Horoscop 14 februarie: Care sunt zodiile care vor avea o zi specială


Fecioară


Starea ta de sănătate lasă de dorit și dacă nu vei merge în curând la medic, o să devii și mai slăbit/ă decât ești! Fă tot ce poți ca să îți întărești sistemul imunitar consumând multe legume și fructe și apelând dacă e cazul, la suplimente!

Balanță


Dacă știi că partenerul tău este foarte atent la zilele speciale, (precum este aceasta), fă tot ce poți ca să îi aduci zâmbetul pe buze și să îi arăți cât de mult înseamnă pentru tine! Fă un cadou cât mai ieșit din comun pentru că doar așa vei dovedi că te-ai preocupat de acest aspect!

Scorpion


Dacă prima jumătate a zilei va trece ca de obicei, nu la fel vor sta lucrurile în jurul cinei.
Practic, atunci te vei simți cu adevărat iubit/ă și respectat/ă, mai ales dacă partenerul tău ți-a pregătit un șir de surprize romantice. Încearcă să îi răspunzi cu aceeași monedă!


Săgetător


Susții sus și tare că ții dietă și că ai grijă la alimentație, dar de fapt ai momentele tale de rătăcire pe care preferi să le ții ascunse. E cazul să fii sincer/ă cu propria persoană și să fii mai strict/ă dacă vrei să ajungi la greutatea dorită!

Capricorn


Astăzi, se vor petrece multe lucruri importante pentru tine și jumătatea ta.
Chiar dacă voi aveați stabilit un anumit program, o să fiți nevoiți să îl abandonați și să improvizați. Din fericire, partenerul tău este mai spontan decât tine așa că trebuie să îi dai crezare 100%!


Vărsător


Dacă nu ai adunat toate informațiile, nu trebuie să tragi concluzii pentru că riști să faci o eroare majoră! Cel mai înțelept e să nu te grăbești și să îți acorzi timpul necesar pentru a face anumite verificări!

Pești


Atmosfera de la locul de muncă lasă mult de dorit, dar astăzi chiar nu trebuie să te gândești deloc la job! Urmărește-ți propriul interes și lasă deoparte orice obstacol în calea fericirii tale!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod