Care e cel mai grav păcat al tău, în funcţie de zodie

Dacă ai scrie pe o listă toate păcatele de care te crezi vinovată, probabil te-ai speria. Dar ştii care e cel mai grav dintre acestea?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Mândria.

Îţi place să conduci şi ai întodeauna cele mai bune idei, nu? S-ar putea chiar să crezi că eşti perfectă sau cel puţin încerci să fii. Calităţile tale constau în abilităţile tale de atrage oamenii prin carisma şi magnetismul personal. Dar, desigur, există şi o latură întunecată a ta, aceea că tinzi să crezi că eşti singura care poate rezolva lucrurile. Scapă de mândria asta nebună!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Lăcomia.

Eşti atrasă de lucrurile fine, artă, mâncare minunată şi muzică frumoas. Pentru că alegi plăcerile fizice, uneori poţi exagera. Lăcomia nuare de-a face numai cu mâncarea, ci cu orice. Iubeşti confortul şi întâmpini deseori dificultăţi în a te întoarce în realitate. Nu eşti lenesă, dar că te bucuri de viaţă un pic prea mult.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Minciuna.

Tu nu îţi doreşti neapărat să minţi, dar natura ta mercuriană te determină să ai schimbări bruşte de dispoziţie şi comportament. Poate că ceilalţi consideră că ai spus o minciună, dar pentru tine e doar un alt capriciu. Eşti o fiinţă duală şi poţi fi tentată să le spui celor din jur ce vor să audă, dar nu cădea în acest păcat!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Mânia.

Ceva ţi s-a întâmplat şi nu pierzi nicio ocazie de a arăta că cineva ţi-a făcut rău, iar atunci devii furioasă. Ai tendinţa de a fi prea sensibilă, iar sentimentele tale sunt astfel rănite cu uşurinţă. Tu fierbi în tine, iar apoi îţi scoţi ghearele. Fă o favoare tuturor şi respiră adânc înainte ca iadul să se dezlănţuie!

Leu(22 iulie - 22 august)

Narcisismul.

Eşti o persoană talentată şi carismatică, aşa că ai tendinţa de a fi egoistă. Încrederea imensă pe care o ai în tine se poate transforma într-un narcisism obositor. Te vezi uneori ca pe un obiect ce trebuie venerat. Eşti talentată şi bună în tot ce faci şi nu e vina ta că eşti atât de fabuloasă, dar ia ce e mai bun din asta!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Invidia.

Tu lucrezi din greu şi îţi iese bine din prima orice, pentru că tu mereu cauţi perfecţiunea. Din această cauză nu ai relaţii de lungă durată, pentru că mereu cauţi ceva mai bun şi eşti sigură că se află undeva înaintea ta. Eşti foarte inteligentă, aşa că de ce trebuie întotdeauna să te uiţi în ograda vecininului şi te îndepărteze de a ta? Uneori nici măcar nu ştii care e motivul pentru care invidiezi oamenii.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nehotărârea.

Tu analizezi întotdeauna toate opţiunile, apoi le iei încă o dată la puricat. Analiza atentă poate fi minunată, dar nu şi când aceasta te face să fii atât de inconstantă în opinii şi acţiuni. În cele din urma, ea te poate duce la eşec.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Dorinţa sexuală.

Eşti o fiinţă care pune pasiune în tot, iar atunci când vine vorba de dormitor, poţi deveni uşor agresivă şi exagerată. Poţi să dezvolţi adevărate obsesii în dragoste şi relaţii.  Acest păcat poate fi primul dintr-o întreagă serie, căci apoi poate apărea mânia dacă ai un partener nesocotit. Apoi răzbunare şi tot aşa.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Judecata.

Punctele tale de vedere sunt foarte bine definite, iar asta e minunat atunci când cei din jur sunt de acord cu tine. Problema apare atunci când ei se opun opiniilor tale. Pentru că lucrezi mult şi din greu şi te implici total, poţi fi destul de aspră cu cei care nu te apreciază. Ai fost judecată şi ai tendinţa de a răspunde la fel.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Lăcomia.

Eşti o persoană ambiţioasă şi hotărâtă, şi vezi banii şi bunurile materiale ca recompensă dreaptă a muncii tale. Dar te mulţumeşti vreodată cu ceva sau vrei mereu mai mult? Banii sunt cu adevărat rădăcina tuturor relelor, împingând multă lume către o parte întunecată. Ia o pauză!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Blasfemia.

Îţi place să faci lumea un loc mai bun, cu toţii vrem asta. Dar tu crezi că poţi face totul şi scoţi total divinitatea din ecuaţie. Acest lucru e o cale sigură către blasfemie. Biblia spune că poţi să faci orice cu ajutorul lui Dumnezeu, nu cu ajutorul tău! Caută ajutor!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Lenea.

Petreci mult timp visând, prea mult timp. Şi această visare nu duce întodeauna la acţiune. Tu nu vrei să fii leneşă, ci doar gândeşti. Toată lumea te iubeşte pentru că eşti spirituală şi intuitivă, dar, uneori, oamenii vor să revii la realitate şi să faci ceva.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod