10 trucuri de machiaj pe care nimeni nu ți le-a spus până acum

10 trucuri de machiaj pe care nimeni nu ți le-a spus până acum

Crezi că nu mai poți învăța nimic nou când vine vorba de machiaj? Există întotdeauna soluții mult mai simple și mai eficiente de a aplica fardurile, mascara sau rujul.
Trebuie doar să le descoperi. Iată câteva astfel de trucuri foarte utile care îți permit să te machiezi mai repede și mai bine, pentru a arăta întotdeauna impecabil:

Ascunde pungile de sub ochi

Pentru a masca pungile de sub ochi și cearcănele, în loc să aplici un corector pe toată zona de sub ochi, creează o iluzie optică ce va ascunde aceste imprefecțiuni. Aplică pe pungile de sub ochi un fond de ten într-o nuanță mai închisă și folosește un iluminator pentru a contura zona de deasupra pomeților. În acest fel cearcănele și pungile vor fi mai puțin vizibile.




Folosește banda adezivă pentru machiajul cat eye

Acest truc uimitor îți permite să aplici perfect eyelinerul și fardul de ploape. Lipește o bucățică de bandă adezivă în colțurile exterioare ale ochilor, în continuarea liniei pleoapei inferioare.
Trasează apoi linia pentru machiajul cat eye sau aplică fardul. La final, îndepărtează banda adezivă, iar machiajul tău va arăta impecabil. Vei obține exact același look la fiecare ochi, ceea ce poate fi dificil fără ajutorul benzii.
 

Exfoliază-ți buzele

Păstrează-ți buzele mereu moi și catifelate, cu ajutorul acestui truc simplu. Fă-ți un scrub din două linguri cu zahăr și o lingură cu ulei de cocos. Aplică pe buze cu ajutorul unei periuțe de dinți și masează delicat. Apoi clătește-te și aplică un balsam de buze. Prin exfoliere elimini celulele moarte și pielea uscată, iar buzele tale vor fi catifelate și moi.

Aplică fondul de ten de sus în jos

În loc să aplici fondul de ten sau pudra de jos în sus, aplică prin mișcări de sus în jos. Prin acest truc ascunzi micile fire de păr care îți acoperă față și reușești să obții un ten cu aspect uniform și catifelat.

Refolosește periuțele de mascara

Data viitoare când rimelul tău s-a golit sau s-a uscat, nu arunca tubul cu tot cu peruță. Păstrează periuța, spal-o foarte bine cu apă caldă și săpun.
O poți utiliza pentru a aplica pe gene ulei de ricin, pentru regenerarea genelor, dar și pentru aranjarea sprâncenelor, pulverizând pe periuță puțin fixativ.

Evită excesul de mascara pe gene

Se întâmplă uneori ca genele tale să devină prea încărcate din cauza excesului de mascara de pe aplicator. Înainte de a aplica rimelul, folosșete un șervețel pentru a îndepărta excesul de produs de pe periuță. Vei obține astfel gene definite, lungi și dese, cu un aspect natural.




Refolosește lingurițele de platic

Evita ca mascara să ajungă pe piele folosind o lingură din platsic. Așază lingura sub linia genelor inferioare, apoi aplică cu grijă rimelul. Excesul de mascara va rămâne pe lingură, iar genele tale vor fi definite și vor avea un aspect natural.

Creează un efect 3D pe buze

Pentru a realiza un efect 3D pe buze, aplică puțin fard de pleoape sidefat sau blush pe buze. Folosește un fard sidefat într-o nuanță mai deschisă decât cea a rujului și folosind degetul, tamponează ușor în centul buzei inferioare.

Definește linia genelor

Cu ajutorul unui creion dermatograf maro închis, definește linia genelor, pe interiorul pleoapelor. Umple golurile dintre gene, pentru a obține un efect de gene dese și groase.

Încălzește ondulatorul de gene

Genele curbate par mai lungi și creează totodată efectul de ochi mari și expresivi. Iar pentru ca genele să rămână curbate întreaga zi, încălzește ondulatorul de gene cu foehnul înainte a-l folosi.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod