Bărbat sexy

Genul de bărbat pe care ar trebui să îl aştepţi, în funcţie de luna ta de naştere

Luna în care te-ai născut îţi poate oferi indicii preţioase cu privire la bărbatul perfect pentru care merită să aştepţi oricât!
Ianuarie
Trebuie să aştepţi după acel bărbat care poate ţine pasul cu natura ta ambiţioasă şi harnică. Meriţi pe cineva care nu e intimidat de succesul tău, dar care e dispus să meargă alături de tine şi să te susţină când ai nevoie.

Februarie
Trebuie să aştepţi acel bărbat care e curios şi răbdător cu orice, dar mai ales cu tine. Eşti o persoană destul de imprevizibilă, acum eşti aventuroasă, iar în minutul următor eşti liniştită. Găseşte acel timp care să iubească toate aceste aspecte, de la partea luminoasă până la cea vulnerabilă.

Martie
Aşteaptă acel bărbat care e capabil să aibă grijă de tine aşa cum ai şi tu de el. Eşti o persoană atât de sinceră, gânditoare şi plină de compasiune, încât meriţi un tip care adoră şi admiră aceste calităţi ale tale, şi nu pe acelea care sunt doar în avantajul său. Meriţi pe cineva care să te pună pe primul loc.


Aprilie
Aşteaptă acel bărbat care se îndrăgosteşte de personalitatea ta puternică şi nu se lasă intimidat de aceasta. Ţie nu îţi e teamă să spui ceea ce simţi şi crezi, iar mulţi bărbaţi din trecut nu s-au descurcat cu asta. Meriţi pe cineva care e suficient de încrezător astfel încât nu va fugi din calea ta.

Mai
Aşteaptă acel bărbat care poate face faţă ritmului tău. Eşti o persoană concentrată, dedicată pasiunilor tale şi foarte motivată şi ai nevoie de cineva care să fie la fel ca şi tine. Meriţi un tip care să îşi dorească ca fiecare dintre voi să aveţi propria viaţă separată, dar care să vrea să evoluaţi împreună într-un parteneriat bazat pe susţinere şi încurajare.

Iunie
Aşteaptă acel bărbat care e dispus să fie deschis şi vulnerabil emoţioanal. În trecut, sensibilitatea şi compasiunea ta te-au determinat să fii cu oameni care aveau nevoie să ai grijă de ei.
Şi, deşi e un lucru bun să fii cu cineva care a trecut prin greutăţi, nu e treaba ta îi rezolvi problemele. Meriţi să fii cu o persoană care e la fel de vulnerabil şi iubitor faţă de tine aşa cum eşti şi tu.

Iulie
Aşteaptă acel bărbat care vrea doar să fii tu. Eşti o persoană prietenoasă şi ai o mulţime de prieteni. Meriţi un tip care acceptă că eşti atât de iubită şi că atragi lumea ca un magnet şi te iubeşte pentru asta. Fii cu acela care nu te face să simţi că trebuie să schimbi ceva la tine pentru a fi el sigur de tine.

August
Aşteaptă acel bărbat care să îţi spună ce trebuie să auzi, nu ce vrei să auzi. Ai personalitatea unui lider, oamenii te admiră, te ascultă şi vor să fie ca tine. Meriţi un tip care te respectă pentru aceste lucruri şi care te iubeşte pentru puterea de care dai dovadă. Relaţiile trebuie să fie uniforme şi echilibrate şi ai nevoie de cineva care să te susţină fără teamă.


Septembrie
Aşteaptă acel bărbat care iubeşte pasiunea ta pentru cunoaştere, experienţă şi evoluţie. Nu vrei să încetezi niciodată să înveţi şi meriţi pe cineva care să pornească la acest drum alături de tine. Deşi eşti o persoană curioasă şi pasionată, ai probleme cu deschiderea emoţională. Deci ai nevoie de un tip care nu se teme să sape adânc şi să te provoace să fii puţin mai îndrăzneaţă în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor.

Octombrie
Aşteaptă acel bărbat care să nu ia căldura, bunătatea şi afecţiunea ta de-a gata. Ai nevoie de cineva care să te aprecieze şi care nu va încerca niciodată să profite de tine. Meriţi un tip care e la fel de drăgăstos ca şi tine şi care aduce bucurie în viaţa ta, nu suferinţă.

Noiembrie
Aşteaptă acel bărbat care vrea să te cunoască cu adevărat şi care încearcă în permanenţă să te înţeleagă.
Eşti extrem de concentrată, muncitoare şi creativă, dar poţi fi, de asemenea, şi liniştită şi uneori retrasă. Meriţi un tip care iubeşte toate astea la tine, dar şi care depune eforturi constant pentru a învăţa tot mai multe lucruri despre tine, pentru a te cunoaşte şi pentru a te face să te simţi confortabil.

Decembrie
Aşteaptă acel bărbat care adoră să se distreze cu tine. Ai o personalitate atât de radiantă şi jucăuşă, aşa că meriţi pe cineva care se pliază cu tine, nu care vrea să te schimbe. Deci, găseşte acel tip care te apreciază, care iubeşte să glumească şi care poate purta o conversaţie profundă cu tine.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod