Femeie stresată

5 zodii care nu fac faţă stresului

Unele semne zodiacale nu se pot lăsa duse de val pentru că le place să deţină controlul asupra vieţii lor, de aceea nu reuşesc să se adune atunci când sunt supuse condiţiilor de stres.
Iată cele 5 zodii care nu fac faţă stresului:

Gemeni


Nativul din Gemeni se stresează de o mulţime de lucruri, dar cel mai vizibil e atunci când trebuie să ia decizii. Indiferent de motiv, el clachează ori de câte ori trebuie să fie responsabil. Se teme că nu va fi suficient de bun atunci când i se cere să facă ceva sau abia dacă îşi poate alege cu ce să se îmbrace dimineaţa. Tot ce trebuie să facă în acele momente tensionate esre să renunţe la tot şi să respire adânc. El îşi spune singur că dacă nu ia o decizie în acest moment, nu o va mai lua niciodată, dar lucrurile nu sunt atât de serioase.
Acest nativ trebuie să se ajungă să creadă că e mai puternic decât stresul pe care îl simte mereu.

Rac


Stresul Racului provine din îngrijorarea altor persoane. Pentru că este o persoană atât de intuitivă, ea nu poate avea decât aceleaşi emoţii pe care prietenii şi familia ei le simt, mai ales atunci când e vorba de ceva care înseamnă mult pentru ea. Racul încearcă să se axeze mai mult pe sine şi pe propriile probleme, dar uneori se simte vinovat de asta. Chiar dacă îngrijorarea îi aduce mult stres, îi place să ştie că fac parte din vieţile celor dragi. Este important ca acest nativ să îşi repete că viaţa celorlalţi nu se află în mâinile lui, acest lucru ar putea să îl ajute să se relaxeze şi să se distreze ştiind că nu el e responsabil.


Fecioară


Stresul Fecioarei vine din adâncul ei. Ea este întotdeauna în mişcare din punct de vedere mental, fizic şi emoţional. Ea încearcă mereu să fie cel mai bun prieten, partenerul perfect şi membrul familiei care este mereu acolo, dar ea nu îşi face timp pentru ea însăşi. Fecioara trebuie să facă cunoscut faptul că îi pasă, dar că nu poate fi mereu lângă cei care au nevoie de ea. Nu e nimic greşit să te pui pe primul loc, iar Fecioara trebuie să înţeleagă acest lucru într-un final.

Vărsător


Vărsătorul încearcă să nu lase stresul să ajungă la el, dar nu reuşeşte. Stresul lui provine din lumea exterioară.
Fie că are o criză existenţială asupra universului, fie că se gândeşte prea mult la viitorul lui, acest nativ se gândeşte la lucruri cu care nu prea multe persoane şi-ar pierde timpul. Trebuie să îşi amintească faptul că deţine controlul asupra vieţii lui, indiferent de situaţie.

Peşti


Nativul din Peşti este un alt semn zodical intuitiv, cum e Racul, dar când e stresat, nu e din cauză că se îngrijorează de alţii, ci pentru că are impresia că nu e atât de bun precum ar trebui. El se mândreşte cu faptul că e un prieten şi un partener uimitor, dar pune prea multă presiune pe el.
Peştii trebuie să îşi amintească că sunt suficienţi de buni aşa cum sunt şi că nu există niciun motiv pentru care să spună că nu merită sau că nu încearcă destul de mult ca ceva să îi iasă bine. Peştii doresc cu disperare ca oamenii să ştie că ei sunt mereu acolo, dar când ceva se schimbă, ei se stresează enorm!
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod