Ce ar vrea fiecare zodie să ştii despre ea

S-ar putea să crezi că ştii totul despre o persoană, dar, în realitate, să nu cunoşti nici măcar un sfert din personalitatea sa!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Un Berbec se poate certa cu tine, dar te iubeşte prea mult pentru a rămâne supărat pe tine.

El e un om impulsiv, plin de viaţă, pasiune şi energie. Berbecul iubeşte o competiţie bună şi nu îi place să piardă sau să i se spună ce să facă. Cu toate acestea, el îşi iubeşte profund prietenii şi familia şi îi protejează cu orice preţ. În ciuda aroganţei şi egoismului său, el are o inimă mare.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are o memorie de elefant şi nu te va uita niciodată atât timp cât trăieşte.

Taurii sunt prieteni loiali şi parteneri de nădejde, indiferent ce s-ar întâmpla. Ei tind să fie un pic blocaţi în ideile lor şi se simt confortabil să facă lucrurile într-un anumit fel, fără dorinţa de a schimba ceva.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativul din Gemeni vrea să fie iubit şi înţeles.

Cât de prietenos şi energic ar fi, el se simte distrus atunci când are de-a face cu oameni egoişti care spun că nu îi pasă de el. El are grijă de cei dragi, dar uneori întâmpină dificulăţi în a-şi arăta sentimentele. El trăieşte să se distreze în viaţă şi nu ia lucrurile prea în serios, pentru că ştie că orice zi ar putea fi ultima.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul nu prea are încredere în oameni şi îi ia mult timp să o facă.

Este uşor de rănit şi pune totul la suflet. Oamenii profită de bunătatea lui destul de des, dar vrea să ştii că bunătatea lui nu e o slăbiciune, aşa că fie eşti cinstit cu el, fie nu te deranja să îi vorbeşti. Racul pune loialitatea şi încrederea mai presus de orice.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul nu priveşte în urmă, se bucură de atenţie şi adoră să fie responsabil.

Cu toate acestea, el are o inimă mare şi oferă mai mult decât primeşte. Leul nu vrea ca oamenii să profite de generozitatea lui. El îşi face prieteni minunaţi, dar asta doar datorită bunăvoinţei lui.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara vrea prieteni extrem de loiali, pentru că ea aşa este.

Nu îi va obţine deloc uşor, pentru că ea caută conversaţii inteligente şi profunde cu oamenii, lucru greu de găsit în această lume superficială. Ea se păstrează adesea pentru ea însăşi, cu excepţia cazului în care cinva le captează mintea şi inima. Când se întâmplă asta, ea uită toată logica şi se îndrăgosteşte iremediabil.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa şte mai multe decât crezi şi gândeşte mai mult decât vorbeşte.

Ea joacă un rol important în menţinerea păcii şi umanitate, iar această lume plină de nedreptăţi îi face profund rău. Cu toate acestea, ea îşi păstrează majoritatea gândurilor pentru ea, astfel încât oamenii să nu primească prea multe informaţii de la ea. Ea se protejează, dar e prietenoasă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul îi ajută pe alţii, chiar dacă se confruntă în secret cu propriile lor probleme.

Un Scorpion ar putea părea misterios şi distant, dar îi place să stea alături de prieteni şi familie şi ar face orice pentru aceştia. Cu toate acestea, el poate deveni răzbunător dacă îl găseşti într-o pasă proastă, deci ocoleşte-l atunci!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul va fi întotdeauna ferm în ceea ce priveşte propriile păreri.

Acesta pune pasiune în orice şi nu îi place să se simtă legat de ceva. Îi place să se plimbe, să vadă lucruri noi şi să meargă în acenturi. El preferă să stea singur decât să se plimbe cu companie.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Când un Capricorn doreşte ceva, nimic nu va sta în calea lui.

La fel ca şi Taurul, el e extrem de capabil şi face mereu lucurile în felul lui. Toate astea îl duc departe de viaţă, deoarece ştie ce urmează şi nu se lasă până nu ajunge acolo.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Un Vărsător nu judecă şi este mai interesat dacă ştie cine eşti cu adevărat.

E o persoană deschisă, sociabilă, care ar sta ore întregi la cafea cu tine vorbind despre viaţă şi împărtăşind poveşti interesante. S-ar putea să nu fie mereu lângă tine atunci când ai nevoie de el, dar întotdeuna îşi face timp pentru a te asculta.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativul din Peşti militează pentru pace şi evită conflictul cu orice preţ.

El e foarte sensibil, blând şi nu îi place să se certe. Îi place să-şi petreacă timpul visând cu ochii deschişi, mai ales atunci când e stresat, plictisit sau frustrat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod