3 zodii ale căror relații se vor destrăma în această săptămână

Perioada cuprinsă între 8 și 14 noiembrie poate fi destul de dificilă pentru unele zodii în ceea ce privește dragostea!

Influențele astrale din această săptămână se arată aici, pe Pământ, sub formă de furie pasională. Mai multe semne zodiacale au tendința de a simți mai intens lucrurile de care le pasă cel mai mult.

Citește și: Cum se poartă zodiile atunci când sunt îndrăgostite



Acesta este un tranzit astrologic care scoate la iveală ceea ce considerăm a fi prioritățile noastre.

Odată ce prioritățile noastre sunt stabilite și partenerul/a de viață le ia la cunoștință, are loc o analiză atentă asupra relației, descoperind punctele slabe, diferențele și factorii care ar putea duce la despărțire.

Acest tranzit aduce cu el resentimente și pretenții. Dacă cererile nu sunt îndeplinite, are loc despărțirea


Relațiile necesită răbdare, încredere și înțelegere pentru a putea rezista.

Dar, acest lucru este unul destul de dificil pentru 3 zodii.

S-ar putea să vedem sfârșitul multor relații, deoarece, pentru anumite semne zodicale, gradul de răbdare este din ce în ce mai mic.

Iată cele 3 zodii ale căror relații se vor destrăma în această săptămână:

 

Rac


Dacă ești implicat/ă într-o relație, probabil că ai simțit tensiunea în ultimele săptămâni. Te-ai bucurat de fiecare dată de timpul petrecut departe de partenerul/a de viață, iar circumstanțele au făcut ca voi doi să vă vedeți cu greu, ceea ce a funcționat, până acum.

Poate că cineva ți-a băgat o idee în cap și acum te gândești că vrei ca relația ta să fie una mai apropiată și că această distanță nu e ok. Persoana cu care ești s-ar putea să vrea ca situația să rămână la fel ca până acum și îți cere să ai încredere în conceptul că "distanța te face să-ți fie mai dor și mai drag".



Pentru că cineva din afara relației ți-a sugerat că acest lucru nu este normal, ai început să-l crezi.

Acum, ești frustrat/ă și nerăbdător/oare, iar acest nou mod de gândire este începutul sfârșitului.

Înscrie-te în grupul Horoscop Eva pentru a afla tot mai multe lucruri despre tine!  

 

Balanță


În zilele noastre, poveștile de dragoste online sunt mai frecvente decât ne-am fi așteptat.

Este posibil să fii într-o astfel de relație, care se consumă în mare parte online. Tu ești aici și el/ea e acolo și amândoi ați ajuns să înțelegeți că relația voastră se bazează pe mesaje și emoji-uri.

Conjuncțiile astrale din această săptămână vor scoate la iveală minusurile care există în cazul unei relații la distanță, iar unul dintre voi va deveni destul de exigent, dorind să transforme relația în ceva real.

Tu sau partenerul/a veți cere o întâlnire față în față, iar unul dintre voi va respinge ideea, care va declanșa o reacție în lanț de întrebări și arugumente, ducând astfel la sfârșitul relației.

Pești


Nu toți oameni pot rezista într-o astfel de relație, dar tu poți. Dacă în prezent ești implicat/ă într-o relație în care nu îți vezi zi de zi partenerul/a, probabil că ești mai mult decât mulțumit/ă de modul în care funcționează.

Nu e în fața ta și nu trebuie să îi arăți latura ta cea mai rea sau urâtă.

Din păcate, conjuncțiile astrale din această săptămână afectează punctul de vedere al partenerului/ei în această privință. Și el/ea vrea mai mult, dar tu încă nu ești pregătit/ă pentru asta.

Tocmai te obișnuisei cu fluxul și refluxul a ceea ce crezi că reprezintă această relație perfectă. În sfârșit aveai spațiul tău, iar acum, această persoană la care ai ajuns să ții, vrea să-ți invadeze spațiul.

Partea proastă este că vei părea omul rău în această ecuație, pentru că vrei să păstrezi sfințenia propriului spațiu personal.



Acesta este începutul sfârșitului reșației și, sincer, poate fi un lucru bun.

Vrei să primești mai multe sfaturi astrologice și previziuni pe e-mail? Lasă-ne adresa ta și îți vom trimite. Înscrie-te AICI

 

 

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod