Cura cu vitamina D pentru ten frumos si stalucitor

Dupa o iarna lunga cu temperaturi foarte scazute, a venit si timpul sa ne bucuram de zile insorite si fara griji. Scapa de grija machiajului zilnic, asigurandu-te ca ai un ten impecabil chiar si fara make-up. Dupa temperaturile scazute specifice iernii, epiderma capata un aspect tern si pare mai imbatranita. Cauza principala a acestui efect este lipsa hidratarii si incetinirea procesului de regenerare celulara, ca urmare a concentrarii corpului asupra asigurarii unei temperaturi optime. Frigul duce la contractarea vaselor sanguine, ingreunand circulatia sangelui si determinand pierderea vitalitatii tegumentului, care devine tern.

Astfel, pentru a avea un ten radiant vara aceasta, se recomanda o cura de vitamina D.

Totodata specialistii recomanda evitarea alimentatiei bazate pe carne si grasimi si adoptarea unei diete mai usoare, preponderent axata pe fructe si legume, cu rol energizant. Poti reda tonusul si vitalitatea pielii tale printr-o curatare faciala in profunzime. Tehnologia ProSkin din centrele Nomasvello functioneaza pe baza de ultrasunete si energie galvanica, pentru eliminarea rapida si nedureroasa a punctelor negre, a sebumului in exces si a tuturor impuritatilor faciale cauzate de catre factorii nocivi din mediu. In plus, aceasta terapie se efectueaza doar cu ser fiziologic (fara substante chimice), este sigura, non-invaziva si este o baza ideala de machiaj, gratie faptului ca uniformizeaza aspectul tenului.
In plus, stimuleaza productia de colagen si elastina proprii pielii si, la final, esti intotdeauna rasfatata cu un masaj facial de revitalizare. Vestea buna este ca aceasta transformare a tenului se realizeaza in doar 20 minute.

Odata ce obtii un ten perfect curat, ofera-i zilnic de hidratarea de care merita, pentru a fi pus in valoare. Foloseste o crema bogata in agenti de hidratare si intotdeauna cu factor de protectie solara. Alege un produs usor, care sa nu-ti incarce porii si care sa fie potrivit tipului tau de ten. Opteaza pentru fluidul facial revitalizant Nomasvello, cu vitamina C, si extract de dud si lemn dulce, care omogenizeaza tenul, il hraneste si ii reda stralucirea.

Pentru zilele in care obolseala pune stapanire pe tenul tau, poti opta pentru curatarea fetei cu apa lipozomala cu efect 3 in 1 No+Vello, care dizolva impuritatile, hidrateaza, tonifiaza si confera stralucire tenului. Si uleiul de catina te poate ajuta in redarea supletii si vitalitatii pielii, daca aplici cateva picaturi direct pe ten si le masezi bine, sa patrunda in profunzimea tenului. Mai mult, catina te va ajuta sa obtii un aspect de bronz natural al pielii. Renunta, pe cat posibil, la machiajul din abundenta si lasa tenul sa respire vara aceasta.

Pentru a arata impecabil, nu uita sa te demachiezi in fiecare seara cu apa lipozomala.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod