8 semne că nu eşti întreagă la cap

Există câteva semnale de alarmă care îţi pot arăta că ceva nu este în regulă cu sănătatea ta mentală. La o scurtă autoanaliză, le poţi descoperi chiar şi singură. Iată opt semne care îţi indică faptul că ai putea avea probleme psihice:
Există câteva semnale de alarmă care îţi pot arăta că ceva nu este în regulă cu sănătatea ta mentală. La o scurtă autoanaliză, le poţi descoperi chiar şi singură. Iată opt semne care îţi indică faptul că ai putea avea probleme psihice:

1. Ai senzaţia că toată lumea are ceva cu tine

Ţi se pare că absolut toţi cei din jur complotează împotriva ta şi uneltesc să-ţi facă rău. Chiar şi unele persoane necunoscute, de pe stradă, ţi se pare că te privesc ciudat.
Este foarte puţin probabil ca aşa ceva să fie posibil, cu excepţia cazului în care eşti o persoană nu tocmai simpatică, care reuşeşte să atragă antipatia tuturor.
Chiar şi în acest caz, majoritatea oamenilor vor încerca să te ignore, decât să îşi consume energia complotând împotriva ta.

2. Tu ai întotdeauna dreptate

Nu accepţi sub nicio formă să fii contrazisă pentru că eşti absolut sigură că ai întotdeauna dreptate. Dacă cineva te contrazice, ajungi în final să-l jigneşti pentru că este clar că din moment ce nu este de acord cu tine, are ceva probleme.

3. Nu îţi plac oamenii şi nu vrei să fii în compania lor

Te enrvează toată lumea şi preferi să fii singură decât să faci parte dintr-un grup.

4. Inventezi

Inventezi tot felul de lucruri pentru a atrage atenţia, de la poveşti fabuloase, până la probleme de sănătate. Nu este exclus chiar să te prefaci că te simţi rău pentru a fi în centrul atenţiei.

5. Ai stări de spirit alternante

Treci frecvent de la o stare la alta, într-un timp foarte scurt, fără ca ceva sau cineva să intervină. De exemplu, din veselă şi plină de viaţă devii fără motiv tristă sau foarte nervoasă, în numai câteva minute, iar asta se întâmplă foarte des, fără să aibă legătură cu fluctuaţiile hormonale produse de ciclul menstrual, care ar putea să provoace stări asemănătoare, dar mai rare şi de scurtă durată.

6. Auzi sau vezi lucruri pe care alţii nu le văd şi nu le aud

Nu înseamnă neapărat că ai puteri supranaturale, ci mai degrabă că este ceva în neregulă. Dacă ţi se întâmplă asta foarte des, este cazul să mergi la medic.

7. Eşti obsedată de o persoană

Este normal ca atunci când eşti îndrăgostită să te gândeşti mult la cel drag. De asemenea, este normal să ai o vedetă drept idol, mai ales dacă eşti la vârsta adolescenţei. Dar când te gândeşti fără oprire la cineva anume, iar tot ceea ce faci are cumva legătură cu acea persoană, ar putea fi mai degrabă un motiv de îngrijorare.


8. Tolerezi suferinţa oamenilor sau a animalelor

Dacă suferinţa unor oameni sau animale nu îţi provoacă nicio reacţie sau mai grav, îţi face plăcere, este un semnal grav de alarmă. Nu este neapărat vorba despre filmele de groază, despre care ştii că sunt trucaje, ci despre imaginile absolut reale.
 

Comentarii (13)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alyna pe 9 Nov 2012, 18:04
    nu este chiar asa

    nu este chiar asa , de exemplu dak ai o perioada kare nu esti in apele tale si totul se intampla pe dos , nu inseamna neapart k nu esti normal , mai ales a7-lea , dak yubesti pe cineva ku adevarat , exact asta se intampla-ASTA E CHIAR AIUREA RAU !

    0
    0

  • Diana pe 2 Sep 2011, 12:38
    :O

    1,5 si 6 .. omg...nu e bine:)

    0
    0

  • mikidutza pe 29 Aug 2011, 15:50
    punctul 3 si 8

    Mie mi se potriveste ce scrie la punctul 3, dar consider ca n-as fi intreaga la cap daca as accepta sa fac parte dintr-o societate in care domina rautatea, violenta, prostia, vulgaritatea si prostul-gust.

    1
    0

  • raluca pe 27 Aug 2011, 15:30
    hahaha

    Mi se potrivesc 1,2,3,5...ce ma fac ? :))

    3
    0

  • AlexandraNed. pe 26 Aug 2011, 14:40
    6

    O.o..tot timpul vad persoane, pentru cateva secunde, care par a fi reale, dar cred ca sunt doar in mintea mea.INEBUNESC!!

    1
    0

  • onutta21 pe 26 Aug 2011, 14:39
    salut

    am cunoscut si eu o persoana care a facut o obsesie din mine de acelasi sex ,si acolo unde sunt eu la figurat vorbind este si ea :))))) nu mai vorbim de faptul ca se baga in seama singura prin orice mijloace( comentarii insinuante ,pseudonime sau chiar identitatea reala ) .Sa aiba acea pers probleme cu mansarda ???!!! Eu cred ac da :)))))))

    0
    0

  • Ellenna16 pe 26 Aug 2011, 13:43
    :)

    1. Daca ai o anumita problema sau nu esti apele tale,atunci oricine are impresia ca ceilalti au ceva cu el . 2. Nu intotdeauna, dar de cele mai multe ori toti avem impresia ca NOI avem dreptate. 3. Daca nu esti bine-dispus preferi sa stai singur decat sa ii indispui si pe ceilalti. 4. Mda, pai .. asta se intampla cand esti copil.. Se intampla destul de des.. :)) Pentru ca asa sunt copii .. au nevoie si vor atentie, multa ! 5. Toata lumea are o schimbare de stare de spirit "ciudata" cel putin o data la doua saptamani. 6. Da, aici asa e . Esti nebun ! :)) 7. Cand esti adolescenta si esti foarte indragostit te gandesti non`stop la o persoana, nu te gandesti doar "mult" . 8. Dacă suferinţa unor oameni sau animale nu îţi provoacă nicio reacţie atunci esti o persoana indiferenta si nu iti pasa de cei din jur,dar intreaga la cap esti . Deci .. eu cred ca toata lumea trece prin asa ceva .. nu prin toate semnele odata dar, trecem toti prin astea, nu ? :p

    10
    0

  • cami pe 26 Aug 2011, 11:16
    8 semne

    :)))))) 7 cred ca sunt in limite normale....... cand iubesti din tot sufletul ......e ok sa te gandesti 90% din timp la el sau....e semn de obsesie? :)

    2
    0

  • AleCz pe 26 Aug 2011, 11:14
    Auu..

    Nu sunt intreaga la cap!!

    4
    0

  • Lacramioara pe 26 Aug 2011, 07:53
    5.starile de spirit alternante

    am avut si eu ..asa ceva si am scapat..din intamplare, luand un antioxidant..OXYLYC..e foarte bun pentru refacere din toate punctele de vedere..are vitamine, seleniu si un extract din rosii..

    0
    1

  • lili pe 26 Aug 2011, 07:48
    ...

    pai asta inseamna ca toate femeile sunt tampite!

    14
    2

  • A 8-a minune a lumii pe 26 Aug 2011, 00:01
    :))

    Doar 8 mi se potrivesc, oare e bine, oare e grav?

    7
    3

  • nico.nico00 pe 25 Aug 2011, 23:56
    :-s

    doar 7-le mi se potriveste...e grav?

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod