Ce te face fericită, în funcţie de zodia ta

Fericirea nu reprezintă acelaşi lucru pentru toată lumea. Iată ce te face pe tine să te simţi binecuvântată, în funcţie de zodie!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul e o persoană entuziastă, astfel încât orice provocare mică sau pare e tot ce îi trebuie pentru a fi fericit.

Berbecul e cuceritor şi se simte cel mai împlinit atunci când îşi cucereşte propriile temeri. Dacă eşti născută în această zodie, găseşte o modalitate de a-ţi cuceri temerile şi de a-ţi face o listă de provocări care îţi va menţine bucuria şi te va ţine în priză.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul iubeşte stabilitatea şi acest lucru îl face fericit.

El dispreţuieşte schimbarea chiar dacă are nevoie de ea şi vrea să stea ferm cu picioarele pe pământ. Odată ce îşi găseşte un partener în care poate avea încredere, el se dedică trup şi suflet şi e cu adevărat fericit şi sigur. Încrederea e foarte importantă pentru el, şi poate fi puternic dar şi vulnerabil în faţa ameninţărilor. Are nevoie de dragoste şi stabilitate şi va fi cu adevărat fericit.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Gemenii au o singură dorinţă: să aibă libertate.

Ei visează întotdeauna la ea şi încearcă să devină independenţi în tot ce pot. Libertatea este ceea ce le aduce fericirea. Deşi sunt greu de îmblânzit, dacă găsesc o cale de a-şi gestiona temerile şi gândurile întunecate, atunci ei pot deveni parteneri de mare anvergură pentru cei în care au încredere.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul este emotiv şi are nevoie de siguranţă pentru a fi fericit.

El iubeşte continuitatea, indiferent dacă e vorba despre slujbă, bani sau o relaţie. De îndată ce simte că există un viitor pentru el, se va implica total şi va investi tot ce are. Dacă vrei ca un Rac să fie fericit, trebuie să îi permiţi să evolueze. Dacă eşti născut în această zodie, ar trebuie să alegi siguranţa pentru a fi fericită. Norocul e de partea ta, aşa că trebuie doar să te concentrezi asupra obiectivelor.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când Leul se simte încrezător, el radiază şi inspiră pe toată lumea.

Leul este invincibil atunci când îşi acceptă părţile slabe. Cu toate acestea, el trebuie să facă pace cu faptul că nu va fi niciodată perfect. El e unic, dar trebuie să accepte ceea ce este şi va fi cu adevărat fericit.  

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Menirea Fecioarei este să facă lumea un loc mai bun, iar recunoaşterea eforturilor ei cu un simplu mulţumesc o pot face fericită.

Ea poate fi extrem de critică faţă de cei din jur, dar cel mai critică este faţă de ea însăşi. Ea nu se odihneşte niciodată, deoarece crede că există întotdeauna ceva ce trebuie făcut. Admiraţia şi sprijinul etic sunt lucrurile care o fac cu adevărat fericită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa are nevoie de frumos pentru a fi fericită.

Ea trăieşte pentru frumuseţe şi afecţiune şi tot ceea ce îşi doreşte în viaţă este să aibă parte de armonie. Are nevoie de propriul spaţiu pentru auto-exprimare şi trebuie să fie liniştită şi departe de drama din viaţa de zi cu zi.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scoprionul este un adevărat supravieţuitor.

E în căutare de putere absolută toată viaţa lui, iar această putere vine fie din bani, fie din dragoste sau orice altceva. Adevărata lor forţă vine din interior şi în cele din urmă învaţă că trebuie să depindă doar de sine pentru a fi cu adevărat puternic. Odată ce ajunge în această etapă a vieţii lui, el devine fericit.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Un Săgetător este mai ambiţios ca oricine altcineva şi este ghidat de speranţă.

El este optimist şi are nevoie să aibă grijă de oamenii apropiaţi lui pentru a se putea simţi cu adevărat fericit. Are o natură înţeleaptă care îl ajută să îşi atingă visurile şi are nevoie de speranţă pentru a rămâne fericit.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul are un exterior dur care îl protejează de suferinţă.

El se îndoieşte de el însuşi şi de viaţa lui şi se străduieşte întotdeauna să devină tot mai bun. E un perfecţionist care rareori îşi dă seama de calităţile sale. Pentru a rămâne fericit, un Capricorn are nevoie de respect din parte celor care îl înconjoară. El trebuie, de asemenea, să dezvolte respectul faţă de sine pentru a fi fericit şi capabil de orice.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Unicitatea îl face pe acest nativ să fie fericit.

El doreşte să fie altfel decât ceilalţi şi e fericit abia atunci când reuşeşte acest lucru. Dacă eşti născută în această zodie, doar bucură-te de ceea ce te face unică şi vei fi împlinită cu adevărat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii sunt stimulaţi de sentimente.

Cu toate acestea, deoarcere adesea nu reuşesc să rescunoască sursa stimulilor, ei se pot simţi pierduţi. Când renunţă, ei călătoresc în altă lume, ceea ce este un mecanism de auto-apărare, de fapt. Peştii au nevoie ca oamenii din jurul lor să îi facă să se simtă în siguranţă şi odată ce simt căldura sentimentelor lor, pot fi cu adevărat fericiţi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod