-ti planuri alături de partener!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod