De ce zodia Scorpion este cea mai bună?

Zodia Scorpion

Zodia Scorpion iese în evidenţă prin faptul că este extrem de energică, distractivă şi entuziastă. Sigur vrei să o ai aproape!

Scorpionul este mereu pus pe distracţie


Această zodie este plină de energie şi îşi face foarte mulţi prieteni oriunde s-ar duce. Nu ai cum să nu ai un astfel de prieten, mai ales pentru că el găseşte întodeauna modalităţi şi activităţi care să te bine dispună. Este pus pe distracţie mereu, are idei şi preia iniţiativa într-un grup şi nu oboseşte deloc uşor.

Zodia Scorpion nu se lasă doborâtă de nimic


Scorpionul este foarte puternic şi ambiţios. Nu se lasă doborât de primul hop pe care îl întâlneşte şi nici nu cedează presiunilor dacă are un scop precis. Fermitatea de care dă dovadă îl ajută cel mai mult în carieră, unde poziţia de lider i se potriveşte cel mai bine. Chiar şi inevitabilele greutăţi ale vieţii sunt depăşite cu capul sus de acest nativ, el devenind din ce în ce mai tare în raport cu realitatea crudă.

Acest semn zodiacal cucereşte multe inimi, dar rămâne fidelă doar uneia


Nativii din această zodie sunt foarte şarmanţi şi atrăgători. Fără să îşi propună, îi cuceresc pe cei din jurul său şi se alege cu mai mulţi admiratori sau admiratoare decât şi-ar dori.
Cu toate acestea, Scorpionul este foarte stabil emoţional şi rămâne fidelă unei persoane dacă aceasta i-a intrat la suflet.

Scorpionul este preocupat de înfăţişarea sa şi arată mereu bine


Acest nativ se îngrijeşte şi arată mereu ca scos din cutie. Fizicul şi atracţia pentru modă face ca prezenţa lui să fie una spectaculoasă chiar şi atunci când iese până la magazinul din colţ. Trăsăturile native, dar şi preocuparea pentru frumos îl face să fie atractiv, senzual şi sexy.


Această zodie este îmbinarea perfectă dintre sensibilitate şi duritate


Deşi uneori este emotiv şi sensibil, Scorpionul are şi o latură dură şi plină de încredere în propriile forţe. Este un om complet, nu rămâne insensibil atunci când e cazul, dar este ferm atunci când situaţia îi impune. Nu ai cum să nu îi remarci siguranţa din gesturi, prestanţă şi vocabular.


Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adelina pe 27 Oct 2016, 21:55
  ay..

  ay...nu sti cu ce scorpion ai avut tu de a face,dar te asigur ca nu sunt lasi sau ahtiati dupa moda, copiind orice!Te asigur ca au originalitate, rspect de sine si pentru cei din jur,loialil, dar cer loialitate si ei, si daca reusesti sa te numesti prieten al unui scorpion(rar accepta prieteni ..unul dar bun.) va face totul s te ajute...

  3
  0

 • AZ pe 26 Oct 2016, 10:04
  despre scorpii

  BINE SPUS ! AI PUS PUNCTUL PE "I"

  0
  0

 • ay pe 18 Oct 2016, 10:38
  Scorpionii? feriti-va de ei, cea mai ticaloasa zodie

  Serios? Sa va zic eu ceva despre zodia asta: sunt de fapt niste persoane slabe si lase, care mor sa se arate "puternice" si care cred in mod eronat ca acest statut se dobandeste facand rau si calcand peste cadavre. Sunt snobi si copiaza tot ce este la moda, indiferent daca e bine sau rau, si asta pentru ca nu pot sa judece singuri cu capul lor. Nu au pic de originalitate si nici idei proprii. Sunt de asemenea lesinati sa fie bagati in seama de "personalitatile" la moda, indiferent Bianca Dragusanu sau Tariceanu, nu conteaza ptr. ei. Ideea e ca nu-si spala mana o luna daca reusesc sa dea mana cu astia. Nu se baga in seama decat cu aia de pe urma carora au ceva de castigat (desi in ascuns ii invidiaza si-i urasc). Invidiosi, plini de ura si venin pana la Dumnezeu, tradatori, vicleni si ofticati. Si crapa toti sa se ajunga, nu conteaza prin ce mijloace. Astia sunt chipurile cea mai "buna" zodie!..

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod