5 semne că ai puteri neobişnuite

Puterile neobişnuite nu sunt chiar atât de neobişnuite pe cât s-ar crede. De fapt, se spune că fiecare dintre noi deţine un al şaselea simţ, care aşteaptă să fie descoperit. Iată cinci indicii care îţi arată că ai puteri neobişnuite:
Puterile neobişnuite nu sunt chiar atât de neobişnuite pe cât s-ar crede. De fapt, se spune că fiecare dintre noi deţine un al şaselea simţ, care aşteaptă să fie descoperit.

Iată cinci indicii care îţi arată că ai puteri neobişnuite:


Ai premoniţii

Ţi se întâmplă destul de des să anticipezi cuvintele sau acţiunile celor din jurul tău. Pur şi simplu îţi apar în minte imagini ca din senin, pe care în foarte scurt timp le vezi transpuse în realitate.
Acelaşi lucru se întâmplă şi atunci când discuţi cu cineva şi fără să realizezi, anticipezi ceea ce urmează să spună, cuvânt cu cuvânt.

Ai presentimente care se adeveresc


Atunci când iei o hotărâre, simţi ce trebuie să alegi. Un fel de instinct îţi spune că una dintre căi este mult mai bună decât cealaltă, iar apoi descoperi că alegerea făcută a fost cea mai bună.

Simţi când se întâmplă ceva rău


Înaintea unui eveniment negativ, ai o stare de spirit ciudată, eşti neliniştită şi simţi un gol în stomac. Dacă ţi se întâmpla asta destul de des, poate fi vorba de o capacitate deosebită.

Simţi adevăratul caracter al oamenilor


Reuşeşti din primele clipe să îţi formezi o părere despre o persoană care se dovedeşte a fi cea corectă. Dacă cei din jurul tău au nevoie de zile întregi ca să realizeze cum este de fapt o persoană, tu poţi face asta în numai câteva minute.
Faptul că poţi cunoaşte pe cineva dincolo de aparenţe, într-un timp scurt, indică o putere neobişnuită.

Ai vise care se adeveresc


Dacă ai vise care ulterior coincid cu ceea ce se întâmplă în realitate, poţi fi posesoarea unei capacităţi deosebite. Oricui i se poate întâmpla asta cel puţin o dată în viaţă, dar când se întâmplă frecvent trebuie să fii convinsă că nu este o coincidenţă.
 

Comentariile 51-88 din 88

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Cristian pe 3 Mai 2013, 00:28
    Tare

    Din toate dar cel mai mult la Anticiparea Cuvintelor mai mereu :)

    1
    0

  • arzu pe 27 Apr 2013, 17:22
    am presentimente care se adeveresc

    la varsta de 21 de ani dupa ce am nascut primul cpoil,intr-o noapte desi nu adormisem am inchis ochii doar si am vazut ceva anume care imediat i-amspus sotului...am vazut o vecina roscata cu parul cret care a cazut de undeva si a murit...el a mi-a zis ca nu avem o astfel de vecina...eu fiind straina in acel oras..dupa 3 zile a venit sotu si mi-a spus ca fata unei vecine a venit in vizita la parinti si a cazut de pe casa,femeia murind in acelasi timp....si culmea este ca femeia care a murit arata leit cu cea din viziunea mea

    4
    0

  • arzu pe 27 Apr 2013, 17:17
    simt cand se intampla ceva rau inainte cu cateva minute

    inainte de a se intampla un accident sau unei persoane care se afla langa mine simt ca trebuie sa faca ceva dupa care ii zc ce sa faca desi de multe ori nu imi dau seama ce legatura am eu cu acele persoane pe care pote de multe ori nu le cunosc...ma cuprinde in acel moment o euforie,teama si agitatie fata de cel care are sa pateasca ceva...

    3
    0

  • andreea pe 13 Apr 2013, 19:29
    vise

    de la 7 ani am avut vise care s-au adeverit da doar de vro 3 am visat asa.Acum visez in fiecare zi advertismente si ce o sa se intample.Inaite cand am fost mai mica am visat ca eram moarta intr-un sicriu si pisicul meu sa pus langa mine dar apoi peste cateva zile visul a devenit realitate intr-un alt sens adica el murise .Am mai avut un pisic care am visat ca o sa moara prins de caini iar urmatoarea zi asa sa si intamplat.Am mai avut multe vise care sa-au indeplinit dar acum visez aproape in fiecare noapte cese va intampla.Si azi ma simt foarte nelinistita ca se va intampla ceva pana si pisica mea a plans cu un ochi.

    1
    2

  • Alexandra pe 5 Apr 2013, 21:52
    Vise care se adeveresc

    In ultimele 2 luni inep sa se adevereasa vise de acum 2 ani.E ciudat.Si incepe sa imi fie frica fiinda am avut multe vise cu mine cand ma faceam de ras sau cand eram in periol si imi este frica sa nu se intample ca si cu celelalte vise vare s-au adeverit!!!!

    2
    1

  • bitu pe 5 Apr 2013, 17:41
    ajutatima

    si eu visez ce se intampla am foarte multe dejavuuri presimnt ce se va intampla cunosc omul cand il vad si stiu ce persoana ie ce inseamna

    2
    1

  • cristian pe 13 Mar 2013, 20:34
    wwwooow

    yo nnu's ciudat dar mi se intampla sa visez lucruri si a ll-a zi sa se intample .....asta pateesc de 3 luni incoace e ceva necurat la mijloc?

    2
    1

  • vasii pe 23 Feb 2013, 23:51
    mireasa

    de cati va ani visez pe o fosta iubita anbracat an rochie de mireasa. a dou zi me antalnim fata an fata, dar nu vorbim se antanpla asta prea des si nu anteleg.

    2
    1

  • oLivia pe 12 Feb 2013, 22:51
    *

    eu la fel visez visuri cu intimplari care se petrec dupa citeva zile dupa ce visez dar nu mi sa intimplat sa fur vorbe cum atii si ii pare ciudat faptul ca visez 1 vis de 2 sau mai multe ori

    2
    3

  • elisabeta pe 4 Feb 2013, 09:30
    sunt medium?

    buna ,as vrea sa va intreb cate ceva ,mi se intampla fregvent sa visez imagini si sa aud sunete in acel vis pe care le aud sau vad dupa cateva zile ,inafara de asta de obicei le ,,fur" oamenilor cuvintele din gura cum s-ar zice ,cand cineva doreste sa zica ceva eu i-o iau inainte fara sa stiu ce as avea sa spun,presimt cand mi se intampla ceva rau si de obicei am stari mai ciudate de dejavu. sunt medium? sau am puteri?eu sunt pasionata de paranormal dar nu m-am gandit la posibilitatea ca eu sa fiu diferita,ma incanta idea dar visele ma sperie uneori stiind ca a doua zi nu mi la amintesc ,decat atunci cand le vad am sentimentul de dejavu si imi aduc aminte ca le-am visat.cat de mult ma incanta idea ma si inspaimanta... e de rau ca am aceste simptome?

    2
    1

  • sebi pe 13 Ian 2013, 23:31
    somnambul,

    cand ma uit la televizor aud cate un cuvant nou si dupa 2 zile cuvantul ala il aud la cnv . sau cand ma culc ,cand ma trezesc imi zice cel care a dormit langa mn ca mam ridicat din pat am mers am apasat pe tastatura la pc imi e frica sa nu ies pe strada si sa merg pana ma pierd..... oare ce sa fac ?

    3
    1

  • adc pe 12 Ian 2013, 07:24
    x

    Cu mai bine de 3 ani in uram intr-o seara m-am trezit transpirat,panicat,in jur de 2-3 noaptea,ok nimic ciudat in asta dar in scurt timp am realizat ca in mana aveam un medalion ce il purtam la gat dar fara ata,ata inca imi ramasese la gat,initial am crezut ca l-am rupt in somn dar incercand sa dau ata jos am realizat ca nu e rupt,pur si simplu scosesem medalionul de pe ata,nici pana acum nu am reusit sa imi explic cum am facut asta.Nu ma crezut nimeni,si wtf daca as fi auzit asta atunci nici eu nu as crede.in legatura cu vise,da am vise ce se adeverest,toate visele mele sunt ciudate,toate au legatura cu lucuri iesite din comun,scrieri pe pietre,numere,anumite obiecte ce trebuie cautate,dezastre naturale etc,din cate persoane cunosc pot spune intradevar ca am vise iesite din comun,deja-vu am mai tot timpul,cu putin timp in urma le aveam aprope zilnic,am spus catorva persoane,dar ca de obicei oamenii sunt oameni,am incetat sa le mai am asa des cand am incetat sa le mai spun oamenilor,atunci am crezut si eu ca imi imaginez dar....

    3
    1

  • moise669 pe 23 Dec 2012, 03:42
    wow

    mie chiar mi se intampla toate cele 5 pentru cei care simt la fel adresa mea de yahoo moise_hasuko01@yahoo.com ca sa vorbim mai mult despre aceste faze nu ma crede nimeni cand le zic....

    5
    1

  • lesy pe 16 Dec 2012, 11:52
    salut

    La toate comentariile pe care le-ati scris sunt multe de explicat.Sa incep cu calatoriile astrale.daca dormi si esti constient,ai impresia ca cineva se atinge de tine,sau chiar zbori,calatoresti,vorbesti cu cineva este vorba de calatorii astrale,adica starea ta spirituala iese din corp,si se plimba,poti sa zbori oriunde doresti.Sunt tehnici si oameni care practica asta,foarte des,insa oricui se intimpla macar odata in viata sa calatoreasca in astral.A doua varianta,poate fi vorba despre legea atractiei,la ceea ce te gindesti se poate materializa,asa ca aveti grija la ceea ce va doriti,ca se poate indeplini.Creierul omenesc este un oran nemaipomenit,pe care il poseda fiecare,cu ajutorul lui,fiecare poate face minuni,chiar si imposibilul,de aceea visurile se implinesc pentru ca va ginditi,uneori constient,alte ori neconstient,si de aceea aveti impresia de deja-vu,si visuri care se adeveresc,de fapt este ceea ce aiti gindit voi cindva!!Poate ,mai sunt si alte cauze,alte mistere,ce explica toate aceste 5 semne,cine stie.

    3
    1

  • Andre pe 9 Dec 2012, 14:08
    wow...

    Intr-o i am visat ca un baietel de vreo 9,10 ani se loveste la cot incercand sa faca roata tiganului,si a 2-a zi la scoala,in curtea scolii ma plimbam si am vazut cum un baietel plange era lovit la cot,aceeasi fata,acelasi lucru pe care urma sa-l faca,si aceeasi lovitura si atunci mi-am pus intreabari...si acum imi mai pun pentru ca am tot felul de vise ciudate in legatura cu familia care nu se adeveresc,sincer mi-e frica sa nu se adevereasca...

    2
    2

  • kalman pe 25 Nov 2012, 01:28
    vis care se adevereste

    ieri am avut un vis cu un meci de fotbal u cluj - cfr cluj si am visat ca va fi 1-0 la pauza la u cluj si la final 2-1 la cfr . azi am fost la meci si exact acest lucru s-a intamplat ,care este un lucru rar intalnit. Acum imi este frica de vise voi avea ,ce sfaturi ati putea sa imi dati ?

    2
    3

  • Grigore pe 7 Oct 2012, 03:54
    este adevarat

    Am ceva deosebit care nu pot se inteleg dece Cateva vise se adeveresc la mine peste noapte Si de multe ori simnt cand mise intampla mie familiei mele si persoanelor de langa mine vorbesc foarte serios e ceva uimitor la mine daca nu ma credeti puteti sa ma cautati pe id meu de messeger fanel_radiofanatic2007 ma numesc Grigore Fanel si am varsta de 21 de ani

    2
    1

  • daniel pe 14 Sep 2012, 18:46
    vise taica,vise

    eu de multe ori visez lucruri ,locuri sau intamplari care pana cand nu se intampla nu stiam ca exista nu stiu daca intelegeti ,visez nu inteleg ce interpretare sa dau visului nu avea nici un sens iar dupa un timp se intampla exact ca in vis si atunci imi aduceam aminte de ce am visat dar niciodata nu am putut folosi chestia asta. ps nu ma refer la interpretari si nici nu cred ca subconstientul meu ma taraste spre ce am visat pentru ca cateodata ce visez nu este legat de o actiune a mea ,1 mic ex. am visat un vis foarte ciudat si imbarligat ca actiune (nu avea nici o logica )dar pana acum s-a adeverit 1 lucru , este vorba despre numele unui satuc din italia de care nu mai auzisem niciodata si am aflat de acea localitate la 4 ani dupa ce am visat iar de curand am visat continuarea visului si asa mi-am adus aminte ,apropo eu de 15 ani visez foarte rar (2-3 ori pe an ) si nu am un somn foarte adanc (trezire la fiecare 1-1,5 h) exemple ar mai fi multe

    3
    1

  • desigual pe 14 Sep 2012, 04:06
    deja vu

    Se numeste legea atractiei :)

    4
    1

  • Gabriela pe 31 Aug 2012, 23:59
    visr

    buna tuturor. Mise intampla sa visez uneori seara ce se intamla k o saptamana o luna inaainte ce sa cred spunetiimi si mie sint confuza uneoria sperii explicatimi si mie. inger_salbatic68@yahh.com

    2
    1

  • hagna pe 8 Aug 2012, 21:49
    ....

    mi-e mi s-a intamplat cand aveam 15-16 ani.trebuia sa plec la scoala si nu puteam sa ma trezesc de somn ce-mi erea,aveam si alarma pusa si degeaba,chestiaa fost k cineva ma atins pe umar sa ma trezesc si m-am trezit dar nu erea nimeni langa mine.mi sa intamplat de multe ori sa ma trezesc asa si i-am povestit mamei.mama mi-a povestit k si ei i se intampla de multe ori sa simta k cineva o atinge cand ea doarme si defapt nu e nimeni langa ea.cand am plecat din casa parintilor mei nu m-i s-a mai intamplat in schimb ce-a ce visam aproape tot mi se indeplinea.eu am visat intr-o seara k ajunsasem in tara si nu aveam niciun bagaj cu mine si toata lumea m-a intreba mi-e ce mi-ai adus?eu le spuneam k nimic k n-am avut timp si tot asa timp de vreo 2-3 luni pana cand am ajuns in tara erea de sarbatori in decembrie si m-am trezit k nu aveam bagajele cu noi s-au ratacit pe undeva.la o saptamana ii spun sotului k am visat k desfaceam bagajele a doua zii lau sunat sa vina sa ia bagajele pt k au ajuns.am mai visat pe cineva k o sa fie impreuna cu un vecin de-al meu si au 5ani impreuna si multe altele.nu stiu ce sa zic dar eu sunt fericita cand vad k cea ce visez se indeplineste.acum cateva zile am visat k cineva mi-a facut cadou un patut de copil si erea de culoare albastru(noi ne dorim f mult un copil)o sa va tin la curent daca se adevereste sau nu.bay bay

    2
    0

  • Angela pe 1 Aug 2012, 11:29
    Am vise care se adeveresc...

    cu aproximativ 8 luni in urma am fost timp de o luna intr-o depresie si din momentul cela am inceput sa am asemenea vise: am visat o chestie care i-am ziso dimineata prietenei mele si ea a zs ca nu se va intimpla ca va fi invers dar a fost asa cum am visat s au urmat multe vise din astea, eu deja stiu ca daca visez ceva va fi cu persoana data... acum 3 zile am visat unele persoane cunoscute dar visu nu era clar erau ceva discutii ca dupa 2 zile sa ma sune verisoara sa-mi zica anume ca persoanele alea erau la o sarbatoare si dicutau de mine... am vise care i-mi dau informatii de faptele din trecut ( de care eu nu stieam) si vise care apoi se adeveresc... la inceput nu credeam in vise de genul asta dar dupa mai multe vise si lucruri care sau intimplat am inceput sa cred... ( dar toate visele sunt legate de mine si de lucrurile care mi se vor intimpla)... o data cineva mi-a zis sa fiu atenta la visele mele...

    2
    0

  • Simina pe 31 Iul 2012, 13:45
    AJUTOR

    Buna! Am citit tot de mai sus si chiar toate 5 se adeveresc cum pot descoperi ce puteri am?contactati-ma angel.love200227@yahoo.com cei care aveti la fel !

    2
    0

  • yolanda pe 2 Iun 2012, 18:53
    pff

    poi eu cateodata visez anumite scene adk de exemplu ca vb cu o a numita persoana o ruda un prieten sau ceva si adoua zi chiar mi se intampla

    7
    2

  • dana pe 3 Mai 2012, 15:18
    visuri

    cate o data visez ceva rau si ma trezesk cu durere de cap si mereu simt ca e cineva cu mine ca ma pazeste mereu :(si ca ma urmareste mereu si chiar nustiu ce ar putea fii si chiar vreau sa aflu

    3
    0

  • dana pe 3 Mai 2012, 15:14
    despre visuri

    am cele 5 semne cate o data visezi si chiar mise intampla ce visez si cate o data sant speriata mise intampla chiar mereu visez prieteni si a 2 zi chiar vad ceam visat si este adevarat

    3
    2

  • Maria pe 17 Apr 2012, 22:57
    nik

    Exact cele 5 semne care sunt scrise mai sus le am si eu. Deci sa inteleg ca am puteri neobisnuite?

    1
    2

  • andreea pe 27 Feb 2012, 18:57
    Vise

    Draga Diana,este ceva foarte normal...acolo scrie ca toti avem al 6-lea simt....eu,cand visez,simt ca o sa mi se intample...si a doua zi chiar s-a intamplat exact cum am visat eu....si am avut o gramada de viziuni....Intr-o zi mama era suita pe un scaun si curata mobila.M-a durut capul foarte tare si m-am aplecat jos...atunci am avut o viziune....ca mama o sa cada de pe scaun....fix cand am ridicat capul mama a cazut de pe scaun:O....am fost socata,dar e ceva foarte normal....eu nu vroiam sa se intample,dar macar nu s-a lovit:)....e ceva normal::):):):):)

    1
    1

  • alina pe 15 Feb 2012, 18:45
    super ciudat

    am vise care se adeveresc,de exemplu cu o saptamana inainte sa moara bunica mea am avut un vis ciudat cu inmormantarea bunicii,eram foarte nelinistita.dimineata i-am spus mamei mele ca bunica o sa moara iar ea ca de obicei mi-a zis ca sunt nebuna.dupa o saptamana bunica a decedat.inainte sa moara bunicul meu mergeam pe strada si am avut o viziune si am simtit nevoia sa sun sa vb cu bunicul pentru eram la o distanta foarte mare si nu puteam sa l vizitez.am vb cu el apoi am mers acasa si le-am spus alor mei sa sune sa vb cu bunicul pana marti .ei au spus ca o sa sune miercuri ca au mai mult timp liber iar eu le-am spus ca o sa fie prea tarziu.bunicul a murit marti iar eu am fost ultima din familie care a reusit sa vb cu el.la serviciu avem alarme impotriva incendiilor.intr-o zi eram la serviciu in pauza de masa cu colegele si le-am spus ca o sa se defecteze sistemul si o sa sune alarmele anti incendiu.nici dupa 2 minute au inceput sa sune si toate colegele mele se holbau la mine ca la un extraterestru. de multe ori la serviciu mi se intampla sa spun ceva care apoi se adevereste. cu o zi inainte de accidentul nasului meu eu am stiut ce se va intampla si le-am spus asta si parintilor care nu au mai spus nimic de aceasta data dar au ramas soc cand au auzit ca s-a intamplat tot cum am spus

    1
    2

  • andalina pe 26 Sep 2011, 17:18
    Chrystyna, si mie mi se intampla la fel !

    De ce am mereu sentimentul de deja-vu??Orice as face am impresia ca se repeta...dc mi se intampla asta?

    14
    0

  • Brenda_M pe 7 Sep 2011, 17:53
    vise

    Pai si ce e de facut in sensul asta? Ca deja m-am plictisit de cate ori am visat diferite situatii(nu doar legate de mine ci si de persoane relativ apropiate) care dupa cateva zile se intamplau....

    6
    1

  • Andrei pe 6 Sep 2011, 14:13
    Dja-vu

    Am niste senzatii de deja-vu ca si cum as mia fi trit momentul..

    4
    1

  • Anamaria pe 5 Sep 2011, 01:22
    Damn

    Cand am anumite vise..a doua zi ma astept la ele sa se implineasca..Nu stiu cate premonitii am avut pana acum..Nu stiu cate vise de genu am avut,si a doua zi ele s-au adeverit.Ultima oara mi-am visat prietenul,cum ca aveam unele discutii cu el,a doua zi ma asteptam sa am unele discutii cu el,chiar ne-am despartit apoi.Dar stiam ca asta urma,din visul meu. Deja Vu-urile sunt tot niste premonitii pe care subconstientu le prelucreaza si anticipeaza unele situatii dinainte.De aceea avem de multe ori senzatia ca unele lucruri sau intamplari pe care le facem s-au mai petrecut odata.Sunt multe multe lucruri...Eu una cred in chestiile astea..

    2
    2

  • Chrystyna pe 4 Sep 2011, 22:11
    :O

    am mereu sentimentul de deja-vu.Orice as face am impresia ca se repeta...dc mi se intampla asta?

    4
    1

  • aamariee pe 4 Sep 2011, 20:36
    :)

    vise care se adeveresc

    3
    1

  • Donna pe 4 Sep 2011, 16:08
    Bullshit

    Oricine este oleaca atent la detalii poate avea "premonitii" - nimic altceva decat concluzii constiente sau subconstiente. "Puterile neobisnuite " depasesc cele descrise in articolul de mai sus.

    6
    0

  • diapookey pe 4 Sep 2011, 13:13
    Diana

    Si mie mi se intampla la fel:|...Inchid ochii si imi apar imagini care devin realitate sau au legatura cu realitatea:|. Exemplu:inainte sa moara bunica mea,cu o seara inainte visasem ceva legat de moarte si cand ma trezisem si ma uitam pe pereti,imi apareau in minte cruci si lumanari....iar pana sa moara,tgimp de doua luni tot la fel, imi apareau imagini ale mortii in cam tot ce vedeam concentrata:|.. Plus ca tot ce imi doresc se implineste iar ce visez se adevereste dupa o anumita perioada.Stiu exact cum sunt oamenii chiar daca nu ii cunosc si ce spun se va intampla intocmai cam 90%.....sunt o ciudata sau e ceva normal?:(

    3
    2

  • Doina pe 4 Sep 2011, 02:22
    wow

    am de toate din cele enumerate mai sus, vise care se adeversc, mai ales ca sint cazuri in care poate sa se adevereasca peste perioade lungi de timp, shi nu e vb de dorinte, dar de situatii aparute in vis, dar de deja-vu-uri nici nu mai vb...

    8
    2
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod