Horoscopul dragostei. Cum stai cu iubirea în săptămâna 23-29 aprilie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Săptămâna aceasta este perfectă pentru a-ţi scoate la înaintare atuurile tale de cuceritoare.

Aici poate fi vorba atât de calităţile tale fizice, cât şi de abilităţile tale de flirt. E necesar ca înainte să faci toate aceste lucruri să te asiguri că eşti complet singură şi nu ai vreun potenţial iubit în aşteptare. Nativele implicate într-o relaţie trebuie să fie mai atente la vocabular şi la tonul vocii.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Vei fi surprinsă în această săptămână de cât de bine te vei înşelege cu partenerul de viaţă.

Chiar dacă între voi mai au loc discuţii aprinse, ca în orice cuplu, de data aceasta ele dispar complet şi există numai armonie. Discuţiile voastre profunde îţi vor oferi încrederea de care ai nevoie pentru a privi cu mai mult avânt viitorul vostru împreună. Nativele singire vor fi înconjurate de rude şi prieteni şi nu vor simţi nevoia unui iubit, cel puţin pentru moment.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

E necesar ca în această săptămână să depui eforturi pentru a-ţi face timp pentru pentru prietenii şi rudele tale.

Dacă în ultima perioadă, o problemă sentimentală te-a ţinut departe de ei, acum e momentul să recuperezi timpul pierdut. Dacă ai trecut recent printr-o despărţire, atunci cu atât mai mult aceste întâlniri te vor ajuta. Nu ar strica să fii mai deschisă către lucrurile şi persoanele noi.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Cu cât te vei concentra mai mult pe iubitul sau soţul tău în aceste zile, cu atât relaţia voastră se va îmbunătăţi.

E necesar să renunţi la alte planuri pentru a-i acorda acestuia mai multă atenţie. Nu va fi nimic dificil, însă este foarte important să fii convinsă că merită să faci aceste mici sacrificii sau compromisuri. Nativele singure întâmpină probleme în ceea ce priveşte potenţialele relaţii la distanţă.

Leu(22 iulie - 22 august)

Începând de marţi, viaţa ta de cuplu va deveni mai agitată.

E posibil ca partenerul tău de viaţă să fie acaparat de gelozie, însă te poţi descurca cu asta. Este foarte important să îi vorbeşti deschis, astfel îl vei linişti şi va avea mai multă încredere în tine. Nativele singure trebuie să ţină cont de sfatul prietenilor atunci când vine vorba de o posibilă relaţie amoroasă.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Începând din această săptămână, relaţia ta de cuplu va deveni mai armonioasă pe zi ce trece.

Este foarte important ca tu şi partenerul tău de viaţă să vă faceţi planuri de viitor comune pe care să le puneţi în practică cât mai repede posibil. O vacanţă ar putea fi primul pas către o schimbare radicală în viaţa voastră. Nativele singure vor fi destul de triste şi dezamăgite de ceea ce văd în jur atunci când vine vorba de o posibilă relaţie amoroasă.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această săptămână, însă nu trebuie să te grăbeşti în luarea unor decizii.

E foarte important să discuţi orice cu persoana iubită şi să nu iei hotărâri pripite de una singură. Nativele singure sunt mai sociabile decât în mod normal, ceea ce înseamnă că e posibil să exagereze cu vorbitul şi cu băgatul în seamă.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Eşti foarte optimistă încă din prima zi a acestei săptămâni şi nimic nu poate interveni în calea fericirii tale din cuplu.

Cu toate că mai apar din când în când lucruri care te nemulţumesc, ai decis să nu te mai axezi pe nimicuri, cel puţin în acest moment. Faci tot ce poţi pentru a fi linişte în familia ta şi reuşeşti cu brio. Nativele singure vor avea şansa de a cunoaşte un bărbat misterios.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Te vei concentra exclusiv pe viaţa ta sentimentală în această săptămână şi bine faci.

Între tine şi partenerul tău de viaţă fie s-a instalat monotonia, fie aţi început să vă certaţi din orice, aşa că e necesar să acorzi atenţie acestor probleme cât încă nu e prea târziu. Cu discuţii calde şi deschise veţi reuşi împreună să puneţi la cale un plan de bătaie pentru a vă merge mai bine.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

În acest început de săptămână vei reuşi să pui în aplicare tehnici sănătoase în ceea ce priveşte relaţionarea cu persoana iubită, dar şi în activităţile voastre împreună.

E necesar să găseşti un echilibru între toate sectoarele vieţii tale dacă vrei să te simţi împlinită pe deplin. O greşeală din trecut îţi va deschide ochii şi te va face să fii mai responsabilă de acum pe plan sentimental.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este o săptămâna bună pentru nativele singure care au şansa de a cunoaşte oameni noi şi interesanţi.

E necesar ca acestea să lase garda jos şi să nu mai aibă imaginea de femei inaccesibile, însă totul depinde de dorinţa fiecăreia. Nativele care sunt implicate într-o relaţie serioase pot da piept cu unele probleme mai vechi care au rămas nerezolvate între ele şi partenerii lor.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu lăsa cariera sau alte probleme externe să îţi afecteze viaţa sentimentală, cel puţin nu în această săptămână.

Fă eforturi suplimentare pentru a separa aceste planuri ale vieţii tale, mai ales dacă relaţia ta amoroasă nu traversează cea mai bună perioadă a ei. Atât tu, cât şi iubitul sau soţul tău trebuie să vă faceţi timp pentru a lămuri ceea ce se petrece între voi şi nu lăsaţi nimic nerezolvat.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod