Ce animal te reprezintă, în funcţie de zodia ta

Fiecare semn zodiacal are trăsături diferite care ajută la identificarea animalului care te reprezintă cel mai bine. Descoperă care este!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Dacă eşti Berbec, animalul care te reprezintă este tigrul.

Tu eşti o persoană feroce, rapidă şi inteligentă care nu poate fi ţinută în loc sau întreruptă. Te concentrezi asupra explorării lumii şi pe descoperirea lucrurilor, oamenilor şi locurilor noi. Nativii născuţi sub acest semn zodical nu tolerează oamenii care îi stau în cale, pentru că ei vor să controleze tot ce ţine de ei. Berbecii sunt puternici şi aventuroşi, şi mereu pregătiţi să-şi asume provocările care se ivesc.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul are un temperament înfricăşător, la fel ca animalul lor, taurul.

El obţine ceea ce îşi doreşte şi nu se teme de confruntări. Nativii născuţi sub acest semn zodiacal sunt îndrăzneţi şi mereu pregătiţi să lupte pentru dorinţele şi obiectivele lor, chiar dacă nu este o luptă uşoară. Sun de neoprit şi nu sunt dispuşi să-şi schimbe părerile pentru nimeni altcineva. Ei sunt încăpăţânaţi şi puternici, ambele trăsături ajutându-i să obţină ceea ce îşi doresc.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nativii din această zodie sunt persoane norocoase, iar animalul care le reprezintă personalitatea este vulpea.

Acest lucru se datorează faptului că Gemenii sunt firi curioase şi dornice de aventură. De asemenea, ei sunt cunoscuţi ca fiind creaturi bânde şi afectuoase. Sunt plini de energie şi au tendinţa de a se agita. Se aseamănă foarte mult cu vulpea, în sensul că aparenţele pot fi înşelătoare. Sunt drăguţi şi par nevinovaţi, dar pot fi destul de inteligenţi şi şireţi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Racul are abilitatea de a se adapta foarte repede, la fel ca animalul care îl reprezintă, oposumul.

E o fire nocturnă, face faţă diferitelor medii şi preferă singurătatea. El e misterios şi se trezeşte frecvent în timpul nopţii din cauza faptului că doarme toată ziua, însă asta se întâmplă pentru că e funcţionează cel mai bine noaptea. Îi place să petreacă timp de unul singur. Oposumul e cunoscut pentru că evită interacţiunea cu oamenii şi alte specii, la fel ca şi Racul. Cu toate acestea, Racul este, de asemenea, foarte afectuos şi are grijă de cei pe care îi iubeşte.

Leu(22 iulie - 22 august)

Leul iubeşte să fie în centrul atenţiei. Din acest motiv, animalul care îl reprezintă este păunul.

El e extrem de frumos şi adoră să îşi arate aspectul, talentul şi personalitatea. Leii sunt foarte atenţi la fel în care arată şi au grijă de reputaţia lor. Au atât de multă grijă de ei, încât ar fi şi păcat să nu facă cunoscut acest lucru. Adoră să fie în lumina reflectoarelor şi fac orice pentru a obţine atenţia pe care şi-o doresc.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este extrem de inteligentă, iar urangutanul este animalul care o reprezintă datorită faptului că are capacitatea de a gândi logic.

Ea este, de asemenea, excelentă în analizarea situaţiilor şi în găsirea soluţiilor la diverse probleme. E o fiinţă practică şi îşi petrece majoritatea timpului lucrând. Ea caută în mod constant noi tehnici pentru a-şi îmbunătăţi productivitatea şi nu ia niciodată decizii impulsive. Cântăreşte foarte atent lucrurile înainte de a face alegeri.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa e o persoană foarte blândă, iar din acest motiv animalul care o reprezintă este iepurele.

Ea e predispusă să ofere afecţiune şi nu îi place singurătatea. Nativii din această zodie sunt oameni foarte buni, care se bucură să ofere afecţiune celor din jurul lor. Nu le plac situaţiile ciudate şi haotice. La fel ca iepuraşii, Balanţa vor pleca pur şi simplu dacă se vor vedea în pericol sau dacă se va simţi anxioasă şi înspăimântată, pentru că ea se sperie destul de uşor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Ca şi castorii, Scorpionul stă excelent la găsirea lucrurilor de care are nevoie cu resurse limitate.

El poate folosi multe obiecte pentru mai multe scopuri diferite. Nativii din această zodie sunt, de asemenea, predispuşi la muncă şi sunt foarte activi. Ei caută frecvent sarcini şi activităţi noi pe care să le ducă la bun sfârşit. În timp ce aceştia sunt foarte creativi şi îşi menţin controlul asupra eticii şi productivităţii muncii loc, ei tind să nu aibă încredere în oamenii din jurul lor şi se pot răzbuna dacă se simt neîndreptăţiţi.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Persoanele născute în această zodie sunt foarte asemănătoare cu vidrele din câteva motive.

Ele sunt dornice să se distreze şi sunt foarte entuziasmate de viaţă. Iubesc să îşi facă relaţii cu ceilalţi şi se bucură de tot ce le înconjoară. Ele sunt, de asemenea, empatice şi sociabile. Le place să vorbească cu ceilalţi, deşi pot fi uşor distrase de lucrurile care se petrec în jurul lor.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Datorită trăsăturilor comune ale stabilităţii, animalul reprezentativ pentru zodia Capricorn este calul.

Nativii născuţi sub acest semn sunt constante, fiabile şi ancorate în realitate. În timp ce Capricornii tind să facă totul rapid fără să încetinească, ei depun efort pentru rezultatele lor şi evită alegerile riscante. Sunt persoane de încredere, au un puternic sentiment de auto-control şi tind să se aplece spre obiceiurile şi valorile tradiţionale.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este o persoană foarte jucăuşă şi iubeşte distracţia.

El e harnic, inteligent şi caută aventura în orice loc s-ar afla şi îi place să aibă parte de momente incitante. Din acest motiv, animalul care îl reprezintă este delfinul. Nativii din această zodie sunt foarte deştepţi şi au un simţ al umorul bine dezvoltat, mai ales când cei din jurul lor acţionează într-un mod ridicol. În general, fug de situaţiile şi evenimentele plictisitoare şi preferă să se îndrepte către lucrui noi şi aventuri.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nativii din această zodie sunt asemănători cu căluţii de mare din multe motive.

Ei sunt sensibili şi pun la suflet tot ce se întâmplă cu cei din jurul lor. De asemenea, îşi doresc să aibă relaţii puternice şi permanente. Peştii pot simţi imediat ce se petrece în jur şi sunt extrem de empatici faţă de sentimente. Ei preferă să fie aproape de familie şi prieteni şi să stea departea de situaţii nesăbuite şi riscante.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod