Cum să te desparți de el fără să-l faci să sufere, în funcție de zodia lui

Descoperă cum să te desparți de el astfel încât să nu-l rănești, în funcție de caracteristicile semnului său zodiacal!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este genul de persoană căruia îi place să fie primul în toate.

Prin urmare, dacă ești tu cea care face primul pas spre despărțire, acest lucru îl va distruge. Poate că va încerca să se împace cu tine doar ca să aibă ocazia să îți dea el papucii. Pentru a câștiga timp, cel mai bun mod de a te despărți de un Berbec este să devii acea persoană pe care nu o suportă: leneșă, extrem de precaută și confuză. Astfel, mingea va fi în terenul lui și va căuta el separarea. Dacă îți place și ție să fii mereu pe primul loc, poate va trebui să îți calci pe orgoliu pentru asta!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Întrucât Taurul preferă stabilitatea și e extrem de setat pe drumul lui, cel mai bun mod de a te despărți de el este să dai peste cap lucrurile pe care se bazează.

Cu toate acestea, asta nu înseamnă că trebuie să îl înșeli pentru a-l destabiliza. Poți încerca lucruri ușoare, decente, cum ar fi să începi să rearanjezi lucrurile din apartament, să refuzi să mâncați din același loc mereu și poate chiar îl obligi să încerce ceva nou de fiecare dată când ești cu el. Cu alte cuvinte, fii cât mai enervantă și spontană posibil și scoate-l din zona lui de confort. În cele din urmă, Taurul va ajunge să fiarbă și va face el primul pas spre despărțire.  

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Puterea nativului din Gemeni este comunicarea.

Prin urmare, orice neînțelegere pe care o aveți trebuie să fie o discuție departe de a fi rezolvată. Dacă vrei să te desparți de el și să împiedici salvarea relației, trebuie să fii mereu contra și să îi dai de furcă. Dacă te simți trasă în capcană, trebuie doar să te ridici și să pleci sau să îl ignori, și asta este o opțiune. Cu toate acestea, trebuie să știi că acest lucru poate crește probabilitatea ca lucrurile tale să fie aruncate în stradă.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este cel mai atașat semn zodiacal.

Odată ce ești într-o relație cu el, el te va percepe ca fiind a lui pentru totdeauna. Acest lucru înseamnă că, chiar dacă te desparți de el, e genul care va încerca totuși să stea în jurul tău și să-ți sune din când în când familia sau prietenii pentru a verifica diverse lucruri. Nimănui dintre noi nu are cum să-i place asta, dar așa este el. Prin urmare, și chiar nu este de râs, poate ar fi bine să iei în considerare să te muți chiar într-un alt oraș și să-ți schimbi numărul de telefon.
 

Citește și: Cele mai fidele zodii de bărbați. Află în cine poți avea încredere și în cine nu!

Leu(22 iulie - 22 august)

Pentru a te despărți de un Leu, trebuie doar să îi spui că nu mai ești interesată de el.

Poate fi un clișeu, dar funcționeză cel mai bine, deoarece îl va face să se simtă cu totul altceva decât cel mai bun iubit pe care l-ai avut vreodată. Nu îi vei rupe sufletul în bucăți, însă îi vei răni puțin orgoliul și este suficient ca să-l poți scoate din viața ta.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Două lucruri importante de știut despre Fecioară sunt că este perfecționistă și foarte grijulie, așa că va încerca să-și facă partenerul fericit în orice moment.

Acestea fiind spuse, dacă ai de gând să te desparți de un nativ din această zodie, este mai bine să nu îi mai arăți atât de multă apreciere. Acest lucru s-ar putea să nu pară cea mai bună idee, dar el rezistă și funcționează într-o relație doar dacă se simte util partenerei lui. Așadar, a-l face să se simtă subapreciat este cel mai bun mod de a te separa de el. Dacă îi spui în mod constant că nu ai nevoie de ajutorul lui, cel mai probabil nu va mai avea rost să rămână în relație și va decide să meargă mai departe.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Bărbatul din Balanță consideră că egalitatea și corectitudinea sunt cele mai importante într-o relație.

Prin urmare, vrea ca totul să fie împărțit la jumătate, să ofere și să primească în egală măsură. Dacă vrei să te desparți de acest nativ, întinde-te pe canapea și nu mai face nimic. Lenea îl va înnebuni. Cu cât i se va părea că îți pasă mai puțin, cu atât îi va fi mai ușor să iasă din relația cu tine.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este un semn misterios care nu-și dorește să simtă legat de o persoană.

Acestea fiind spuse, spune-i Te iubesc pentru a-l face să fugă din calea ta. Sperie-l lăsându-i impresia unei relații serioase, vorbește-i despre căsătorie, spre exemplu.
 

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!    

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un Săgetător privește dragostea ca pe un sport, așa că cel mai bun mod de a pune punct relației cu el este să-i spui că nu poți ține pasul cu el.

Poți face acest lucru atât la propriu, cât și la figurat. Pur și simplu nu îi oferi ce are nevoie în dormitor, mai ales atunci când încearcă să aibă parte de sex sălbatic cu tine, și va ieși pe ușă mai repede decât te-ai așteptat.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul este cunoscut pentru că este obsedat de statut și putere.

Prin urmare, orice lucru care îi amenință buna reputație trebuie emiminat cât mai repede. Acestea fiind spuse, acționează astfel încât să-l pui într-o poziție proastă. Începe o ceartă în public, arată-ți lipsa de etichetă la cina cu colectivul său profesional, flirtează cu fratele lui la o reuniune de familie. Lucruri de genul acesta îl vor face să creadă că nu îl meriți.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Fiind foarte independent, Vărsătorul nu se va prinde că vrei să te desparți de el.

El este cunoscut pentru lipsa lui de angajament și implicare. Un alt lucru despre un Vărsător este că uneori poate fi paranoic. Acestea fiind spuse, dacă vrei să te desparți de el, fă ceva ce ar putea interpreta drept control asupra lui. Fă-i planul câteva zile la rând și va fi fericit să te desparți de el!

Pești(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Pești este foarte sensibil și, de asemenea, melancolic.

Și-ar dori să se blocheze în copilărie, pentru că viața de adult nu e ceva ce i se potrivește și nu este punctul lui forte. Pe scurt, preferă să evite responsabilitățile doar pentru confortul lui. Cere-i să facă lucruri de oameni de mari și va fi fericit să plece din viața ta, de unul singur!
 

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod