Zodia Scorpion

De ce zodia Scorpion este cea mai bună?

Zodia Scorpion iese în evidenţă prin faptul că este extrem de energică, distractivă şi entuziastă. Sigur vrei să ai aproape o astfel de persoană!

Scorpionul este mereu pus pe distracţie


Persoanele născute în această zodie sunt pline de energie şi îşi fac foarte mulţi prieteni oriunde s-ar duce. Nu ai cum să nu ai un astfel de prieten/ă, mai ales pentru că găsesc întodeauna modalităţi şi activităţi care să te bine dispună. Sunt puse pe distracţie mereu, au idei şi preiau iniţiativa într-un grup şi nu obosesc deloc uşor.

Scorpionul nu se lasă doborât de nimic

Reprezentații zodiei Scorpion sunt persoane foarte puternice şi ambiţioase. Nu se lasă doborâte de primul hop pe care îl întâlnesc şi nici nu cedează presiunilor dacă au un scop precis. Fermitatea de care dau dovadă îl ajută cel mai mult în carieră, unde poziţia de lider li se potriveşte cel mai bine. Chiar şi inevitabilele greutăţi ale vieţii sunt depăşite cu capul sus de aceste persoane, devenind din ce în ce mai puternice în raport cu realitatea crudă.

Cei născuți sub acest semn zodiacal cuceresc multe inimi, dar rămân fideli doar uneia


Nativii din această zodie sunt foarte şarmanţi şi atrăgători. Fără să îşi propună, îi cuceresc pe cei din jurul său şi se aleg cu mai mulţi admiratori sau admiratoare decât şi-ar dori. Cu toate acestea, sunt foarte stabili emoţional şi rămân fideli unei persoane dacă aceasta i-a intrat la suflet.

Scorpionul este preocupat de înfăţişarea sa şi arată mereu bine


Acest nativ se îngrijeşte şi arată mereu ca scos din cutie. Fizicul şi atracţia pentru modă fac ca prezenţa lui să fie una spectaculoasă chiar şi atunci când ies până la magazinul din colţ.
Trăsăturile native, dar şi preocuparea pentru frumos îl fac să fie atractiv, senzual şi sexy.

Este îmbinarea perfectă dintre sensibilitate şi duritate

Deşi uneori sunt emotivi şi sensibili, acești nativi au şi o latură dură şi plină de încredere în propriile forţe.

Nativul Scorpion este un om complet, nu rămâne insensibil atunci când e cazul, dar este ferm atunci când situaţia îi impune. Nu ai cum să nu îi remarci siguranţa din gesturi, atitudine şi vocabular.

 

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • adelina pe 27 Oct 2016, 21:55
  ay..

  ay...nu sti cu ce scorpion ai avut tu de a face,dar te asigur ca nu sunt lasi sau ahtiati dupa moda, copiind orice!Te asigur ca au originalitate, rspect de sine si pentru cei din jur,loialil, dar cer loialitate si ei, si daca reusesti sa te numesti prieten al unui scorpion(rar accepta prieteni ..unul dar bun.) va face totul s te ajute...

  3
  0

 • AZ pe 26 Oct 2016, 10:04
  despre scorpii

  BINE SPUS ! AI PUS PUNCTUL PE "I"

  0
  0

 • ay pe 18 Oct 2016, 10:38
  Scorpionii? feriti-va de ei, cea mai ticaloasa zodie

  Serios? Sa va zic eu ceva despre zodia asta: sunt de fapt niste persoane slabe si lase, care mor sa se arate "puternice" si care cred in mod eronat ca acest statut se dobandeste facand rau si calcand peste cadavre. Sunt snobi si copiaza tot ce este la moda, indiferent daca e bine sau rau, si asta pentru ca nu pot sa judece singuri cu capul lor. Nu au pic de originalitate si nici idei proprii. Sunt de asemenea lesinati sa fie bagati in seama de "personalitatile" la moda, indiferent Bianca Dragusanu sau Tariceanu, nu conteaza ptr. ei. Ideea e ca nu-si spala mana o luna daca reusesc sa dea mana cu astia. Nu se baga in seama decat cu aia de pe urma carora au ceva de castigat (desi in ascuns ii invidiaza si-i urasc). Invidiosi, plini de ura si venin pana la Dumnezeu, tradatori, vicleni si ofticati. Si crapa toti sa se ajunga, nu conteaza prin ce mijloace. Astia sunt chipurile cea mai "buna" zodie!..

  0
  2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod