Cum înşală fiecare zodie. Nu te lăsa păcălită!

Iată cum îşi trădează semnele zodiacale partenerii şi ce înseamnă pentru ele infidelitatea!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte crud atunci când vine vorba de infidelitate.

Dacă îl prinzi că te-a înşelat, el nu va nega. În schimb, va spune: "Dragă, amândoi suntem adulţi, trebuie să înţelegi ceva, acea persoană e mult mai bună decât tine." Când pur şi simplu eşti cu nervii la pământ, el va merge şi mai departe şi îţi va arăta o fotografie cu cea cu care te-a trădat. Apoi va vrea să te îmbrăţişeze şi îţi va spune că va avea grijă şi de tine.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul aproape că nu înşală niciodată şi este considerat cel mai loial semn zodiacal.

Dacă un Taur te înşală, înseamnă că s-a îndrăgostit de altcineva, nu e doar o scăpare sau o curiozitate. E ca şi cum s-ar căsători cu persoana cu care te-a trădat, cam atât de grav este. Dacă e infidel, s-a terminat cu voi!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni te va înşela cu cineva din cercul tău apropiat de prieteni sau de oameni pe care îi cunoşti.

El vrea să stea la masă cu tine şi prietenii tăi şi să realizeze că a făcut sex cu mai bine de jumătate din femeile prezente acolo. Îi place acest lucru. Dacă eşti destul de norocoasă, partenerul tău din această zodie ar putea să nu te înşele deloc. Uneori, fanteziile sunt mai mult decât suficiente pentru el.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu ştie cum să înşele şi îl vei prinde imediat.

Nici nu trebuie să-i verifici telefonul pentru a descoperi ceva. El îţi va spune accidental totul. Şi va suna ceva de genul: "E ciudat cum într-o singură zi un străin se poate transforma în iubit. Şi nu vorbesc despre tine apropo." Racului nu îi place să înşele, iar atunci când o face, el caută o persoană specială. Până când nu o vor găsi, el nu va înceta să tot caute.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu înşală foarte des. Nu îi place să facă schimbări prea mari sau să se confrunte cu dramele care vin la pachet cu infidelitatea.

Cel mai probabil, partenerul tău din această zodie nu va dori să se culce vreodată cu alte persoane decât dacă ceva este în neregulă cu relaţia voastră.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Dacă ai o aventură cu o Fecioară căsătorită, întâlnirile voastre vor fi pline de aventuri şi mister.

Aceasta îţi va da un nume de cod şi vă veţi întâlni în diferite locaţii, în anumite momente. Partenerul ei nu va afla niciodată că e infidelă. E atât de bună în a ascunde lucrurile. Singura modalitate prin care se poate afla că a înşelat este să mărturisească chiar ea.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa e maestră în arta înşelatului.

Nativul din această zodie poate avea două iubite separat ani de-a rândul şi niciuna nu va afla despre cealaltă. El ştie cum să aranjeze lucrurile astfel încât nimeni să nu pună întrebări şi toată lumea să fie fericită. El ia căsătoria foarte în serios şi va iniţia rar un divorţ. Poate rămâne căsătorit pentru totdeauna, dar nu va înceta să fie infidel. Dacă vrei o persoană loială, uită-te în altă parte!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul nu înşală. El chiar nu o face! Ia foarte în serios dragostea şi căsnicia. Infidelitatea nu are sens pentru el.

Singurul dezavantaj este că acesta se poate îndrăgosti de 10 ori într-o lună. E dificil să menţii un Scorpion interesat o perioadă lungă de timp, dar dacă v-aţi căsătorit, atunci eşti în siguranţă!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul adoră să înşele. Este ca un joc pentru el.

Nu dă cu piciorul la nicio ocazie care îi apare în cale. E destul de uşor să îl prinzi, cel mai probabil, prietenii comuni te vor informa că l-au văzut cu altcineva. De asemenea, tot prietenii vor observa un comportament ciudat al acestuia şi îţi vor atrage atenţia. Îi place să se laude şi să-şi împărtăşească intenţiile sexuale.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornii înşală şi apoi se comportă ca şi cum nu ar fi nimic în neregulă cu asta.

Va fi ceva de genul: "Dragă, ce mare lucru am făcut? Încă te iubesc!" Capricornul vrea ca toată lumea să fie fericită. Nu e uşor să îl prinzi că a fost infidel, dar când o faci, aşteaptă-te să spună: "Ok, acum putem merge să mâncăm ceva?" Vei fi foarte confuză!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este un trişor emotiv. El se va simţi foarte incomod făcând lucruri pe la spatele tău şi, subconştient, va dori să descoperi totul pentru că urăşte stresul de a ascunde ceva.

El iubeşte noutatea şi acesta e principalul motiv care îl împinge să fie infidel. Cu toate acestea, de fiecare dată când înşală, îşi dă seamă că nu e nimic în cuceririle sale şi că totul e un cerc al tristeţii.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt foarte inventivi atunci când vine vorba de înşelat.

Ei pot ieşi din orice situaţie incomodă datorită minţii lor ascuţite. Să spunem că ajungi acasă şi îl găseşti în pat cu altcineva. El va reacţiona: "Ce? E verişoara mea, iubito! Eşti nebună? Nu te-aş înşela niciodată!". Ei nu vor admite niciodată că greşesc şi te vor face să crezi în povestea lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod